Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ - PATROL

ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΩΡΕΣ : 21:00μ.μ. - 07:00π.μ. 365 ΗΜΕΡΕΣ

Τις περιπολίες της έχουμε παγιώσει στην Εταιρεία  TSIFLIDIS  SECURITY οι οποίες γίνονται σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα και ποτές τις ίδιες ώρες,  ξεκινάνε καθημερινά από τις 21:00 μ.μ. και τελειώνουν στις 7:00 π.μ. Η άμεση επέμβαση όμως υπάρχει πάντoτε σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σας. Μόνο σε περίπτωση πολλών συναγερμών ή δύσκολων καιρικών συνθηκών, υπάρχει περίπτωση και όχι σκόπιμα βέβαια οι φύλακες περιπολάρχες να περάσουν λιγότερες φορές  από κάθε επιχείρηση και αυτό γιατί τρέξανε γρήγορα σε ένα πιθανό συμβάν για άμεση επέμβαση συναγερμού και άλλαξε το δρομολόγιό τους, ή καθίσαμε φύλακες στον συμβάν μέχρι να τους αντικαταστήσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Το περιπολικό όχημα της  Εταιρίας  φτάνει στην επιχείρηση σας, αφού σταθμεύσει το όχημα κατεβαίνει ο περιπολάρχης από το αυτοκίνητο με τον φακό  και  ελέγχει την περίμετρο του χώρου, ύστερα περπατώντας περιπολεί το χώρο, και επιθεωρεί  μία μία τις πόρτες και τα παράθυρα, αφού ελεγχθούν  όλα τα σημεία  πιθανής  πρόσβασης  σκανάρουμε με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό σκάνερ και δορυφορικό εντοπισμό GPRS χαρτογράφησης  δρομολογίου με αρχείο καταγραφής στο Κέντρο μας το ειδικό και μοναδικό αδιάβροχο αυτοκόλλητο  bar  code  που έχουμε κολλημένο σε κάθε επιχείρηση και με αυτόν τον τρόπο Ενημερώνετε προς εμάς Άμεσα το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάθε φορά που επισκεπτόμαστε - περνάμε και σκανάρουμε  με το σκάνερ το bar  code την  επιχείρηση σας, όπως επίσης και εσείς με την σειρά σας ως πελάτες μας.  Ενημερώνεστε Άμεσα σε Ζωντανό χρόνο στο κινητό σας όπου και αν βρίσκεστε ή ακόμα και στον υπολογιστή σας με ειδικό  εικονίδιο που ενεργοποιώντας   το εικονίδιο στο κινητό σας ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά για όλες της κινήσεις μας, όπως και της δικές σας κινήσεις μέσω του συναγερμού σας σε ζωντανό live πάντοτε χρόνο.

Δηλαδή τι ώρα πέρασε το περιπολικό μας και έκανε έλεγχο και ποιος όπλισε από τους χρήστες του συναγερμού έφυγε τελευταίος από τον χώρο και όπλισε το σύστημα του συναγερμού, ή τι ώρα έδωσε συναγερμό και σε πόση ώρα έφτασε το περιπολικό στον χώρο. Ενημερώνεστε αυτόματα στο κινητό σας δωρεάν από εμάς για οτιδήποτε.

 Σε περίπτωση συναγερμού,  σας ειδοποιούμαστε άμεσα στα τηλέφωνα ανάγκης σας  αν βρούμε ξεκλείδωτα ή διαπιστώσουμε  οτιδήποτε έχει σχέση με πιθανή διάρρηξη, ειδοποιούμε το συνεργάτη περιπολάρχη πρώτα, μετά της Κρατικές Αρμόδιες Αρχές όποιες και να είναι αυτές ( Αστυνομία , Πυροσβεστική Ε.Κ.Α.Β. κτλ. ) και κάνουμε ότι χρειαστεί στα πλαίσια του Νόμου, ακόμη και σύλληψη του διαρρήκτη  και   περιμένουμε  της αρμόδιες Αρχές  ενώ έχουμε φράξει την έξοδο με το όχημα μας  και  έχουμε  πάρει  μέτρα  κάλυψης και είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε.

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102