Καλέστε μας : +30 23310 27102

Manager Director

Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος

Τσιφλίδης Χαράλαμπος

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος γεννήθηκε στην  Γερμανία , στο ΝΟΪΣ στην πόλη του Ντίσελντορφ  , προέρχεται από μετανάστες γονείς  , στην ηλικία των 6 ετών έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Αθλητισμό ,  ξεκίνησε την ενασχόληση του κυρίως με την Ενόργανη Γυμναστική  , αργότερα ήρθε η γνωριμία του με την πάλη σε ένα μικρό γυμναστήριο της περιοχής στην Γερμανία όπου διέμενε , η γνωριμία του με της Μαχητικές Τέχνες και κυρίως με το KARATE δεν άργησε καθόλου γιατί μέσα από διάφορες κινηματογραφικές ταινίες τότε του δόθηκε το ερέθισμα , ξεκίνησε να διδάσκεται ΚΑRΑΤΕ στην ηλικία των 7 ετών σε διάφορες  μορφές και στυλ του αθλήματος αυτού όπως το ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ κτλ. , αργότερα στην εφηβική ηλικία εντάχθηκε σε πιο βαρέα αθλήματα όπως είναι το BOXING - ΠΥΓΜΑΧΙΑ το FULL CONTAKT , KICK BOXING , TAΪ BOXING  , MMA , MILITARY KRAV MAGA ,  κτλ. 

Το ενδιαφέρον για της μαχητικές τέχνες όπως την πειθαρχεία , την ευγενή άμυλα , τον σεβασμό στον συνάνθρωπο , την αυτοσυγκράτηση , την γνωριμία με τον εαυτό σου , και την φιλοσοφία γενικότερα που υπάρχει μέσα από αυτή την ενασχόληση με της μαχητικές τέχνες και τον αθλητισμό ήταν πολύ μεγάλο , έτσι καθημερινά διψούσε για μάθηση και αρίστευε σε οποιοδήποτε είδος τεχνικής - στυλ και να μάθαινε σε διάφορα μαθήματα με μεγάλους δασκάλους , σεμινάρια , εκδηλώσεις , επιδείξεις  και συναντήσεις για πρωταθλήματα σε 38 διαφορετικές χώρες  .... 

Από ηλικία 6 ετών που ασχολείται με τον αθλητισμό και της μαχητικές τέχνες διέπρεψε τόσο στην Γερμανία , όσο και σε πολλά άλλα κράτη του Εξωτερικού  , όπως και στην Ελλάδα σε Τοπικά Πρωταθλήματα , Βορειοελλαδικούς , Διασυλλογικούς , Πανελλήνιους , Μεσογειακούς , Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς , και Διεθνής Αγώνες , με αποτέλεσμα να είναι πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής μας Ομάδας , Εθνική Ομάδα Παίδων , Εθνική Ομάδα Εφήβων και Εθνική Ομάδα Ανδρών , από όπου και αποχώρισε από την ενεργό δράση σε ηλικία 36 ετών ως αθλητής το 2008 με πολλές νίκες σε όλες της επίσημες διοργανώσεις και πρωταθλήματα που πήρε μέρος ανά τον κόσμο, με πάνω από 269 αγώνες στο ενεργητικό του . Σήμερα ακολουθεί της μαχητικές τέχνες από την πλευρά της διαιτησίας , είναι  πλέων Εθνικός Διαιτητής , από όπου ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της ( ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Kαράτε ως μέλος της  , ανά την Ελλάδα συμμετέχει ενεργά πλέων σε όλα τα πρωταθλήματα από τον τομέα της Διαιτησίας , και είναι Διεθνής Διαιτητής KICK BOXING , TAΪ  BOXING , MMA ανά τον κόσμο , όπου καλείτε τακτικά στο εξωτερικό να συμμετέχει ενεργά ως διαιτητής  .....

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος ως ερασιτέχνης προπονητής άρχισε να διδάσκει ερασιτεχνικά στης διάφορες Σχολές που προπονούνταν  ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών σε πολυάριθμα  τμήματα αθλητών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον προπονητικό τομέα της Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας με τη σωστή εκμάθηση και μεταδοτικότητα όπου τον διέκρινε , με απώτερο σκοπό να δώσει εξετάσεις για να πάρει το Πτυχίο της Σχολής Προπονητών το 1997 με επιτυχία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μαζί με την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή από το Ελληνικό κράτος το ίδιο έτος , όπως και την πιστοποίηση Εισηγητή Καθηγητή από το (Ο.Α.Ε.Δ.) με κωδικό Καθηγητή Ενηλίκων , όπου μπορεί και διδάσκει σε ( Κ.Ε.Κ.) , σε ( Ι.Ε.Κ.) , σε ιδιωτικά σχολεία , σε ιδιωτικά κολέγια , σε ιδιωτικά πανεπιστήμια . σε Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας , σε Στρατιωτικές Σχολές , στο ( Ν.Α.Τ.Ο.) και  σε διάφορα ειδικά σεμινάρια ..... 

Δίδαξε σε πολλά γυμναστήρια  σε Ελλάδα και Εξωτερικό όπου διέμενε λόγω εργασίας , δίδαξε επίσης και παρακολούθησε ο ίδιος αμέτρητα σεμινάρια μεγάλων δασκάλων του χώρου  παγκοσμίως με απώτερο σκοπό την γνώση και βελτίωση του ιδίου σε όλους τους τομείς που τον ενδιέφεραν .....

Δίδαξε σε Αστυνομικές Ακαδημίες Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων για πάνω 16 συναπτά έτη , του ζητήθηκε από την Αστυνομική Ακαδημία σε όλα αυτά τα έτη που δίδαξε , να γράψει διάφορες εκθέσεις και συγγράμματα με της απόψεις του , με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης των Δοκίμων στης Ακαδημίες Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με διάφορα εποπτικά και (βοηθητικά) μέσα , έγραψε 8 πολυσέλιδες εκθέσεις οι οποίες στάλισαν υπηρεσιακά στο Υπουργείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη βελτίωση του Βιβλίου της εκμάθησης στης Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας .... Επίσης δίδαξε  σε πολλά ιδιωτικά γυμναστήρια , όπως και σε διάφορα Ιδιωτικά Κολέγια και Σχολεία για 7 συναπτά έτη ως πτυχιούχος προπονητής   και  προπονητής  σωματικής διάπλασης ...

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά Σεμινάρια της Αστυνομίας όπως και του Στρατού σε Ελλάδα και Εξωτερικό με σκοπό την εκμάθηση και διάδοση της αυτοάμυνας , σήμερα είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΝΑΤΟ με την Σφραγίδα του ΝΑΤΟ όπου είναι μια από της  Μεγαλύτερες Τιμητικές Διακρίσεις για Εκπαιδευτές  που υπάρχει ανά τον κόσμο , έχει πάρει επίσης μέρος ως ομιλητής εισηγητής σε διάφορα Συνέδρια για την  Ασφάλεια του Κράτους και την βελτίωση της , από τα Σώματα Ασφαλείας Σήμερα έχει Διπλώματα Συμμετοχής Σεμιναρίων , Πιστοποιήσεων και διάφορων Εκπαιδεύσεων από πολλά κράτη ανά τον κόσμο , με μόνο σκοπό την απόκτηση γνώσης στον τομέα της Ασφάλειας και όχι μόνο .

Στης σπουδές του στο σχολείο επίσης ήτανε αριστούχος διότι του άρεσε πάντοτε η πειθαρχεία , ο σεβασμός και η μάθηση , με αυτό τον τρόπο μάθησης και ζωής που διάλεξε να κάνει  έφτασε να πάρει το πτυχίο του με άριστα στον τομέα της ηλεκτρολογίας από το Τεχνικό & Επαγγελματικό Λύκειο , το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου του κέντριζε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, και ασχολήθηκε αργότερα και επαγγελματικά μέσω της εταιρείας του στον ηλεκτρονικό όμως τομέα.  Ύστερα από αρκετά έτη επίσης με συμμετοχές σε σεμινάρια σε (Κ.Ε.Κ.) Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης , μπόρεσε και πήρε αρκετά πτυχία στον τομέα του Μάρκετιν , της Διοίκηση Επιχειρήσεων και των Πωλήσεων και πολλά άλλα πτυχία  .

Σήμερα ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος  είναι από τους πρώτους Κρατικά Επίσημα Αναγνωρισμένους Πτυχιούχους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές Αυτοάμυνας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με κωδικό Εισηγητή Καθηγητή από το Ελληνικό Κράτος και δεν έχει σταματήσει να Εκπαιδεύει σε διάφορα Σεμινάρια Ασφαλείας , Αυτοπροστασίας που τον καλούνε ανά τον κόσμο  όπως και να Εκπαιδεύετε ο ίδιος , παίρνει μέρος πάντοτε σε οποιοδήποτε νέο Σεμινάριο είναι αυτό στους τομείς της Αυτοάμυνας και της Ασφάλειας Γενικότερα , επίσης πηρέ από το Ελληνικό Κράτος το πτυχίο (Σ.Ο.Α.) ώς Επικεφαλής  ( Αρχηγός )  Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική του ομάδα ασφαλείας ειδικά εκπαιδευμένων ατόμων , συνοδών ασφαλείας ένοπλα .
Σήμερα είναι Παγκόσμια Αναγνωρισμένος  και είναι Εθνικός Διαιτητής ΚΑΡΑΤΕ στην ( ΕΛ.Ο.Κ. ) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε   , όπως επίσης είναι και διεθνής Διαιτητής στο ΚICK BOXING και Μ.Μ.Α. σε διάφορες Παγκόσμιες ομοσπονδίες που είναι εγγεγραμμένος ανά τον κόσμο κτλ.  .

Έχει πάρει μέρος σε ( Σ.Ο.Α. ) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας σε Επιχειρήσεις Κάλυψης και Συνοδείας Υψηλών Προσώπων και επιχειρηματιών ως Επικεφαλής της Ομάδας Συνοδών Ασφαλείας  ( V.I.P. )  "Very  Important   Person"  (« Πολύ  Σημαντικό  Πρόσωπο »)  σε  Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Επικεφαλής Ομάδας κατάστρωσης πλάνου και σχεδιασμού  Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας σε Εμπόλεμες ζώνες ανά τον Κόσμο με πολλές διεθνής αποστολές ...

Δίδαξε για 12 συναπτά έτη ως καθηγητής στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών της Ελληνικής Αστυνομίας και άνοιξε τα δικά του γυμναστήρια στον Νομό Γρεβενών όπου και τα πούλησε ύστερα από 12 έτη για να έρθει με μετάθεση στην γενέτειρα του πόλη της Βέροιας το 1999 και να διαπρέψει και πάλη ως Καθηγητής Αυτοάμυνας , ξεκινώντας ως πρώτος διδάξας καθηγητής στην έναρξη της , την Νέα Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων της Αστυνομίας στην Πόλη της Νάουσας το 2000 , Διδάσκοντας στην Αστυνομική Ακαδημία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας έως το 2008 .

Αυτό που τον διέκρινε και τον χαρακτήριζε πάντοτε ως άνθρωπο ήτανε η Ασφάλεια και στον τομέα της Ασφάλειας  Επένδυσε αυτή την φορά και διέπρεψε και πάλι ιδρύοντας την Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. ) με τον διακριτικό τίτλο "TSIFLIDIS SECURITY" όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα ύστερα από πολλά χρόνια με υλικοτεχνική υποδομή  , έμψυχο πολυάριθμο προσωπικό Ασφαλείας και Πανελλαδική Κάλυψη σε όλους τους τομείς  και κλάδους εργασιών στον τομέα της ασφάλειας  .

Παρακολούθησε πλήθος Σεμιναρίων σε θέματα ασφαλείας ως σύμβουλος ασφαλείας  και διετέλεσε εισηγητής  σε συνέδρια για την ασφάλεια γενικότερα, συμμετείχε και  συμμετέχει ενεργά σε διάφορες εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό πάντοτε για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας για τα συστήματα ασφαλείας ανά τον κόσμο  γενικότερα .

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι μεγάλη και δεν σταματάει εδώ ιδρύοντας πολλές εταιρίες με διάφορες δραστηριότητες. Η εμπειρία και οι γνώσεις που τον διακατέχουν στον τομέα της ασφάλειας είναι πολλές και συνεχώς παρακολουθεί τα κεκτημένα με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε επίκαιρος και με άποψη σε πολλά θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο .

 

                                             ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ       Σ.      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

                                    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  -  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

                                                         MANAGER    DIRECTOR

                  ΒΛΕΠΕΤΕ  ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ  ΟΛΑ  ΤΑ   ΠΤΥΧΙΑ  ΣΤΟ  PHOTO  GALLERY

 • Καθηγητής Αυτοάμυνας Ελληνικής Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων επί σειρά ετών .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
 • Προπονητής σε Ιδιωτικό Κολέγιο για 7 έτη στον τομέα της Σωματικής Άθλησης για σύσφιξη και αντοχή των μαθητών .
 • Προσωπικός  Προπονητής  ,   '' personal trainer ''  σε θέματα Αυτοάμυνας με ειδικότητα το  μαχαίρι και  το πιστόλι από κοντινή μάχη .
 • Προσωπικός  Προπονητής  ,  ''  personal trainer '' σε θέματα Σωματικής Διάπλασης .
 • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή Αυτοάμυνας από το Ελληνικό Κράτος .
 • Αδειούχος Εκπαιδευτικός με κωδικό εισηγητή ( Λ.Α.Ε.Κ.) Εκπαιδευτικού Ενηλίκων  από τον ( Ο.Α.Ε.Δ.) Ελληνικό Κράτος .
 • Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός  Αναγνωρισμένος από το Ελληνικό Κράτος με διδαχή σε  : ( Ο.Α.Ε.Δ. ) , ( Κ.Ε.Κ. ) ,   ( Ι.Ε.Κ.) ,   ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ) ,   ( ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΕΣ  ΣΧΟΛΕΣ ) ,  ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ  ΣΧΟΛΕΙΑ ) ,  ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ  ΚΟΛΕΓΙΑ ) , ( ΙΔΙΩΤΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ) , ( Ν.Α.Τ.Ο. ) .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Συστήματος SHITO - RYU - ΚΑΡΑΤΕ - (ΕΛ.Ο.Κ.) - Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής της (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Μέλος Διεθνής Ομοσπονδία Καράτε , ( W.K.F.) - World Karate Federation - Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε , Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής Kick Boxing, (Ε.Ο.Μ.Α.) . Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων , Kick Boxing , Thai Boxing , M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Διεθνής Διαιτητής Kick Boxing, ( W.K.N.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing, M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Διεθνής Διαιτητής Kick Boxing ( W.K.F.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing , Thai Boxing, M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (I.S.Κ.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (W.P.K.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας (I.S.D.O.) - International Self Defense Organization, Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής (Ε.Ο.Π.Τ.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Βηματισμών - Σκιαμαχίας - Κρούσεων ) .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας Πιστοποιημένος από το ( Ν.Α.Τ.Ο.) - NATO  -  MILITARY  TRAINING  CENTER  .
 • Πτυχιούχος Σεμιναρίου Διαχείρισης Κρίσεων Κινδύνου με Ισραηλινούς Εκπαιδευτές  , RISK  MANAGEMENT  CONSULTING .
 • Άδεια Εργασίας για Προστασία Φυσικών Προσώπων και αγαθών Προϊόντων με Παροχές Υπηρεσιών Ασφαλείας σε Ελλάδα & Εξωτερικό . 
 • Πιστοποιημένος  με  εξετάσεις  από τα  (ΚΕ.ΜΕ.Α.) Κέντρα Μελετών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας ...
 • Πιστοποιημένος από τον (Ε.Ο.Π..Π. & Ε.Π.)  - Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού ...
 • Άδεια Εργασίας Ειδικού  Ερευνητή  –  Detective  με Αναθέσεις Υποθέσεων Ελλάδα και Εξωτερικό - και Κατασκοπευτικά προϊόντα .
 • Μέλος (Σ.Ε.Ε.Α.) Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας.
 • Μέλος του ( Π.Σ.Α.Π.Υ.Χ.) Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας , Προσώπων , Υποδομών , Χρηματαποστολών ο Οδυσσέας .
 • Μέλος της ( Ε.Ο.Α. ) Ελληνικής Ομοσπονδίας  Ασφαλείας.
 • Μέλος Μόνιμο  του ( H.B.A. ) Hellenic Bodyguards Association  -  ( ΠΑ.ΣΥ.Σ.Α. ) Πανελλήνιος Σύλλογος Συνοδών Ασφαλείας .
 • Μέλος με πτυχίο και ταυτότητα μέλους της  ( E.P.P.O.) - EUROPEAN PRIVE POLICE OFFICERS  -  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...
 • Μέλος με πτυχίο της ( I.B.S.) ISRAELI BODYCUARD SCHOOL ...
 • Μέλος του ( Σ.Ε.Α.Μ.Θ.) Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ασφαλείας Μακεδονίας , Θράκης .
 • Μέλος του (K.M.P.) KRAV MAGA PROTECTION .
 • Πτυχιούχος    ( LOWER )   Αγγλικής  γλώσσας  .
 • Πτυχιούχος ειδικού σχολείου εκπαίδευσης (K.M.P.) KRAV MAGA PROTECTION . Σεμινάριο εκπαίδευσης ( T.C.T. ) Tactical Combat Training military Krav Maga & Israeli Combat Shooting from MASADA Academy ...
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου με Δίπλωμα  από το ISRAEL της MASADA TACTICAL SYSTEM ISRAEL με εκπαίδευση TACTICAL COMBAT SHOOTING ISRAELI METHOD SEMINAR ...
 • Πτυχιούχος Ειδικός Αναλυτής Επικίνδυνων Συμπεριφορών σε ότι αφορά τη γλώσσα του σώματος .... BODY LANGUAGE .... Ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας για κάποιον που ετοιμάζεται να κάνει κάτι , ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας όταν κάποιος οπλοφορεί και τέλος ανάλυση και ανίχνευση ψεύδους .... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ....
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου Close Protection Operative (BASIC) Training Cource - from CBI Security Training Academy ( Σ.) Συνοδευτικές  Ομάδες Ασφαλείας , (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών .
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου Διασώστης με Παγκόσμια Πιστοποίηση της  Life Rescue Academy ...
 • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας από τα  την  Ελληνική Αστυνομία Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ...
 • Πτυχιούχος ( Κ.Ε.Κ.) Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του (Σ.Ε.Β.) Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων, υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , Επικεφαλής (Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας - (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και σε εμπόλεμες χώρες.
 • Συνοδός Ασφαλείας μεμονωμένου αποκλειστικού Σωματοφύλακα .
 • Σύμβουλος  Ασφαλείας  για Ασφάλεια κατοικίας : (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») ,  Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών , με ομάδα ασφαλείας της κατοικίας .
 • Σύμβουλος  Ασφαλείας για Ασφάλεια εργασίας γραφείων κτλ. : (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») ,  Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με ομάδα ασφαλείας  .
 • Σύμβουλος Ασφαλείας και Συνεργάτης πολλών επιχειρηματιών σε Ελλάδα & Εξωτερικό για θέματα ασφάλειας .
 • Άδεια Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών , Παρακολούθηση - Αντιπαρακολούθηση , κοριοί κτλ. .
 • Εκπαίδευση σε πρώτες Βοήθειες .
 • (ΣΚ.Ο.Ε.) Σκοπευτής  Αθλητής  πολλών ετών στην  Σκοπευτική  Ομοσπονδία  Ελλάδος.
 • Σπουδές με πολλά  Σεμινάρια : Μάρκετινγκ  , Διοίκηση Επιχειρήσεων  ,  Πωλήσεις .
 • Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος του τομέα Ηλεκτρολογίας ( Τ.Ε.Σ.) .
 • Πτυχία με εξετάσεις και πολλά Σεμινάρια για την Ασφάλεια και την Αυτοάμυνα σε Ελλάδα αλλά και  διάφορες χώρες του Εξωτερικού στον  τομέα  της  Ασφάλειας ( SAFETY , SECURITY  and  MILITARY ) και των Συνοδών Ασφαλείας , όπως και μέλος σε Παγκόσμιες και Ελληνικές  Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων KICK BOXING - M.M.A. - KARATE - JU-JITSU - ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - OKINAWA , MILITARY KRAV MAGA ,  κλπ. .

 

 • ΟΛΑ  ΜΟΥ  ΤΑ  ΠΤΥΧΙΑ  ΚΑΙ ΤΑ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΕΜΦΑΝΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ  ΣΤΟ  SITE  ΤΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΜΟΥ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ :  www.securitytsiflidis.gr   
 • ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ  :   PHOTO  GALLERY    -    ΠΤΥΧΙΑ   &  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ     ...

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102