Καλέστε μας : +30 23310 27102

Manager Director

Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος

Τσιφλίδης Χαράλαμπος

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος γεννήθηκε στο ΝΟΪΣ στην πόλη του Ντίσελντορφ στην Γερμανία , προέρχεται από μετανάστες γονείς  , στην ηλικία των 6 ετών έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Αθλητισμό ,  ξεκίνησε την ενασχόληση του κυρίως με την Ενόργανη Γυμναστική για 4 ακριβώς χρόνια , αργότερα ήρθε η γνωριμία του με την πάλη σε ένα μικρό γυμναστήριο της περιοχής στην Γερμανία όπου διέμενε , η γνωριμία του με της Μαχητικές Τέχνες και κυρίως με το KARATE δεν άργησε καθόλου γιατί μέσα από διάφορες κινηματογραφικές ταινίες τότε του δόθηκε το ερέθισμα , ξεκίνησε να διδάσκεται ΚΑRΑΤΕ στην ηλικία των 7 ετών σε διάφορες  μορφές και στυλ του αθλήματος αυτού , αργότερα στην εφηβική ηλικία εντάχθηκε σε πιο βαρέα αθλήματα όπως είναι το FULL CONTAKT , KICK BOXING , TAΪ BOXING , BOXING , MMA , - κτλ. 

Το ενδιαφέρον για της μαχητικές τέχνες όπως την πειθαρχεία , την ευγενή άμειλα , τον σεβασμό στον συνάνθρωπο , την αυτοσυγκράτηση , την γνωρημία με τον εαυτό σου , και την φιλοσοφία γενικότερα που υπάρχει μέσα από αυτή την ενασχόληση με της μαχητικές τέχνες και τον αθλητισμό ήταν πολύ μεγάλο , έτσι καθημερινά διψούσε για μάθηση και αρίστευε σε οποιοδήποτε είδος τεχνικής - στυλ και να μάθαινε σε διάφορα μαθήματα με μεγάλους δασκάλους , σεμινάρια , εκδηλώσεις και συναντήσεις για πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.... 

Στης σπουδές του στο σχολείο επίσης ήτανε αριστούχος διότι του άρεσε πάντοτε η πειθαρχεία , ο σεβασμός και η μάθηση , με αυτό τον τρόπο μάθησης και ζωής που διάλεξε να κάνει  έφτασε να πάρει το πτυχίο του με άριστα στον τομέα της ηλεκτρολογίας από την Τεχνική & Επαγγελματική Σχολή , το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου του κέντριζε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, και ασχολήθηκε αργότερα και επαγγελματικά μέσω της εταιρείας του.  Ύστερα απο αρκετά έτη επίσης με συμετοχές σε σεμηνάρια και (Κ.Ε.Κ.) Κέντρα Επαγκελματικής Κατάρτισης , μπόρεσε και πήρε αρκετά πτυχία στον τομέα του Μάρκετιν , της Διοίκηση Επιχειρήσεων και των Πωλήσεων .

Από ηλικία 6 ετών που ασχολείται με τον αθλητισμό και της μαχητικές τέχνες διέπρεψε τόσο στην Γερμανία , όσο και σε πολλά άλλα κράτη του Εξωτερικού  , όπως και στην Ελλάδα σε Τοπικά Πρωταθλήματα , Βορειοελλαδικούς , Διασυλλογικούς , Πανελλήνιους , Μεσογειακούς , Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς , και Διεθνής Αγώνες σε Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είναι πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής μας Ομάδας , Εθνική Ομάδα Παίδων , Εθνική Ομάδα Εφήβων και Εθνική Ομάδα Ανδρών , από όπου και αποχώρισε από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών ως αθλητής το 2008 και μάλιστα Αήττητος σε όλες της επίσημες διοργανώσεις και πρωταθλήματα που πήρε μέρος , έγινε πλέων Εθνικός Διαιτητής , από όπου ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της ( ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Kαράτε ως μέλος της  , ανά την Ελλάδα συμετέχει ενεργά πλέων σε όλα τα πρωταθλήματα από τον τομέα της Διαιτησίας , και είναι Διεθνής Διαιτητής KICK BOXING , TAΪ  BOXING , MMA ανά τον κόσμο  .....

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος ως ερασιτέχνης προπονητής άρχισε να διδάσκει ερασιτεχνικά στης διάφορες Σχολές που προπονούνταν  ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών σε πολυάριθμα  τμήματα αθλητών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλη πείρα στον προπονητικό τομέα της Αυτοάμυνας με τη σωστή εκμάθηση και μεταδοτικότητα όπου τον διέκρινε , με απώτερο σκοπό να δώσει εξετάσεις για να πάρει το Πτυχίο της Σχολής Προπονητών το 1997 με επιτυχία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μαζί με την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή από το Ελληνικό κράτος..... 

Δίδαξε σε πολλά γυμναστήρια  σε Ελλάδα και Εξωτερικό όπου διέμενε λόγω εργασίας , δίδαξε επίσης και παρακολούθησε ο ίδιος αμέτρητα σεμινάρια μεγάλων δασκάλων του χώρου και όχι μόνο παγκοσμίως με απώτερο σκοπό την γνώση και βελτίωση του ιδίου σε όλους τους τομείς που τον ενδιέφεραν .....

Δίδαξε σε Αστυνομικές Ακαδημίες Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων για 16 συναπτά έτη , του ζητήθηκε από την Αστυνομική Ακαδημία σε όλα αυτά τα έτη που δίδαξε , να γράψει διάφορες εκθέσεις με της απόψεις του , με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης των Δοκίμων στης Ακαδημίες Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με διάφορα εποπτικά και (βοηθητικά) μέσα , έγραψε 8 πολυσέλιδες εκθέσεις οι οποίες στάλισαν υπηρεσιακά στο Υπουργείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη βελτίωση του Βιβλίου της εκμάθησης στης Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας .... Επίσης δίδαξε  σε πολλά γυμναστήρια , όπως και σε διάφορα Ιδιωτικά Κολέγια και Σχολεία για 7 συναπτά έτη ως πτυχιούχος προπονητής   και  προπονητής  σωματικής διάπλασης ...

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά Σεμινάρια της Αστυνομίας όπως και του Στρατού σε Ελλάδα και Εξωτερικό με σκοπό την εκμάθηση και διάδοση της αυτοάμυνας , σήμερα είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΝΑΤΟ με την Σφραγίδα του ΝΑΤΟ όπου είναι μια από της  Μεγαλύτερες Τιμητικές Διακρίσεις για Εκπαιδευτές  που υπάρχει ανά τον κόσμο , έχει πάρει επίσης μέρος ως ομιλητής σε διάφορα Συνέδρια για την  Ασφάλεια του Κράτους και την βελτίωση της  από τα Σώματα Ασφαλείας Σήμερα έχει Διπλώματα Συμμετοχής Σεμιναρίων , Πιστοποιήσεων και διάφορων Εκπαιδεύσεων από πολλά κράτη ανά τον κόσμο , με μόνο σκοπό την απόκτηση γνώσης στον τομέα της Ασφάλειας και όχι μόνο .

Σήμερα ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος  είναι από τους πρώτους Κρατικά Επίσημα Αναγνωρισμένους Εκπαιδευτές Αυτοάμυνας απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και δεν έχει σταματήσει να Εκπαιδεύει σε διάφορα Σεμινάρια Ασφαλείας που τον καλούνε ανά τον κόσμο  όπως και να Εκπαιδεύετε ο ίδιος , παίρνει μέρος πάντοτε σε οποιοδήποτε νέο Σεμινάριο είναι αυτό στους τομείς της Αυτοάμυνας και της Ασφάλειας Γενικότερα , επίσης πηρέ από το Ελληνικό Κράτος το πτυχίο (Σ.Ο.Α.) ώς Επικεφαλής  ( Αρχηγός )  Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική του ομάδα ασφαλείας ειδικά εκπαιδευμένων ατόμων , συνοδών ασφαλείας ένοπλα .
Σήμερα είναι Εθνικός Διαιτητής ΚΑΡΑΤΕ στην ( ΕΛ.Ο.Κ. ) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε  που είναι ολυμπιακό άθλημα , όπως επίσης είναι και διεθνής Διαιτητής στο ΚICK BOXING και Μ.Μ.Α. σε διάφορες Παγκόσμιες ομοσπονδίες που είναι εγγεγραμμένος ανά τον κόσμο .

Έχει πάρει μέρος σε ( Σ.Ο.Α. ) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας σε Επιχειρήσεις Κάλυψης και Συνοδείας Υψηλών Προσώπων και επιχειρηματιών ως Επικεφαλής της Ομάδας Συνοδών Ασφαλείας  ( V.I.P. )  "Very  Important   Person"  (« Πολύ  Σημαντικό  Πρόσωπο »)  σε  Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Επικεφαλής Ομάδας κατάστρωσης πλάνου και σχεδιασμού  Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας σε Εμπόλεμες ζώνες ανά τον Κόσμο με πολλές διεθνής αποστολές ...

Άνοιξε τα δικά του γυμναστήρια στον Νομό Γρεβενών όπου και τα πούλησε ύστερα από 12 έτη για να έρθει στην γενέτειρα του πόλη της Βέροιας το 1999 και να διαπρέψει και πάλη ως Καθηγητής Αυτοάμυνας , ξεκινώντας ως καθηγητής την Νέα Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων της Αστυνομίας στην Πόλη της Νάουσας το 2000 , Διδάσκοντας στην Αστυνομική Ακαδημία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας .

Αυτό που τον διέκρινε και τον χαρακτήριζε πάντοτε ως άνθρωπο ήτανε η Ασφάλεια και στον τομέα της Ασφάλειας Επένδυσε αυτή την φορά και διέπρεψε και πάλι ιδρύοντας την Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας με τον διακριτικό τίτλο "TSIFLIDIS SECURITY" όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα ύστερα από πολλά χρόνια με πολυάριθμο προσωπικό Ασφαλείας και Πανελλαδική Κάλυψη σε όλους τους τομείς  εργασιών στον τομέα της ασφάλειας  .

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι μεγάλη και δεν σταματάει εδώ ιδρύοντας πολλές εταιρίες με διάφορες δραστηριότητες. Η εμπειρία και οι γνώσεις που τον διακατέχουν στον τομέα της ασφάλειας είναι πολλές και συνεχώς παρακολουθεί τα κεκτημένα με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε επίκαιρος και με άποψη σε πολλά θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο .

 

                 ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ     Σ.    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ    -   ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

                            ΒΛΕΠΕΤΕ  ΑΝΑΛΟΓΑ  ΠΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ  GALLERY

 • Καθηγητής Αυτοάμυνας Ελληνικής Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων επί σειρά ετών .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
 • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή Αυτοάμυνας από το Ελληνικό Κράτος .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Συστήματος SHITO - RYU - ΚΑΡΑΤΕ - (ΕΛ.Ο.Κ.) - Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής της (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Μέλος Διεθνής Ομοσπονδία Καράτε , ( W.K.F.) - World Karate Federation - Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε , Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής Kick Boxing, (Ε.Ο.Μ.Α.) . Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων , Kick Boxing , Thai Boxing , M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Διεθνής Διαιτητής Kick Boxing, ( W.K.N.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing, M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (I.S.Κ.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (W.P.K.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας (I.S.D.O.) - International Self Defense Organization, Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής (Ε.Ο.Π.Τ.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Βηματισμών - Σκιαμαχίας - Κρούσεων ) .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας Πιστοποιημένος από το ( Ν.Α.Τ.Ο.) - NATO  -  MILITARY  TRAINING  CENTER  .
 • Πτυχιούχος Σεμηναρίου Διαχείρισης Κρίσεων Κινδύνου με Ισραϊλινούς Εκπαιδευτές  , RISK  MANAGEMENT  CONSULTING .
 • Άδεια Εργασίας για Προστασία Φυσικών Προσώπων και αγαθών Προϊόντων με Παροχές Υπηρεσιών Ασφαλείας σε Ελλάδα & Εξωτερικό . 
 • Πιστοποιημένος  από τα  (ΚΕ.ΜΕ.Α.) Κέντρα Μελετών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας ...
 • Άδεια Εργασίας Ειδικού  Ερευνητή  –  Detective  με Αναθέσεις Υποθέσεων Ελλάδα και Εξωτερικό - και Κατασκοπευτικά προϊόντα .
 • Μέλος (Σ.Ε.Ε.Α.) Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας.
 • Μέλος της ( Ε.Ο.Α. ) Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ασφαλείας.
 • Μέλος του ( H.B.A. ) Hellenic Bodyguards Association  -  ( ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α. ) Πανελλήνιος Σύλλογος Συνοδών Ασφαλείας .
 • Μέλος του ( Σ.Ε.Α.Μ.Θ.) Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας Μακεδωνίας , Θράκης .
 • Πτυχιούχος Ειδικός Αναλυτής Επικίνδυνων Συμπεριφορών σε ότι αφορά τη γλώσσα του σώματος .... BODY LANGUAGE .... Ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας για κάποιον που ετοιμάζεται να κάνει κάτι , ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας όταν κάποιος οπλοφορεί και τέλος ανάλυση και ανίχνευση ψεύδους .... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ....
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου Close Protection Operative (BASIC) Training Cource - from CBI Security Training Academy ( Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές  Ομάδες Ασφαλείας , (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών .
 • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας από τα  την  Ελληνική Αστυνομία Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ...
 • Πτυχιούχος ( Κ.Ε.Κ.) Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του (Σ.Ε.Β.) Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων, υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Επικεφαλής (Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας - (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και σε εμπόλεμες χώρες.
 • (ΣΚ.Ο.Ε.) Σκοπευτής  Αθλητής  πολλών ετών στην  Σκοπευτική  Ομοσπονδία  Ελλάδος.
 • Σπουδές με πολλά  Σεμηνάρια : Μάρκετινγκ  , Διοίκηση Επιχειρήσεων  ,  Πωλήσεις .
 • Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος του τομέα Ηλεκτρολογίας ( Τ.Ε.Σ.) .
 • Πτυχία με εξετάσεις και πολλά Σεμινάρια για την Ασφάλεια και την Αυτοάμυνα σε Ελλάδα αλλά και  διάφορες χώρες του Εξωτερικού στον  τομέα  της  Ασφάλειας ( SAFETY , SECURITY  and  MILITARY ) και των Συνοδών Ασφαλείας , όπως και μέλος σε Παγκόσμιες και Ελληνικές  Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων KICK BOXING - M.M.A. - KARATE - JU-JITSU - ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - OKINAWA , κλπ. .
 • Είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος ...

 

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102