Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΑ ΣΚΟΠΟ

Στατική φύλαξη από securityΗ Παροχή με Υπηρεσίες Σταθερής Φύλαξης με Ένστολο Φύλακα Σκοπό Επίβλεψης ενός ή και περισσοτέρων χώρων, έχει να κάνει ανάλογα με της ανάγκες  και της απαιτήσεις πάντοτε του πελάτη μας , όπως και του χώρου που θα φυλάξει και θα επιτηρήσει ο Ένστολος Φύλακας Σκοπός , οι Σταθερές  Στατικές Φυλάξεις  διενεργούνται μόνο με την σύνταξη ενός Ιδιωτικού Συμφωνητικού στα γραφεία της εταιρείας ''T.S.S. - SECURITY ''.

Οι φυλάξεις έχουν εφαρμογή σε Εργοστάσια , Βιομηχανίες , Εργοτάξια , Κινηματοθέατρα , Οικίες , Σούπερ Μάρκετ , Γραφεία , Πολιτιστικές Εκδηλώσεις , Αθλητικές Εκδηλώσεις , Γήπεδα , Συνέδρια , Ομηλίες ,Φυλάξεις Παρκινγκ , Φυλάξεις Συνοικισμών, Φυλάξεις σε Οικίες για Γάμους και Εκδηλώσεις , Φυλάξεις διάφορων Εκδηλώσεων και γενικότερα παντός τύπου Στατικές Φυλάξεις για οτιδήποτε  χρίζει προστασία και ασφάλεια με την  παρουσία ενός έμπειρου Ένστολου Φύλακα Σκοπού.

Όλοι  οι  φύλακες  της  Εταιρείας ''T.S.S. - SECURITY '' σύμφωνα με το Νόμο είναι  Ένστολοι με όλα τα εποπτικά και τεχνικά μέσα για το έργο της δουλειάς τους , ελέγχονται καθημερινά απο το Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης Σημάτων , ηλεκτρονικά με GPS - GPRS , δηλαδή με ηλεκτρονικά μέσα τα οποία μας δείχνουν το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της τοποθεσίας που βρίσκεται ο φύλακας μας σε ένα δρόμο ή ένα χώρο και επίσης όλοι οι φύλακες μας σε σταθερές φυλάξεις χώρων , δέχονται έφοδο από τον επόπτη Αρχιφύλακα ο οποίος τους ελέγχει και οπτικά τον Φυλακά .

Όλοι οι φύλακες που εργάζονται στην '' T.S.S. - SECURITY '' είναι πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι με 2 χρόνια "Ι.Ε.Κ." ή ''Κ.Ε.Κ.'' και έχουν δώσει εξετάσεις για άδεια προσωπικού ασφαλείας στα "ΚΕ.ΜΕ.Α.A." Κέντρα Μελετών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας και μόνο με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας προσλαμβάνει πιστοποιημένους αδειούχους φύλακες ως προσωπικό ασφαλείας . Κάθε φορά που έχουμε μια εργασία για Σταθερή Φύλαξη με Ένστολο Φύλακα Σκοπό , Συντάσουμε Ιδιωτικό Συμφωνιτικό για σταθερή φύλαξη με τον πελάτη , το αποστέλουμε στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να γνωρίζει το Τοπικό Τμήμα , ποιος Αδειοδοτημένος και Πιστοποιημένος Φύλακας Φυλάσει και σε ποιό χώρο . 

Ρωτήστε μας | T.S.S - Tsiflidis Security Services

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S