Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ειδικά διαμορφωμένα οχήματα με ειδική θωράκιση και ειδικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα δορυφορικού εντοπισμού

 

Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας της " T.S.S.  -  SECURITY " με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, με ειδική θωράκιση και ειδικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα δορυφορικού εντοπισμού, διενεργούν ασφαλή μεταφορά χρημάτων, πολύτιμων λίθων και έργων τέχνης.

Το προσωπικό ασφαλείας της " T.S.S.  -  SECURITY "  ,  έχει καθήκον τη συνοδεία χρηματαποστολών ή τη φρούρηση χώρων συναλλαγής ή διακίνησης χρημάτων οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού, θα πρέπει, αξιολογώντας τις απειλές που ενδεχομένως έχει να αντιμετωπίσει ανάλογα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του, να εκτιμήσει ότι μόνιμα και σοβαρά κινδυνεύει από ληστρικές επιθέσεις, που έχουν ως χαρακτηριστικό την άσκηση ή την απειλή άσκησης βίας.  Η ληστεία είναι ένα σοβαρό ποινικό αδίκημα (κακούργημα), που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 380 του Π.Κ: «ληστεία διαπράττει όποιος με σωματική βία εναντίον προσώπου ή με απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο σώματος ή ζωής αφαιρεί από άλλον, ξένο κινητό πράγμα ή τον εξαναγκάζει να του το παραδώσει με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παρανόμως».

Η τάση που έχουν οι κλέφτες για εύκολο πλουτισμό, η βία που χαρακτηρίζει την εποχή μας, η ύπαρξη αυξημένων δυνατοτήτων για το σχεδιασμό και την εκτέλεση, καθώς επίσης και η επιρροή από ξένα πρότυπα που συχνά ηρωποιούνται, είναι μερικοί από τους παράγοντες που συντελούν στην διάπραξη ληστειών.

Οι ληστές μπορούν να ταξινομηθούν σε τρείς βασικές κατηγορίες:

1. Τρομοκράτες:

Η « απαλλοτρίωση » χρημάτων από τράπεζες και λοιπούς Οργανισμούς είναι μία πηγή χρηματοδότησης για την υλοποίηση των στόχων τους.

2. Οργανωμένοι ποινικοί εγκληματίες:

Ομάδες αδίστακτων κακοποιών, που κατά τρόπο μεθοδικό και οργανωμένο, σχεδιάζουν και πραγματοποιούν μία ληστεία.

3. Ευκαιριακοί εγκληματίες:

Μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες (συνήθως δύο ατόμων), που υπό την πίεση οικονομικών προβλημάτων οδηγούνται στη διάπραξη ληστειών. Συνήθως ενεργούν αυθόρμητα χωρίς προγραμματισμό και τακτική σχεδίαση.  (Π.χ., ναρκομανείς , τοξικομανείς , επέτες γυρολόγοι κ.λπ.).

Αυτός ο διαχωρισμός και η κατάταξη των ληστών σε κατηγορίες γίνεται μόνο από τεχνική άποψη αφού όλοι, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν ανήκουν, πρέπει να θεωρούνται εν δυνάμει επικίνδυνοι ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Με ένα τηλεφώνημα άμεσα δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο στο τηλ. κέντρο 23310 27102  ή  στο κινητο  6937 22 65 65

Ρωτήστε μας | T.S.S - Tsiflidis Security Services

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S