Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ - PATROL

ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΩΡΕΣ : 21:00μ.μ. - 07:00π.μ. 365 ΗΜΕΡΕΣ

Οι περιπολίες είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι το οποίο το έχουμε παγιώσει καθημερινά στην Εταιρεία  ''T.S.S. - SECURITY '' , οι περιπολείες γίνονται από το μόνιμο εκαπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα και ποτέ τις ίδιες ώρες,  ξεκινάνε καθημερινά σε ώρες αιχμής από τις 21:00 μ.μ. και τελειώνουν στις 7:00 π.μ. . Η άμεση επέμβαση μας με όχημα και εποπτεύον φύλακα  υπάρχει πάντoτε σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός του πελάτη σε ώρες αιχμής - βραδυνές κυρίως  . Μόνο σε περίπτωση πολλών συναγερμών ή δύσκολων καιρικών συνθηκών, υπάρχει περίπτωση και όχι σκόπιμα βέβαια οι φύλακες περιπολάρχες να περάσουν λιγότερες φορές  από κάθε επιχείρηση και αυτό γιατί τρέξανε γρήγορα σε κάποιο πιθανό συμβάν για άμεση επέμβαση συναγερμού και άλλαξε το δρομολόγιό τους, ή καθίσανε φύλακες στον συμβάν μέχρι να τους αντικαταστήσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Το περιπολικό όχημα της  Εταιρίας '' T.S.S. - SECURITY '' φτάνει στην επιχείρηση σας, αφού σταθμεύσει το όχημα κατεβαίνει  ο φύλακας  περιπολάρχης από το αυτοκίνητο με τον φακό του  και  ελέγχει την περίμετρο του χώρου, ύστερα περπατώντας σχολαστικά πάντοτε περιπολεί το χώρο,  επιθεωρεί  μία μία τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου ευθύνης μας , αφού ελεγχθούν  όλα τα σημεία  πιθανής  πρόσβασης  σκανάρουμε με τον μοναδικό ηλεκτρονικό μηχανισμό σκάνερ και δορυφορικό εντοπισμό GPRS χαρτογράφησης  δρομολογίου με αρχείο καταγραφής στο Κέντρο Λήψης & Μεταβίβασης Σημάτων Συναγερμών , το ειδικό και μοναδικό αδιάβροχο αυτοκόλλητο ( bar  code )  που έχουμε κολλημένο σε πολλά σημεία μίας επιχείρησης  ,  με αυτόν τον τρόπο ενημερώνετε  Άμεσα το Κέντρο Λήψης Σημάτων που είναι η ηλεκτρονική παρακολούθηση στο κέντρο επιχειρήσεων στην έδρα της εταιρείας μας  κάθε φορά που επισκεπτόμαστε έναν πελάτη εμείς το βλέπουμε ζωντανά στο Κέντρο Ελέγχου , περνάμε και σκανάρουμε  με το σκάνερ το ( bar  code) το κάθε σημείο πρόσβασης που έχουμε κολήσει bar code στην   επιχείρηση σας , όπως επίσης ενημερώνεστε άμεσα και εσείς με την σειρά σας ως πελάτες μας.  Ενημερώνεστε  σε Ζωντανό πραγματικό χρόνο με μία μοναδική εφαρμογή που σας περάσαμε στο κινητό σας τηλέφωνο , όπου και αν βρίσκεστε παρακολουείτε τα συμβάντα από το κινητό σας ή ακόμα και στον υπολογιστή σας με ειδικό  εικονίδιο που ενεργοποιώντας   το εικονίδιο ως εφαρμογή  ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά για όλες της κινήσεις μας, όπως και της δικές σας κινήσεις , των μελών της οικογένειάς σας και των συνεργατών σας για το πότε οπλίσατε η αφοπλίσατε για παράδειγμα  μέσω του συναγερμού σας σε ζωντανό live πάντοτε χρόνο και πολλές ακόμη μοναδικές πληροφορίες κτλ .

Δηλαδή τι ώρα πέρασε το περιπολικό μας και έκανε έλεγχο και σκανάρισε το κάθε σημείο ελέγχου , ποιος από τους χρήστες του  συναγερμού έφυγε τελευταίος από τον χώρο και όπλισε το σύστημα του συναγερμού, ή τι ώρα έδωσε συναγερμό , από ποιό σημείο ενεργοποιήθηκε ο ανιχνευτής κίνησης , τί ώρα μας ειδοποίησε και σε πόση ώρα έφτασε το περιπολικό στον χώρο . Ενημερώνεστε  άμεσα , γρήγορα και αυτόματα στο κινητό σας δωρεάν από εμάς το κέντρο επιχειρήσεων για οτιδήποτε.

 Σε περίπτωση συναγερμού,  σας ειδοποιούμαστε άμεσα στα τηλέφωνα ανάγκης σας εφόσον όμως κάνουμε πρώτα έλεγχο στον χώρο σας  αν βρούμε ξεκλείδωτα ή διαπιστώσουμε  οτιδήποτε έχει σχέση με πιθανή διάρρηξη, ειδοποιούμε το συνεργάτη περιπολάρχη πρώτα ως συνδρομή μας , μετά της Κρατικές Αρμόδιες Αρχές όποιες και να είναι αυτές ( Αστυνομία , Πυροσβεστική , Ε.Κ.Α.Β. κτλ. ) μετά ειδοποιούμε εσάς και κάνουμε ότι χρειαστεί στα πλαίσια του Νόμου, ακόμη και σύλληψη του διαρρήκτη αν χρειαστεί ή προκύψει  και   περιμένουμε  της αρμόδιες Αρχές  ενώ ο περιπολάρχης έχει φράξει εξ '  αρχής την έξοδο ή έχει εμβολίσει με το όχημα του το όχημα των δραστών  και  έχουμε  πάρει  μέτρα  κάλυψης για να  είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε χρειαστεί .

 

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ    Σ.   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Καθηγητής   Ενηλίκων  -  Σύμβουλος  Ασφαλείας  -  Εκπαιδευτής   της   Ελληνικής  Αστυνομίας 

των  Σχολών  Δοκίμων  Αστυφυλάκων  &  των Σωμάτων  Ασφαλείας  -  Εκπαιδευτής  ( Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ) -

Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών  Φυσικών  Καταστροφών  -  ( Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.) ,

Πανελλαδικό  Δίκτυο  Πολιτικής  Προστασίας  &  Διαχείρισης  Κρίσεων  Ελλάδος .

Ρωτήστε μας | T.S.S - Tsiflidis Security Services

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S