Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΩΝ - PATROL

ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΑΠΟ ΩΡΕΣ : 21:00μ.μ. - 07:00π.μ. 365 ΗΜΕΡΕΣ

Οι περιπολίες είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι το οποίο το έχουμε παγιώσει στην Εταιρεία  ''TSIFLIDIS  SECURITY'' , οι περιπολείες γίνονται από το μόνιμο εκαπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα και ποτέ τις ίδιες ώρες,  ξεκινάνε καθημερινά από τις 21:00 μ.μ. και τελειώνουν στις 7:00 π.μ. . Η άμεση επέμβαση μας με όχημα και εποπτεύον φύλακα  υπάρχει πάντoτε σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός σας σε ώρες αιχμής . Μόνο σε περίπτωση πολλών συναγερμών ή δύσκολων καιρικών συνθηκών, υπάρχει περίπτωση και όχι σκόπιμα βέβαια οι φύλακες περιπολάρχες να περάσουν λιγότερες φορές  από κάθε επιχείρηση και αυτό γιατί τρέξανε γρήγορα σε κάποιο πιθανό συμβάν για άμεση επέμβαση συναγερμού και άλλαξε το δρομολόγιό τους, ή καθίσανε φύλακες στον συμβάν μέχρι να τους αντικαταστήσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους.

Το περιπολικό όχημα της  Εταιρίας  ''TSIFLIDIS  SECURITY'' φτάνει στην επιχείρηση σας, αφού σταθμεύσει το όχημα κατεβαίνει φύλακας ο περιπολάρχης από το αυτοκίνητο με τον φακό του  και  ελέγχει την περίμετρο του χώρου, ύστερα περπατώντας περιπολεί το χώρο, και επιθεωρεί  μία μία τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου ευθύνης μας , αφού ελεγχθούν  όλα τα σημεία  πιθανής  πρόσβασης  σκανάρουμε με τον μοναδικό ηλεκτρονικό μηχανισμό σκάνερ και δορυφορικό εντοπισμό GPRS χαρτογράφησης  δρομολογίου με αρχείο καταγραφής στο Κέντρο Λήψης Σημάτων μας , το ειδικό και μοναδικό αδιάβροχο αυτοκόλλητο ( bar  code )  που έχουμε κολλημένο σε κάθε επιχείρηση και με αυτόν τον τρόπο Ενημερώνετε προς εμάς Άμεσα το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάθε φορά που επισκεπτόμαστε έναν πελάτη , περνάμε και σκανάρουμε  με το σκάνερ το ( bar  code) την  επιχείρηση σας , όπως επίσης ενημερώνεστε και εσείς με την σειρά σας ως πελάτες μας.  Ενημερώνεστε Άμεσα σε Ζωντανό χρόνο με μία μοναδική εφαρμογή που σας περάσαμε στο κινητό σας τηλέφωνο όπου και αν βρίσκεστε ή ακόμα και στον υπολογιστή σας με ειδικό  εικονίδιο που ενεργοποιώντας   το εικονίδιο στο κινητό σας ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά για όλες της κινήσεις μας, όπως και της δικές σας κινήσεις για το πότε οπλίσατε η αφοπλίσατε για παράδειγμα  μέσω του συναγερμού σας σε ζωντανό live πάντοτε χρόνο και πολλά άλλα .

Δηλαδή τι ώρα πέρασε το περιπολικό μας και έκανε έλεγχο και ποιος όπλισε από τους χρήστες του συναγερμού έφυγε τελευταίος από τον χώρο και όπλισε το σύστημα του συναγερμού, ή τι ώρα έδωσε συναγερμό και σε πόση ώρα έφτασε το περιπολικό στον χώρο. Ενημερώνεστε αυτόματα στο κινητό σας δωρεάν από εμάς για οτιδήποτε.

 Σε περίπτωση συναγερμού,  σας ειδοποιούμαστε άμεσα στα τηλέφωνα ανάγκης σας  αν βρούμε ξεκλείδωτα ή διαπιστώσουμε  οτιδήποτε έχει σχέση με πιθανή διάρρηξη, ειδοποιούμε το συνεργάτη περιπολάρχη πρώτα, μετά της Κρατικές Αρμόδιες Αρχές όποιες και να είναι αυτές ( Αστυνομία , Πυροσβεστική Ε.Κ.Α.Β. κτλ. ) μετά ειδοποιούμε εσάς και κάνουμε ότι χρειαστεί στα πλαίσια του Νόμου, ακόμη και σύλληψη του διαρρήκτη  και   περιμένουμε  της αρμόδιες Αρχές  ενώ έχουμε φράξει την έξοδο με το όχημα μας  και  έχουμε  πάρει  μέτρα  κάλυψης και είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε.

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102