Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 24ΩΡΕΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ

Εφόσον  έχετε υπογράψει μαζί μας συμβόλαιο και για την δεύτερη  παροχή  υπηρεσιών ασφαλείας που είναι η Άμεση Επέμβαση χώρου , κάθε φορά που θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ως διάρρηξη  και  δεν απαντήσετε στο τηλέφωνο εν ώρα λειτουργίας της επιχείρησης σας περισσότερο , όπως και της οικίας σας και σύμφωνα πάντοτε με της κινήσεις σας  στο ( Κ. Λ. Σ. Κέντρο Λήψης και Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού )   άνοιγμα - κλείσιμο δηλαδή ( όπλιση – αφόπλιση ) του χώρου σας , τότε αυτομάτως το Κέντρο Λήψης  Σημάτων ( Κέντρο Επιχειρήσεων ) ειδοποιεί  τα περιπολικά οχήματα της " T.S.S. - SECURITY  " έτσι ώστε να προβούν σε Άμεση Επέμβαση στον χώρο σας σε εύλογο χρονικό διάστημα είτε είστε μέσα εν ώρα λειτουργίας της  επιχείρησης σας, είτε η επιχείρηση σας  είναι κλειστή, και μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα  φτάνουν οι φύλακες μας  άμεσα ώστε  να ελέγξουν την βλάβη ή να αποτρέψουν κάθε πιθανή αιτία διάρρηξης, επίσης το ίδιο γίνεται και κάθε φορά που θα πατήσετε το μπουτόν  πανικού όταν  απειλήστε πραγματικά.

Σε περίπτωση βλάβης (παράδειγμα μια σπασμένη τζαμαρία ) ή μίας πιθανής απόπειρας κλοπής με ( χαλασμένη κλειδαριά πόρτας  ), καθόμαστε  φύλακες στο χώρο σας  εφόσον ανακαλύψαμε βανδαλισμό και  σας αποστέλλουμε  νέο Σταθερό Ένστολο Φύλακα  ( σκοπό )  να μείνει στο χώρο του πελάτη  όσο χρειαστεί μέχρι  την αποκατάσταση της βλάβης  για  όσο  χρονικό  διάστημα χρειαστεί να φτιαχτεί η βλάβη , χωρίς εσείς ωστόσο να χρεωθείτε έξτρα χρήματα στην συνδρομή σας για την φύλαξη που σας παρέχουμε.

Σε περίπτωση που δεν εξακριβώσουμε βλάβη όταν φτάσουμε στο χώρο σας , τότε σκανάρουμε με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό σκάνερ και δορυφορικό εντοπισμό GPRS χαρτογράφησης  δρομολογίου με αρχείο καταγραφής στο Κέντρο μας το ειδικό και μοναδικό αδιάβροχο  αυτοκόλλητο bar  code  που έχουμε κολλημένο σε κάθε επιχείρηση και με αυτόν τον τρόπο Ενημερώνετε προς εμάς Άμεσα το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάθε φορά που επισκεπτόμαστε - περνάμε και σκανάρουμε με το σκάνερ το bar  code την  επιχείρηση σας ή την οικία σας και με αυτόν τον τρόπο γνωρίζεται και εσείς άμεσα και αποτελεσματικά σε ζωντανό χρόνο ότι περάσαμε ελέγξαμε τον χώρο και αποχωρίσαμε με την ειδική εφαρμογή της " T.S.S. - SECURITY " που σας έχουμε τοποθετήσει στο κινητό σας τηλέφωνο για να γνωρίζεται τα πάντα σε ζωντανό χρόνο όπου και να βρίσκεστε .

Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε με το πάτημα ενός μπουτόν στον Συναγερμό σας ή με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρεία  '' T.S.S. - SECURITY '' .

Με ένα τηλεφώνημα άμεσα δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο στο τηλ. κέντρο 23310 27102  ή  στο κινητο  6937 22 65 65

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ    Σ.   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Καθηγητής   Ενηλίκων  -  Σύμβουλος  Ασφαλείας  -  Εκπαιδευτής   της   Ελληνικής  Αστυνομίας  των 

Σχολών  Δοκίμων  Αστυφυλάκων  &  των Σωμάτων  Ασφαλείας  -  Εκπαιδευτής  ( Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ) -

Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών  Φυσικών  Καταστροφών  -  ( Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.) ,

Πανελλαδικό  Δίκτυο  Πολιτικής  Προστασίας  &  Διαχείρισης  Κρίσεων  Ελλάδος .

Ρωτήστε μας | T.S.S - Tsiflidis Security Services

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S