Καλέστε μας : +30 23310 27102

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Tsiflidis Security εγγυάται για την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού της προς τους πελάτες μας όπως επίσης και για την ποιότητα των προϊόντων της

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

 • Πάνω από 20 χρόνια
  σε θέματα ασφαλείας
 • Με ιδιόκτητα γραφεία
  με 24/7 εξυπηρέτηση
 • σας προστατεύουμε πάντα
  με εκπαιδευμένο προσωπικό

 

ΤΕΧΝΙΚΗ  &  ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ  & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΜΕ  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ  &  ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .

 

Η Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας « Ι.Ε.Π.Υ.Α. » με πολυετή εμπειρία στο χώρο, όπως και το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών της "TSIFLIDIS SECURITY" με έδρα των κεντρικών γραφείων της , την πόλη της Βέροιας όπως και παράρτημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης , έχει κύκλο εργασιών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, σας κάνει γνωστό ότι έχει στο δυναμικό της πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο με βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων από Κ.Ε.Κ. ή και Ι.Ε.Κ..

Η Εταιρία έχει στόλο 14ων περιπολικών οχημάτων - (αυτοκινήτων) με 3 μόνιμους τεχνικούς πτυχιούχους ηλεκτρονικούς εγκαταστάτες βάση του Νόμου περί Συστημάτων Ασφαλείας, Αδειούχους και Εγκεκριμένους με Άδεια Εργασίας από την Ελληνική Αστυνομία (Αρμόδιο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης - ΚΕ. ΜΕ.Ε.Α.Α.) για να εργάζονται στην Εταιρία μας ως Εγκαταστάτες και μόνο με αυτή την Άδεια μπορεί και έχει το δικαίωμα να τοποθετεί Νόμιμα κάποιος Συστήματα Ασφαλείας που όμως πρέπει να εργάζεται αποκλειστικά και μόνο σε Εταιρία security.

 


 

Επίσης η Εταιρία μας κατέχει και Άδεια Στολής από το Αρμόδιο Γενικό Επιτελείο Στρατού που είναι απαραίτητη για να μπορούμε να διενεργούμε νόμιμα φυλάξεις και ένστολοι ελέγχους, και το προσωπικό που εργάζεται σε εμάς είναι επίσης κατάλληλα εκπαιδευμένο σε θέματα ασφάλειας για κάθε χώρο ξεχωριστά από τον 16 χρόνια Εκπαιδευτή της Ελληνικής Αστυνομίας ΤΣΙΦΛΙΔΗ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και ιδιοκτήτη της "TSIFLIDIS SECURITY" με Άδεια Εργασίας της Εταιρίας από την Ελληνική Αστυνομία και με πάρα πολλά πτυχία και διακρίσεις, όπως και εισηγήσεις με συμμετοχή σε σεμινάρια σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό για τον χώρο της Ασφάλειας.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε μία από της μεγαλύτερες Εταιρίες Security με κύκλο κυρίων Εργασιών κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα και έδρα το Νομό Ημαθίας όπως και τον Νομό Θεσσαλονίκης και είμαστε μία Άξια Εταιρεία Ασφαλείας στο χώρο με Πανελλαδική Κάλυψη, είμαστε η Εταιρία που μπορεί να προσφέρει πολλά στο χώρο της Ασφάλειας επειδή έχουμε πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας και πολυετή γνώση στον χώρο της Ασφάλειας με όλες της παροχές υπηρεσιών ασφαλείας στα πλαίσια του Νόμου για την Ασφάλεια. Η Εταιρία μας είναι Πιστοποιημένη με ISO σε εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας, όπως και σε όλες της παροχές υπηρεσιών ασφαλείας με Φυλάξεις και τα προϊόντα που Εμπορευόμαστε έχουνε υψηλές προδιαγραφές (στάνταρ) με γραπτές εγγυήσεις 5 Ετών, επίσης η Εταιρία μας έχει στην κατοχή της και Άδεια Ραδιοσυχνότητας VHF (ενδοεπικοινωνία) με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική ομιλία μεταξύ μας σε περίπτωση ανάγκης και γρήγορης επικοινωνίας με τον Κεντρικό Σταθμό της Επιχείρησης 24 ΏΡΕΣ το 24ΩΡΟ.

Η εταιρία "TSIFLIDIS SECURITY" σας ενημερώνει ότι έχει Ιδιόκτητο κτήριο (γραφεία και έκθεση) 350τ.μ., με όλα τα συναφή μηχανήματα καταγραφής συμβάντων απαράμιλλης λειτουργίας διότι διαθέτουμε γεννήτριες για άμεση απόκλιση του ρεύματος στο χώρο μας και UPS τερματικά για αποφυγή προβλημάτων στα Συστήματά μας, για να μην έχουμε ποτέ μα ποτέ προβλήματα με διακοπές ρεύματος, όπως και υπόγειες μισθωμένες γραμμές του δικτύου Ο.Τ.Ε.

 


 

Διαθέτουμε ψηφιακό μοντέλο 2016 (DATA – ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) Ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό Λήψης και Διαβίβασης Εντολών Σημάτων Συναγερμού με άμεση ειδοποίηση στους αρμόδιους υπευθύνους του εκάστοτε χώρου, όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας και δεχόμαστε μέχρι 16.000 λήψεις Δεδομένων Συναγερμών το λεπτό, αυτό μας φέρνει στην καλύτερη κατηγορία Εταιριών SECURITY Πανελλαδικά με τα τελειότερα μηχανήματα παγκοσμίως. 

Διαθέτουμε ψηφιακό μοντέλο Ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό Τηλεπαρακολούθησης Καμερών Εικόνας – Ήχου με back up αυτόματης καταγραφής συμβάντων για κάθε κατάστημα που παρακολουθούμε αυτόματα.

Διαθέτουμε ψηφιακό Ιδιόκτητο Σταθμό GPS Tracker εντοπισμού και διαχείρισης στόλου οχημάτων & ανθρώπων.

Το προσωπικό που εργάζεται στην Εταιρία "TSIFLIDIS SECURITY" ακολουθεί κατά γράμμα της εντολές του Νόμου και της Εταιρίας, όπως και τους κανόνες ασφαλείας σε κάθε πόστο εργασίας ξεχωριστά και κάνει εντελώς τυπικά την δουλειά του γιατί συνεχώς δέχεται ελέγχους ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα μέσο GPRS, όπως και από τους υπευθύνους προσωπικού ασφαλείας αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία για να μπορούν να προσφέρουν άριστα τις υπηρεσίες τους σε κάθε χώρο που είναι τοποθετημένοι οι φυλακές μας 24ώρες.

Εμείς 365 ημέρες τον χρόνο, όπως και 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά αγρυπνούμε έτσι ώστε εσείς να κοιμόσαστε ήσυχα, γιατί ή εταιρία "TSIFLIDIS SECURITY" σας εξασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια.

Η Εταιρεία "TSIFLIDIS SECURITY" σας κάνει γνωστό ότι μπορεί να καλύψει όλα σας τα καταστήματα πανελλαδικά, όπως και τις οικίες σας, τους αποθηκευτικούς σας χώρους, με σκοπό σωστή φύλαξη είτε με φύλακα σκοπό, είτε με ηλεκτρονικά μέσα 24ώρες, την Εγκατάσταση με Συστήματα Ασφαλείας, την Συντήρηση, την Επίβλεψη, όπως και την Άμεση Αυθημερόν Τεχνική και Τηλ. υποστήριξη για οποιαδήποτε βλάβη ....

Τι προσφέρει η συνεργασία με την "TSIFLIDIS SECURITY" 

* ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ με την τοποθέτηση και παρουσία ενός μόνιμου φύλακα (φρουρού) ο οποίος επιτηρεί οπτικά το χώρο φύλαξης, και την εγκατάσταση ενός εξειδικευμένου συστήματος ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας όπως και τη σύνδεση του συναγερμού και των καμερών του χώρου απευθείας με το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμών και καμερών με άμεση ενημέρωση απευθείας με τα συμβαλλόμενα πρόσωπα του χώρου.

ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ γιατί εμείς εγγυόμαστε ότι προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο τα συμφέροντα της επιχείρησης σας και τα εξασφαλίζουμε με έμψυχο δυναμικό, ηλεκτρονικά και εποπτικά μέσα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ένας σύμβουλος ασφαλείας της εταιρείας "TSIFLIDIS SECURITY" θα είναι πάντοτε δίπλα σας όποτε τον χρειαστείτε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή για την παροχή συμβουλών και οδηγιών επί των θεμάτων φρούρησης (φύλαξης με φύλακα σκοπό), μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας.

ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ με τη σωστή τοποθέτηση των συστημάτων ασφαλείας που παρέχουμε στο χώρο των πελατών μας και την εγγύηση καλής λειτουργίας των μηχανημάτων μας που είναι πάντοτε η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο, αποθαρρύνουμε κάθε κακοποιό ο οποίος σίγουρα θα σκεφθεί να "κτυπήσει" τον χώρο ο οποίος φρουρείτε με φύλακα σκοπό ή φυλάσσεται ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο από την εταιρεία "TSIFLIDIS SECURITY".

Το προσωπικό ασφαλείας που εργάζεται στην εταιρεία "TSIFLIDIS SECURITY" είναι σύμφωνα με το νόμο ένστολο με άδεια εργασίας και εκπαιδευμένο σε θέματα όπως...

 • Σεμινάρια σκοπευτικού συλλόγου

 • Προστασία υψηλών προσώπων

 • Ασφάλεια νοσοκομείου

 • Ασφάλεια μεταφορών

 • Ασφάλεια σχολικών κτιρίων

 • Ασφάλεια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών

 • Πυροπροστασία

 • Ασφάλεια λαϊκών αγορών

 • Ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων

 • Σεμινάρια ασφαλής οδήγησης

 • Χρηματαποστολές


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Σ. ΤΣΙΦΛΙΔΗ

 

Συχνές Ερωτήσεις

 

ΠΟΣΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...

Αγαπητοί  φίλοι χαίρετε ...

Η συνεργασίας σας μαζί μας είναι πολύτιμη για όλους μας .

Οι τρόποι για να συνεργαστείτε μαζί μας είναι πολλοί και πάντοτε βρίσκουμε μια χρυσή τομή συνεργασίας με τους αγαπητούς μας πελάτες .

ΤΡΟΠΟΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

1 ) Πρώτον -  με τον τρόπο της εμπορίας , άμεσης αγοράς και πώλησης στον πελάτη των προϊόντων μας, με μακροσκελείς γραπτές εγγυήσεις και πιστοποιήσεις με ( ISO )  των προϊόντων που θα επιλέξει ο εκάστοτε πελάτης από την εταιρεία μας . Αυτόνομα με επικοινωνία του συστήματος αποκλειστικά με τον ίδιο και τα δικά του συμβαλόμενα πρόσωπα...           

Επίσης παρέχουμε έντυπες υπογεγραμένες γραπτές εγγυήσεις πέντε ( 5 )  ετών των υλικών μας , ( 2 ) πιστοποιήσεις ( I.S.O. ) και  ( 1 ) QUALITY  MARK  παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας για της εγκαταστάσεις που πραγματοποιεί η εταιρεία μας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο , όπως και εγγυήσεις με πιστοποίηση ( I.S.O. ) παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά  για την καλή λειτουργία και συντήρηση των προϊόντων μας μετά την εγκατάσταση ,  αυτόνομα με επικοινωνία του συστήματος αποκλειστικά με τον ίδιο ...

2 ) Δεύτερων - με τον τρόπο της εμπορίας , άμεσης αγοράς και πώλησης στον πελάτη των προϊόντων μας με μακροσκελείς γραπτές εγγυήσεις και πιστοποιήσεις με ( ISO ) αυτών των προϊόντων που θα επιλέξει ο εκάστοτε πελάτης από την εταιρεία μας  και άμεση σύνδεση με την εταιρεία  '' TSIFLIDIS  SECURITY ''  απευθείας  με  το __ ( Κ.Λ.Σ.Σ.) __ Κέντρο  Λήψης  Σημάτων  Συναγερμών με σύναψη συμφωνίας και συμβολαίου μαζί μας Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας με 24ωρη παρακολούθηση συμβάντων από το Ηλεκτρονικό Κέντρο Επιχειρήσεων της " TSIFLIDIS  SECURITY " και άμεσης ενημέρωσης σας για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο σας , σε εσάς και  τα συμβαλλόμενα  με  εσάς  πρόσωπά , όπως ενημερώνουμε επίσης και  την Ελληνική Αστυνομία αν και εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο...

3 ) ... Τρίτων - με τον τρόπο του  Χρησιδανείου  από την εταιρεία  '' TSIFLIDIS  SECURITY ''... Δανείζουμε εμείς ως εταιρεία και χρηματοδοτούμε την επιχείρηση   ή  την οικία σας  ως  ένα  ορισμένο  όγκο  υλικών, με σκοπό την σύναψη συμφωνίας και συμβολαίου μαζί σας Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας  και άμεση σύνδεση με την εταιρεία  '' TSIFLIDIS  SECURITY '' απευθείας με το __ ( Κ.Λ.Σ.Σ.) __ Κέντρο Λήψης  Σημάτων  Συναγερμών  με 24ωρη παρακολούθηση συμβάντων από το Ηλεκτρονικό Κέντρο Επιχειρήσεων της  " TSIFLIDIS  SECURITY " και άμεσης ενημέρωσης σας για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο σας , σε  εσάς  και  τα συμβαλλόμενα  με  εσάς  πρόσωπά , όπως ενημερώνουμε και  την  Ελληνική Αστυνομία  αν  και εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο ...

4 ) ...Τέταρτων - Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο να συζητήσουμε και να αναλύσουμε από κοντά τα πάντα σε θέματα ασφαλείας , όπως και να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε σχέση με της εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας από την εταιρεία μας , όπως για της επαγγελματικές υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρουμε σε όλα τα επίπεδα ...

Τι σημαίνει Σύμβουλος Ασφαλείας της '' TSIFLIDIS SECURITY ''

   ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ      ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ      .  .  .    SECURITY          MANAGER

Ο ρόλος των  Συμβούλων  Ασφαλείας  στην  εταιρεία Φυλάξεων ''  TSIFLIDIS SECYRITY '' είναι πολύ σημαντικός γιατί έχουν να κάνουν με  της κατάλληλες γνώσεις ώστε να συμβουλεύουν , να  αναλύουν & να μπορούν να πραγματοποιούν κάθε είδους ενημέρωση & μελέτη για όλα τα θέματα  ασφάλειας γενικότερα ,  τα  θέματα αυτά  αφορούν πάνω από όλα την ανάλυση του  κινδύνου  που  διακατέχει ξεχωριστά κάθε πιθανό πελάτη .  Αφορά επίσης την ασφάλεια των πληροφοριών της διερευνητικής συνομιλίας που έχει κάνει ο Σύμβουλος Ασφαλείας με κάθε πιθανό πελάτη  ανάλογα το πρόβλημα που τον προβληματίζει περισσότερο  , έχει να κάνει με την προστασία  της οικογένειάς του , των  συνεργατών του ,  της υπηρεσίες ελέγχου & επικοινωνιών ,  την επαγγελματική & βιομηχανική κατασκοπεία της επιχείρησης του  , αφορά την τοποθέτηση Συστημάτων Ασφαλείας Συναγερμού και κλειστού κυκλώματος με κάμερες  και ειδικά Εκπαιδευμένων Φυλάκων και την διαχείριση αυτών για κάθε πόστο εργασίας τους  ξεχωριστά  και γενικά αφορά οποιοδήποτε θέμα είναι σχετικό με την ασφάλεια του πελάτη ειδικότερα .                    

Οι Σύμβουλοι Ασφαλείας έχουν επιλέγει με υψηλά στάνταρ - προδιαγραφές & κριτήρια  για να εργαστούν στην ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  &  ΣΙΑ  Ο.Ε. ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. ) - '' TSIFLIDIS  SECURITY '' με βάση της γνώσης της εκπαίδευσης  και της  εμπειρίας τους , όπως και των εξειδικευμένων εκπαιδεύσεων που έχουν κάνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.                        

Ο ρόλος των  Συμβούλων  Ασφαλείας  ή αλλιώς   '' Security Manager '' ,  είναι ο ποιό απαραίτητος στο χώρο της ασφάλειας τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια , είναι θα έλεγα ένας ξεχωριστός κλάδος και μάλιστα πολύ   σημαντικός  για τον χώρο της ασφάλειας , είναι ο  επιστημονικός αναλυτής για κάθε χώρο - πελάτη ξεχωριστά ανάλογα τον βαθμό κινδύνου που τον διακατέχει .   Οι πληροφορίες  που επεξεργάζεται ο  Σύμβουλος Ασφαλείας είναι θα έλεγα πάρα πολλές από θεωρητικής αλλά και πρακτικής  άποψης και πρέπει να εξηγήσει ανάλογα την περίπτωση - βαθμό κινδύνου  κάθε πελάτη ξεχωριστά ,  γιατί πρέπει να πράξουν οι πελάτες με αυτόν τον τρόπο που τους προτείνει & συμβουλεύει με βάση τους  κινδύνους και της  απειλές που δέχονται από εξωγενείς παράγοντες , όπως  πρέπει  να εξηγήσουν στους πελάτες για τους πόρους - μπάτζετ χρημάτων που θα διαθέσουν για την ασφάλειά τους σε υλικοτεχνική υποδομή με συστήματα ασφαλείας , αλλά και έμψυχο δυναμικό με την φυσική παρουσία από φύλακες .

Κανένας στον χώρο της Ασφάλειας δεν είναι ποιό ενημερωμένος και εκπαιδευμένος θα έλεγα  πέραν του Συμβούλου Ασφαλείας , είναι ο μόνος στον χώρο της ασφάλειας που μπορεί να εξηγήσει και να αναλύσει σε έναν πιθανό πελάτη ανάλογα τους κινδύνους που έχει , τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσει  για επιτευχτεί με τα καλύτερα δυνατά μέσα η ασφάλειά του στο μέγιστο για να αισθάνεται και να κοιμάται πλέων ασφαλείς αυτός  η οικογένεια του , όπως και τα στελέχη της επιχείρησής του με την εταιρεία Φυλάξεων : ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ( Ι.Ε.Π.Υ.Α.) - '' TSIFLIDIS  SECURITY '' ...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ...

Προστασία   φυσικών   προσώπων ...

Με  τον  όρο  Προστασία  ,  εννοούμε  την  ολοκληρωμένη   προφύλαξη   ενός    ή  περισσοτέρων  απλών ατόμων , ή  επισήμων , ή  διασήμων προσώπων , από πράξεις  επιτιθέμενων ατόμων  ή  ομάδων  σε  ουδέτερο  χρόνο   που  ίσως από  πριν  αυτές  έχουν  προαποφασιστεί , οι  οποίες  αυτές  πράξεις στρέφονται   κατά  της ζωής τους , της  προσωπικής τους  ελευθερίας , της  προσβολής  της  τιμής τους  ,  της  υπόληψης    ,  της  αξιοπρέπειας τους  ,  όπως  και  της  περιουσίας  τους .     Στον   όρο  προστασία   ενός   ή   περισσοτέρων   ατόμων    ή    επισήμων ,  συμπεριλαμβάνεται   επίσης   και  η   προστασία   από   διάφορα ατυχήματα   και   ιατρικά περιστατικά  που  απαιτούν  πρώτες  βοήθειες .   Επίσης ο  τρόπος  της  προστασίας   επιτυγχάνετε  πάντα    με   διάφορα  ηλεκτρονικά   όπως  και   εποπτικά  συστήματα   ασφαλείας  24ωρης   παρακολούθησης   &   ενημέρωσης  που  έχουμε τοποθετήσει  ως  εταιρεία  ασφαλείας  στους  χώρους  του  προστατευόμενου  ατόμου , όπως   και   η   διακριτική  ή   μη   24ωρη   συνοδεία  -  προστασία   με   ειδικά  εκπαιδευμένα   άτομα  συνοδούς  ασφαλείας ,  με  ειδικά  σωματικά  προσόντα  και  ένοπλης συνοδείας  αν  και  εφόσον  χρειάζεται .                                                           

H <<TSIFLIDIS SECURITY>> , με το πολυάριθμο & εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας της, άριστα εκπαιδευμένο σε θέματα   ( Σ.Ο.Α. ) Συνοδευτικών ομάδων Ασφαλείας , (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο»),Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όπως και σε εμπόλεμες χώρες , έχει μεγάλη πολυετής εμπειρία στον χώρο αυτό. Η προστασία επιτυγχάνετε από υλικοτεχνική υποδομή υψηλών προδιαγραφών, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες γνώσεις & υπηρεσίες στον τομέα της τεχνητής & φυσικής προστασίας, των Ελλήνων και Αλλοδαπών πελατών της, εξασφαλίζοντας πλήρη μέτρα προστασίας τόσο για το χώρο διαμονής και εργασίας τους, όσο και κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε μετακίνησης, με χρήση χερσαίων, πλωτών ή εναέριων μέσων , ή οτιδήποτε άλλο  χρειαστεί ....

                   Κατάστρωση  πλάνου  για  τον  σχεδιασμό  της  φύλαξης  φυσικών  προσώπων  &  αγαθών ...                                                                                                                  ...         Ο συνοπτικός σχεδιασμός , ο σχηματισμός της ειδικής ομάδας ασφαλείας και η πλήρη στελέχωση όλης της συνοδευτικής ομάδας προστασίας από τα έμπειρα στελέχη της <<TSIFLIDIS SECURITY>> , διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της και το σχέδιο ασφαλείας που καταρτίζεται βασίζεται πάντοτε στην ανάλυση του επιπέδου απειλής, καλύπτοντας οποιαδήποτε πεζή ή εποχούμενη κίνηση και αποσκοπεί στην πρόβλεψη & αποτροπή οποιασδήποτε απειλής & οπωσδήποτε κάθε πιθανού κινδύνου. Οι διατιθέμενοι για το αντίστοιχο σχέδιο, πόροι και μέσα, διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της κάθε φύλαξης – συνοδείας με εφεδρικά οπωσδήποτε σχέδια Α΄-Β΄-Γ΄ PLAN , για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστάσεων. Για τον σκοπό αυτό, διατίθενται ειδικά επανδρωμένα αυτοκίνητα , δίκυκλες μηχανές, με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να ανταποκριθεί στις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες για την κατάλληλη υλοποίηση σχεδίων συνοδευτικής ομάδας ασφάλειας, προπομπών δρομολογίων , όλων των συνοδών ασφαλείας ,τον επικεφαλή αρχηγό της ομάδας ασφαλείας  και της παρακολούθησης στόχων.                                             

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 10+ & ΠΛΕΩΝ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "SECURITY TSIFLIDIS"

Πρώτα από όλα η εταιρεία μας έχει σύστημα ποιότητας με ( 2 ) πιστοποιητικά ( I.S.O.)και μακροσκελής εγγυήσεις προϊόντων , καλής λειτουργείας των συστημάτων μας μετά την εγκατάσταση και πιστοποιήσεις με ( 2 ) πιστοποιητικά (I.S.O.) για της Υπηρεσίες Ασφαλείας που προσφέρουμε ανεξαρτήτως σε όλους τους πελάτες μας ...

1) Ο Κύριος ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ιδιοκτήτης της  ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ( Ι.Ε.Π.Υ.Α.) - με τον διακριτικό τίτλο ''TSIFLIDIS  SECURITY'' , ο οποίος πέραν του ότι είναι ο Εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων με πάνω από 16 χρόνια στο ενεργητικό του, όπου τον Εμπιστεύεται το ίδιο το Ελληνικό Κράτος για την Εκπαίδευση της Ελληνικής Αστυνομίας , ηγείται της  ''TSIFLIDIS  SECURITY'' ως υπεύθυνος διευθύνων Σύμβουλος Ασφαλείας και είναι ειδήμων και εκπαιδευμένος σε θέματα ασφάλειας με πτυχία , βεβαιώσεις και περγαμηνές από διάφορα κράτη ανά τον κόσμο όπως είναι το Ισραήλ , η Αμερική , η Γερμανία όπου είναι και η γενέτειρα του , η Αγγλία , η Γαλλία , η Αυστρία , η Βουλγαρία με πτυχία εκπαιδευτή από το ΝΑΤΟ και πάρα πολλές εκπαιδεύσεις ακόμα στα τόσα πολλά  έτη  σε Ελλάδα και Εξωτερικό  στον τομέα της Ασφάλειας κτηρίων , αλλά  και  της  Ατομικής  Αυτοάμυνας  και Αυτοπροστασίας  και Ασφάλειας με όλη την υλικοτεχνική υποδομή και όλα τα τεχνικά μέσα .

Για εμάς πέραν των ευχαριστημένων πελατών μας που μιλάνε για τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει , μιλάνε επίσης τα αποδεικτικά των πτυχίων , πιστοποιήσεων και των τόσων εκπαιδεύσεων και βραβεύσεων μας από διάφορους φορείς για το έργο που επιτελούμε στον τομέα που μας διακρίνει , την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΤΟΜΕΙΣ ...  

Πρώτα από όλα επιλέγουμε την εταιρεία ''TSIFLIDIS  SECURITY'' γιατί στην εταιρεία αυτή  έχουμε   Εκπαιδευμένο Πολυάριθμο Προσωπικό Ασφαλείας  με  Άδεια Εργασείας απο την Ελληνική Αστυνομία για  κάθε  πόστο - τομέα  εργασίας  ξεχωριστά , έτσι  ώστε  ανταποκρινόμαστε  άμεσα  γρήγορα  και  αποτελεσματικά  σε  οποιοδήποτε  τομέα  εργασίας  χρειαστεί ...

2) Δίνουμε   Άμεση  προτεραιότητα στο πρόβλημά του πελάτη όποτε και όταν μας χρειαστεί , με  την σωστή ενημέρωσή σας από τους μόνιμους πωλητές μας ως σύμβουλοι ασφαλείας στον  δικό  σας  χώρο , για  να  σας  εξηγήσουν  και  να  προχωρήσουν  σε  μελέτη  του  χώρου  σας  και  άμεσα  σε  χρηματοοικονομική  προσφορά και  εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από τους Μόνιμους Αδειοδοτιμένους από την Ελληνική Αστυνομία Τεχνικούς Εγκαταστάτες μας ...

3) Δίνουμε  έμφαση  μόνο  στην  ποιότητα  των  προϊόντων μας ,  όπως  και  των  υπηρεσιών  ασφαλείας  μας , για τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ...

4) Είμαστε  από της  φθηνότερες εταιρείες στην αγορά , σε σχέση πάντοτε με την ποιότητα των προϊόντων μας και δίνουμε 5ετή εγγυήσεις με πιστοποίηση ( I.S.O.) ...

5) Προσφέρουμε   Άμεση  Τεχνική  &  Τηλεφωνική  Υποστήριξη  σε  όλους  τους  πελάτες μας , γιατί έχουμε μόνιμους ηλεκτρονικούς τεχνικούς εγκαταστάτες στην εταιρεία μας , με  σκοπό την άμεση ανταπόκριση  μας  σε  ένα  πρόβλημα σας ...

6) Προσφέρουμε   Άμεση   Εγκατάσταση   στους   πελάτες   μας  που  έχουν πραγματικό πρόβλημα  για την ασφάλειά τους , γιατί   διαθέτουμε   ετοιμοπαράδοτα   προϊόντα ...

7) Καλύπτουμε  Άμεσα  &  Αποτελεσματικά  με  μία  εντολή  σας  , φυλάξεις  οποιουδήποτε χώρου , όπως και για την προσωπική  σας  ασφάλεια με  Μόνιμους  Ένστολους Φύλακες  Σκοπούς , ή σας καλύπτουμε με (Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα ...

8) Προσφέρουμε  24ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες  το  χρόνο πλήρη  παροχές  υπηρεσιών  ασφαλείας με έμψυχο δυναμικό προσωπικό ασφαλείας & Ηλεκτρονική Κάλυψη με  Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης  Σημάτων  Συναγερμών  &  Μεταβίβασης  των  Σημάτων  στους  Αρμόδιους  υπεύθυνους  του  εκάστοτε  χώρου ή της Ελληνικής Αστυνομίας , Κέντρο Αναλύτικς Τηλεπαρακολούθησης Εικόνας και Κέντρο Διαχείρησης Στόλου Οχημάτων με GPS - GPRS ...  

9) Προσφέρουμε  καθημερινά Περιπολίες  όπως  και  Άμεσες   Επεμβάσεις  με  Ένστολο Προσωπικό Ασφαλείας  με ειδικά διαμορφομένα  οχήματα  του  στόλου  της "SECURITY   TSIFLIDIS" για  να  αποτρέψουμε  στον  χώρο  σας  Άμεσα  Γρήγορα  &  Αποτελεσματικά   Οποιαδήποτε  Αιτία  Προβλήματος είναι  αυτή σε εύλογο χρονικό διάστημα ...

10) Διενεργούμε  καθημερινά   σε  μόνιμη  βάση  , πεζές βραδινές  περιπολίες με Ένστολο Προσωπικό Ασφαλείας σε συνικοισμούς και έχουμε οχήματα χαρτογράφισης δρομολογίου και  ηλεκτρονικού GPRS  έλεγχου  με bar  code  και  scaner  σε κάθε  σημείο  ελέγχου 365  ημέρες  τον χρόνο πάγια , με άμεση  αναφορά  στο  κινητό  σας  τηλέφωνο τι ώρα  και  απο  ποιό  σημείο πέρασε  ο  φύλακας  περιπολάρχης και  σκανάρισε - έλενξε  το  ειδικό και  μοναδικό αδιάβροχο σήμα bar code του  κάθε  σημείου πρόσβασης του πελάτη...

11) Μόνο  η  "SECURITY   TSIFLIDIS" μπορεί και προσφέρει  μακροσκελείς  εγγυήσεις  προϊόντων ,  5 έτη  για  τα   συστημάτα  ασφαλείας  της  εμπορίας  και  επιτόπου  άμεση  αποκατάσταση  υλικών  σε  περίπτωση  βλάβης , έτσι ώστε να μην αφήσουμε σε καμεία περίπτωση ακάλυπτους τους αγαπητούς μας πελάτες  ...

12) Το Κέντρο Επιχειρήσεων  Σημάτων Συναγερμών μας , αμέσως μόλις ενημερωθεί από τα συστήματα ασφαλείας , ή τον ίδιο τον πελάτη μας για οτιδήποτε μας χρειαστεί , άμεσα  γρήγορα  και  αποτελεσματικά , αποστέλλει  με  την  σειρά  του  και  ειδοποιεί,  έμψυχο  δυναμικό προσωπικό ασφαλείας  με σκοπό  την  αποτροπή  οποιασδήποτε  αιτίας  ,  βλάβης  ,  κλοπής  -  διάρρηξης  ή ληστείας κτλ. .

13) Σκοπός είναι η δική σας καλύτερη εξυπηρέτιση από την οικογένεια της  '' TSIFLIDIS  SECURITY '' .

14) ...  Είμαστε  πάντοτε  στην  διάθεση  σας  να  λύσουμε  από  κοντά  κάθε  σας  πρόβλημα  για  οτιδήποτε μας χρειαστείτε.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Τα επίσημα στοιχεία για  ληστείες και διαρρήξεις στην χώρα μας , επιβεβαιώνουν αύξηση των κρουσμάτων κατά 35% μόνο την τελευταία διετία. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των θυμάτων ήταν η έλλειψη αυτοσεβασμού σε ότι αφορά την προσωπική τους ασφάλεια , όπως  της οικογένειάς τους και των περιουσιακών αγαθών τους , επίσης έλλειψη γνώσεων και σεβασμού των συστήματος ασφαλείας , ένα απλό λάθος που σίγουρα ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο από τους επιτήδειους κλέφτες - ληστές. Παλέψαμε μια ζωή , αγωνιστήκαμε , δουλέψαμε  να φτιάξουμε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση τα οποία κοστίζουν , π.χ. σαν οίκημα από 100.000 € ή 200.000 € ευρώ , όπως επίσης αγωνιστήκαμε να βάλουμε μέσα σε αυτά εμπορεύματα οικιακής ή εμπορικής χρήσης τα οποία επίσης κοστίζουν κάποιες χιλιάδες ευρώ , δε φροντίσαμε όμως το κυριότερο για την ασφάλεια του χώρου μας για τα υπάρχοντα μας , όπως και την δική μας προσωπική  ασφάλεια έτσι ώστε να είμαστε καλυμμένοι σε μια κακιά στιγμή για να μπορέσουμε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να ειδοποιηθούμε εμείς προσωπικά από τον αυτόματο τηλεφωνητή του συναγερμού μας , ή  να συνδεθούμε με μια εταιρεία Security με σκοπό να  μας επιβλέπει 24ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο για να πράξει τα δέοντα  . Στο χώρο μας , μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα σύστημα συναγερμού που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ανάλογα με τα υλικά που θα μπουν στον κάθε χώρο του οικήματος τα οποία ποικίλουν π.χ. από 200,00 € ως 1.000,00 € ευρώ  ανάλογα δηλαδή το budget - προϋπολογισμό του πελάτη για της ανάγκες και την μελέτη του οικήματος του.  Φροντίσαμε όμως με αυτόν τον τρόπο την τοποθέτηση συστήματος ασφάλειας στο χώρο μας , δηλαδή να ειδοποιούμαστε 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο για το τι συμβαίνει στο χώρο μας οπουδήποτε & αν βρισκόμαστε οποιαδήποτε ανά πάσα ώρα και στιγμή , που σημαίνει ότι αν ένας επίδοξος διαρρήκτης θελήσει να εισβάλλει στο χώρο μας θα το σκεφθεί καλύτερα να εισβάλλει σε ένα χώρο που υπάρχει σύστημα ασφαλείας ,αν το κάνει τότε το σύστημα συναγερμού μας θα ενεργοποιηθεί άμεσα με τους αισθητήρες , που είναι : ανιχνευτές κίνησης - ραντάρ ή μαγνητικές επαφές - παγίδες , θα ηχήσουν οι σειρήνες μέσα και έξω από το χώρο μας και θα προκαλέσουν πανικό , πράγμα που σημαίνει πως δεν θα έχει αρκετό χρόνο για να μείνει μέσα στο οίκημα  μας ο κλέφτης  για να κλέψει για τους λόγους ότι , ... 1) λόγω των σειρήνων πανικού στο χώρο, όπου θα τρομάξει , ... 2) κάποιος από τη γειτονιά μας θα δει κάτι ή κάποιον κτλ. , ... 3) θα μας καλέσει ο αυτόματος τηλεφωνητής του συναγερμού μας εμάς προσωπικά ότι  ο χώρος μας παραβιάζεται με σκοπό να τρέξουμε εμείς στο χώρο μας ή να ειδοποιήσουμε κάποιον δικό μας να πάει και να ελέγξει ο ίδιος , ή τέλος ... 4) το σύστημα του συναγερμού σας να συνδεθεί με την εταιρεία μας  «TSIFLIDIS  SECURITΥ» στο Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης & Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού ως παροχή υπηρεσιών ασφαλείας που κοστίζει ελάχιστα χρήματα το χρόνο , για να λαμβάνουμε εμείς πρώτα  στην Εταιρεία μας Σήματα για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του πελάτη μας και ειδοποιούμε με την σειρά μας  άπαντες για όλα . Τα σήματα τα οποία λαμβάνουμε στο Κέντρο Επιχειρήσεων  δεν μπορεί να μας τα χαρακτηρίσει , να μας τα πει δηλαδή ένας απλός αυτόματος τηλεφωνητής ενός ηχογραφημένου μηνύματος , π.χ. ποιος χρήστης του συναγερμού του όπλισε ή αφόπλισε το σύστημα και τί ώρα , ποια ζώνη - σημείο του χώρου ενεργοποιήθηκε ο αισθητήρας , δηλαδή από ποια πλευρά του οικήματος εισέβαλε ο διαρρήκτης , ποιος ανιχνευτής κίνησης - ραντάρ τον εντόπισε , ποια ζώνη - σημείο χώρου παρουσίασε βλάβη , ποιο υλικό του συστήματος θέλει αλλαγή μπαταρίας , πότε έχει διακοπή ή επαναφορά ρεύματος , πότε έχει διακοπή ή επαναφορά της επικοινωνίας τηλ. , δηλαδή πότε κόπηκε το τηλέφωνο μας και πολλά άλλα θέματα για τα οποία μπορεί να μας ενημερώσει μόνο το Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης  Σημάτων . Τέλος , το Κέντρο Επιχειρήσεων Λήψης Σημάτων Συναγερμών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο σε κάθε περίπτωση , αμέσως μόλις δεχτεί σήματα από οποιοδήποτε συναγερμό για οποιαδήποτε βλάβη ή οποιαδήποτε παραβίαση , το προσωπικό ασφαλείας που διαχειρίζεται το Κέντρο Επιχειρήσεων μας ειδοποιεί στα τηλέφωνα ανάγκης που μας έχετε δηλώσει , άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά  σε δευτερόλεπτα δηλαδή , όπως επίσης ειδοποιεί και το εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα της κάθε περιοχής που επιβλέπουμε , με μόνο σκοπό να μεταβιβάσουμε γρήγορα τις εντολές των σημάτων που δεχτήκαμε στον πελάτη μας τον οποίο παρακολουθούμε  και στην Ελληνική Αστυνομία για να προλάβουμε μια ολική ζημιά ή καταστροφή , έναν ολικό βανδαλισμό , έτσι ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε βλάβη , είτε είναι κλοπή , διάρρηξη ή ληστεία. Με λίγα λόγια παίζουμε με τα δευτερόλεπτα . Τη μερική ζημία φυσικά που κρατάει λίγα δευτερόλεπτα δε μπορούμε να την αποτρέψουμε  γιατί δεν έχουμε φύλακα 24 ώρες το 24ωρο έξω από ένα μαγαζί ή ένα σπίτι επειδή κοστίζει , μπορούμε όμως άμεσα να αποτρέψουμε μια ολική ζημία ή μία ολική κλοπή και καταστροφή του χώρου , επειδή  προλαβαίνουμε να ειδοποιήσουμε άπαντες .

 ΠΟΣΟ  ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΜΕ  ΤΑ  ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΖΩΗ  ΜΑΣ

Το σλόγκαν μας ως εταιρεία είναι «Το προλαμβάνει είναι καλύτερο του θεραπεύειν» δηλαδή δε περιμένουμε και δεν  αφήνουμε στο έλεος του θεού το πότε θα αρρωστήσουμε για να πάμε στο γιατρό και να διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάτι ανεπανόρθωτο. Είναι προτιμότερο π.χ. να κάνουμε κάθε 6 μήνες τσεκ-απ με σκοπό γνωρίζουμε αν έχουμε προδιάθεση να πάθουμε κάτι , τότε θα μας δώσει ο γιατρός ένα χαπάκι με σκοπό να το αποτρέψουμε . Πόσο αξίζει η ζωή μας;;;;; ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ! Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει με τα περιουσιακά μας αγαθά και την προσωπική μας ασφάλεια , παλέψαμε μια ζωή να τα αποκτήσουμε αλλά δεν φροντίσαμε να πάρουμε μέτρα ασφαλείας για να τα προστατέψουμε . Τι περιμένουμε λοιπόν ; Να μας κλέψουνε και μετά να προσπαθήσουμε να πάρουμε μέτρα ασφαλείας ; Με το που θα εισχωρήσει κάποιος στον προσωπικό μας χώρο σημαίνει ότι έχει παραβιαστεί - βιαστεί , άρα λοιπόν, έπρεπε να το προμελετήσουμε αυτό , για το λόγο ότι αν θα μας κλέψουν και μετά , και μπει κάποιος ξένος στον χώρο μας και τον αμαυρώσει - χαλάσει , ένα είναι σίγουρο : ότι θα χαλάσει η ψυχολογία μας προσωπικά αλλά και της οικογένειας μας , γιατί κάποιος παραβίασε τον προσωπικό μας χώρο  ενώ θα μπορούσαμε να  το αποτρέψουμε  αυτό με κάποιο τρόπο να συμβεί .

 

Πώς λειτουργούν τα συστήματα συναγερμού της '' TSIFLIDIS SECURITY '' .

Η εταιρεία TSIFLIDIS  SECURITY  διαθέτει αρκετά συστήματα συναγερμού διαφοροποιημένα μεταξύ τους ανάλογα πάντοτε με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη προγραμματίζονται και διαφορετικά,  έχουν πολλές κρυφές δικλίδες ασφαλείας που τα καθιστούν απαραβίαστα. Σας αναφέρουμε μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν λειτουργικά τα συστήματά μας τα οποία είναι ευκολόχρηστα : π.χ. πιέζοντας το εικονίδιο του χειριστηρίου μας που είναι ένα κλειδωμένο λουκέτο , μας μιλάει το σύστημα του συναγερμού μας στα Ελληνικά και μας λέει : «Έχετε οπλίσει , παρακαλώ πολύ απομακρυνθείτε από τον χώρο» έχουμε 10 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσαμε τον κουμπί οπλισμού στο χειριστήριο μας να προλάβουμε να βγούμε έξω από την κύρια είσοδο - πόρτα και να κλειδώσουμε . Όταν επιστρέψουμε από την εργασία μας στο χώρο μας και ξεκλειδώσουμε τη κύρια είσοδο για να εισέλθουμε στο χώρο , τότε αυτομάτως μόλις ανοίξουμε τη πόρτα απομαγνητίζεται η μαγνητική επαφή - παγίδα της πόρτας και αρχίζει ο συναγερμός να μας μιλάει και μας λέει : «Παρακαλώ πολύ αφοπλίστε γιατί θα ηχήσουν οι σειρήνες», αμέσως μόλις πατήσουμε το κουμπί του χειριστηρίου μας με το ξεκλείδωτο λουκέτο, τότε το σύστημα πάλι μας μιλάει και πάλι και μας λέει ότι «Έχετε αφοπλίσει». Βρισκόμαστε μέσα στο χώρο μας , θέλω να οπλίσω το συναγερμό μου , πατώντας το κουμπί του χειριστηρίου μου με το εικονίδιο σπίτι αυτομάτως μου μιλάει ο συναγερμός και μου λέει «Έχετε κάνει παραμονή όπλισης» που σημαίνει ότι εφόσον είμαι μέσα στο σπίτι , οπλίσανε μονάχα τα περιφερειακά συστήματα του χώρου μου που μπορεί να είναι : μαγνητικές επαφές - παγίδες σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου μου , ειδικοί ογκομετρικοί ανιχνευτές εξωτερικού χώρου ρυθμιζόμενοι , οι οποίοι δε πιάνουν ζωάκια έως 35 κιλά και είναι κατά της υγρασίας και των καιρικών συνθηκών , αυτοί είναι τοποθετημένοι εξωτερικά του χώρου μου είτε σε μπαλκόνια , είτε περιφερειακά γύρω γύρω από το χώρο του κτιρίου μου έτσι ώστε να μην επιτρέψουν σε έναν επίδοξο διαρρήκτη να φτάσει κοντά σε πόρτες και παράθυρα για να μας τα βανδαλίσει , τον αποτρέπουμε δηλαδή εξωτερικά πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε , μόλις πλησιάσει κοντά στο οίκημα μας , ή μπορεί να έχω και εξωτερικές περιφερειακές δέσμες οι οποίες ονομάζονται bims - φωτοκύτταρα - φωτοφράχτες οι οποίες το κάθε ζεύγος φράζει την κάθε πλευρά του οικοπέδου ή ενός οικήματος που είναι τοποθετημένες οι υπέρυθρες (αόρατες) δέσμες - ακτίνες οι οποίες δε φαίνονται με γυμνό μάτι , είναι δέσμες - ακτίνες και όχι ανιχνευτές κίνησης , οι δέσμες δεν επιτρέπουν κάποιον να εισέλθει μέσα από αυτές , θα ηχήσει άμεσα ο συναγερμός. Οπλίζοντας λοιπόν το συναγερμό μου ως β΄ σενάριο όταν είμαι μέσα στο χώρο μου , τα ραντάρ – ανιχνευτές κίνησης βρίσκονται σε αδράνεια δηλαδή εκτός λειτουργίας , έτσι ώστε εγώ που είμαι μέσα στο χώρο μου να παραμένω με οπλισμένο το συναγερμό μου αλλά να κινούμαι ελεύθερα . Με αυτό το τρόπο οπλισμού του συναγερμού μου είμαι μέσα στο σπίτι με οπλισμένο το συναγερμό μου και υψηλό το αίσθημα ασφάλειας ... Τα συνήθη υλικά που τοποθετούμε σε ένα σύστημα συναγερμού είναι οι μαγνητικές επαφές – παγίδες που ασφαλίζουν όλα τα κουφώματα του χώρου μου και οι ανιχνευτές κίνησης - ραντάρ που ασφαλίζουν το χώρο ενός δωματίου γιατί ο κάθε ανιχνευτής - ραντάρ όταν τοποθετείται στη σωστή γωνία ενός δωματίου καλύπτει εμβέλεια 90 μοίρες , όσο είναι η γωνιά ενός τοίχου δηλαδή επί 10 μέτρα εμβέλεια - ακτίνα δράσης , οπότε όπως αντιλαμβανόμαστε ο κάθε ανιχνευτής ραντάρ καλύπτει ένα μεγάλο χώρο . Έτσι επιτυγχάνουμε διπλή ασφαλιστική κάλυψη στο χώρο μας. Αυτά είναι τα συνήθη υλικά που χρησιμοποιούμε για μια απλή εφαρμογή εγκατάστασης. Επίσης , σε ένα σύστημα συναγερμού μπορούμε να τοποθετήσουμε πάρα πολλά υλικά ανάλογα με το budget και τις γνώσεις του πελάτη , π.χ. ανιχνευτή καπνού και ανιχνευτή φωτιάς στη κουζίνα μας , δηλ. από εκεί που πιθανολογούμε ότι μπορεί να πάρουμε φωτιά . Ανιχνευτή καπνού και ανιχνευτή φωτιάς μπροστά από το τζάκι μας , όπως επίσης ανιχνευτή καπνού πάνω από τον ηλεκτρολογικό πίνακα σε περίπτωση βραχυκυκλώματος . Επίσης , μπορούμε να τοποθετήσουμε ανιχνευτή φωτιάς και καπνού προληπτικά πάνω και κοντά στο λέβητα μας και στις δεξαμενές καυσίμων. Εάν έχουμε υπόγειο και φοβόμαστε πιθανή πλημμύρα μπορούμε να τοποθετήσουμε ανιχνευτή πλημμύρας . Κοντά στην επιφάνεια μιας τζαμαρίας μπορούμε να τοποθετήσουμε ανιχνευτή θραύσης υάλων , γιατί αν κάποιος μας σπάσει με πέτρα το τζάμι μας και εισέλθει η πέτρα μέσα στο χώρο μου ο ανιχνευτής κίνησης δε θα αντιληφθεί την πέτρα αλλά θα την αντιληφτεί ο ανιχνευτής θραύσης υάλων για να μας ειδοποιήσει . Εάν φοβόμαστε μήπως κάποιος μας γκρεμίσει το τοίχο – μας ανοίξει μια τρύπα στο τοίχο δηλαδή , το λεγόμενο ριφιφί τότε σε αυτή τη περίπτωση τοποθετούμε ανιχνευτές κραδασμών , όπως επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε ανιχνευτές κραδασμών και πάνω σε χρηματοκιβώτιο και πολλά άλλα υλικά κτλ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Όλα τα συστήματα ασφαλείας που είναι τοποθετημένα στον χώρο μας και ανάλογα το μοντέλο του συναγερμού που έχουμε πάντοτε τοποθετήσει , οπλίζουν και αφοπλίζουν με κάποιο κωδικό ασφαλείας , ή με κάποιο τηλεχειριστήριο από κοντινή απόσταση μερικών μέτρων , ή επίσης με κάποιο μαγνητικό μπρελοκάκι , όπως υπάρχει και σε μορφή πιστωτικής κάρτας αφής , δηλαδή τα τελευταία τα ακουμπάμε επάνω στο πληκτρολόγιο για να δώσουμε μετά την εντολή που θέλουμε . Όλα τα συστήματα  μπορούν να δεχθούν κάποιες αναβαθμίσεις  μικρές ή μεγάλες,  ανάλογα το μοντέλο πάντοτε του συναγερμού μας με σκοπό να κάνουν την ζωή μας ποιό εύκολη ...  Τα συστήματα που έχουμε τοποθετήσει για ασφάλεια στο χώρο μας , τα τοποθετήσαμε με μόνο γνώμονα , ( 1 ) πρώτων - για την προσωπική μας ασφάλεια όπως και για να προστατέψουμε τα περιουσιακά αγαθά  μας , ( 2 ) δεύτερων - κάποιος επίδοξος διαρρήκτης που θέλει να κλέψει θα το σκεφτεί δύο και τρείς φορές περισσότερο και θα το σκεφτεί πολύ καλά για να εισβάλει σε ένα χώρο που φυλάσσετε 24ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο με σύστημα συναγερμού άμεσης ειδοποίησης , ( 3 ) τρίτων - σε περίπτωση που εισβάλει στο χώρο μας ένας επίδοξος διαρρήκτης θα αρχίσουν άμεσα να ηχούν οι σειρήνες και μέσα αλλά και έξω από τον χώρο μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  μεγάλος πανικός και να τραπεί άμεσα σε φυγή , ( 4 ) τέταρτων - ο επίδοξος διαρρήκτης δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου μετά από τόσο μεγάλο πανικό να καθίσει πολύ ώρα μέσα στον χώρο μας γιατί θα  δημιουργηθεί πλέων τέτοιος πανικός από τον ήχο των σειρήνων σε περίπτωση παραβίασης που θα τραπεί άμεσα σε φυγή  , ( 5 ) πέμπτων - κάποιος από την γειτονιά θα ξεσηκωθεί από τον μεγάλο αυτό θόρυβο που θα έχει δημιουργηθεί από τον ήχο των σειρήνων και θα σπεύσει να δει τι γίνετε και πού γίνετε ο πανικός αυτός , οπότε κάποιος θα δει κάτι , για παράδειγμα , έναν σωματότυπο , ένα πρόσωπό , χρώματα ρούχων , έναν τύπο και μία μάρκα αυτοκινήτου , ένα μοντέλο και ένα χρώμα οχήματος κτλ.. και ( 6 ) έκτων - που είναι το σημαντικότερο από όλα,  είναι ότι το σύστημα μας  θα μας ειδοποιήσει αμέσως όπου και αν βρισκόμαστε ,

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : 1... πρώτων με σύνδεση μέσω σταθερής τηλεφωνίας , 2... δεύτερων με σύνδεση μέσω κινητής τηλεφωνίας , 3... τρίτων με καλωδιακή σύνδεση δικτύου internet  και  4... τέταρτων που είναι και το απόλυτο στην ασφάλειά μας με σύνδεση GPRS δεδομένων και κάρτα SIM δικτυακή internet κρυπτογραφημένη από όπου είμαστε πλέων ON  LINE συνδεδεμένοι και την ειδοποίηση σημάτων την παίρνουμε πλέων ανά ένα δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα πλέων , πράγμα που σημαίνει ότι είναι , ότι ποιό γρήγορο όπως και ότι ποιό ασφαλές πλέων στον πλανήτη στην λήψη σημάτων ειδοποίησης συναγερμών σε ταχύτητα , με αποτέλεσμα και σαφώς να είμαστε άμεσα ποιό ενημερωμένοι οπουδήποτε και να βρισκόμαστε , μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο.

Με την νούμερο ( 4 ) σύνδεση GPRS internet δεδομένων ειδοποίησης  παίρνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στο δευτερόλεπτο τα σήματα του συναγερμού μας μέσα από μία εφαρμογή σε εικονίδιο του κινητού μας και γνωρίζουμε  απομακρυσμένα και άμεσα  τι γίνετε στον χώρο μας , αυτόν τον χώρο δηλαδή που έχω τοποθετήσει συστήματα ασφαλείας και τα διαχειριζόμαστε πλέων απομακρυσμένα από το κινητό μου τηλέφωνο .

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΜΕΣΟ  ΚΙΝΗΤΟΥ  ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

1 ) ... Πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης οποιουδήποτε συναγερμού έχετε τοποθετημένο στο χώρο σας , παλαιού ή καινούργιου , με απλές εντολές από το κινητό σας τηλέφωνο και μόνο με το πάτημα ενός εικονιδίου αφής διαχειρίζεστε τα συστήματά σας όσα και αν είναι αυτά σε διαφορετικούς χώρους ...                                                    Αυτόνομο, απόλυτα δικό σας και φτιαγμένο για της δικές σας ανάγκες ασφαλείας ... www.securitytsiflidis.gr ...

2 ) ... ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ  ΚΑΙ  ΔΕΙΤΕ  ΑΠΟ  ΜΑΚΡΥΑ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ .
Πλήρης πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης συναγερμού smart home, μόνο με το πάτημα ενός εικονιδίου αφής , από την ___ '' TSIFLIDIS SECURITY '' ___ φτιαγμένο για της ανάγκες ασφαλείας σας με σύνδεση στο Κέντρο Λήψης & Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμών και απόλυτη ενημέρωση για όλα τα δεδομένα του συστήματος σας ...

 

 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ - ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Συναγερμούς έχουμε πολλών ειδών & πολλών εταιρειών, οι συνήθεις συναγερμοί που υπάρχουν στην αγορά είναι:

1) Οι καλωδιακοί συναγερμοί . 2) Οι ασύρματοι συναγερμοί .

3)Υβριδικοί συναγερμοί που σημαίνει ότι είναι και καλωδιακοί και ασύρματοι ταυτόχρονα και οπωσδήποτε είναι ποιο εύκολοι στη χρήση τους όπως και στην τοποθέτηση τους . Επίσης οι υβριδικοί συναγερμοί έχουν τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο μενού του προγραμματισμού τους από οποιουσδήποτε άλλους συναγερμούς στη παγκόσμια αγορά . Με λίγα λόγια τα συστήματα αυτά, είναι ένας αυτοματισμός που τον ρυθμίζουμε εμείς σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες του πελάτη μας .

Η εταιρεία «Tsiflidis Security» χρησιμοποιεί πάντοτε αυτού του τύπου συστήματα ασφαλείας , τα υβριδικά συστήματα , όπου έχουν πολλές λειτουργίες στο δυναμικό  μενού του προγραμματισμού τους και προγραμματίζονται σύμφωνα με της ανάγκες του κάθε πελάτη μας .

Οι συνήθεις τρόποι κάλυψης του χώρου μας , είναι η κάλυψη όλων των σημείων πρόσβασης που είναι : όλα τα κουφώματα δηλαδή οι πόρτες και τα παράθυρα και τα καλύπτουμε με μαγνητικές επαφές της λεγόμενες  παγίδες κουφομάτων   , όπως καλύπτουμε τον χώρο κάθε  δωματίου που υπάρχει στην οικία ή την επιχείρησή μας με ανιχνευτές κίνησης τα λεγόμενα RADAR . Υπάρχουν πλήθως παρελκόμενων υλικών που μπορούμε να τοποθετήσουμε  έξτρα από τα συνηθησμένα , όπως ανιχνευτές θράυσης υάλων , κραδασμικούς ανιχνευτές για το λεγόμενο ριφιφί , ογκομετρικούς ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού περιμετρικού χώρου , ανιχνευτές καπνού , ανιχνευτές φωτιάς , ανιχνευτές πλημμύρας , κτλ.   Με αυτό  τον  τρόπο  καλυψης  έχουμε δυο ( 2 ) διαφορετικά  σενάρια  οπλισμού , ένα γενικό οπλισμό που οπλιζουν τα πάντα από όλα τα υλικά που έχουμε τοποθετίσει στο σύστημα συναγερμού μας και φεύγουμε τελείως από το χώρο μας ,  και ένα δεύτερο σενάριο μερικού οπλισμού για όταν είμαστε μέσα στο σπίτι μας , οπλίζουν όλα τα κουφόματα μας , πόρτες και παράθυρα ενώ οι ανιχνευτές κινησης βγαίνουν εκτός λειτουργείας δηλαδή σε αδράνεια θα έλεγα και εμείς έχουμε υψυλό το αίσθημα της ασφάλειας μέσα στην οικία μας και μπορούμε και κινούμαστε άνετα αλλά ασφαλισμένοι .

Α) ΚΑΛΩΔΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : Η κεντρική μονάδα του συναγερμού τοποθετείται μέσα στο σπίτι και συνήθως εκεί κοντά όπου έχουμε ρεύμα και τηλέφωνο. Αν ο πελάτης μας θέλει καλωδιακή συνδεσμολογία στον συναγερμό του , όλα τα καλώδια ξεκινάνε από εκεί που θα τοποθετήσουμε την κεντρική μονάδα του συστήματος ασφαλείας  για όλα τα παρελκόμενα υλικά που θα τοποθετήσουμε σε όλο το χώρο της εγκατάστασης . Για κάθε παρελκόμενο υλικό του συναγερμού φεύγει ξεχωριστό καλώδιο από την κεντρική μονάδα - κουτί του συστήματος , π.χ. για την κεντρική πόρτα εισόδου ενός καταστήματος θέλει συνήθως ένα καλώδιο για την μαγνητική επαφή - παγίδα πόρτας , όπως και για  όλα τα κουφομάτα  και το χαρακτηρίζουμε ως  ( ζώνη 1 ) .  Για τον ανιχνευτή κίνησης χώρου - ραντάρ που βρίσκεται π.χ. στο χολ και κοιτάζει τη πόρτα εισόδου φεύγει ξεχωριστό καλώδιο και το χαρακτηρίζουμε ως ( ζώνη 2 ) , όπως και για κάθε χώρο χρειαζόμαστε ξεχωριστά ανιχνευτή κίνησης - ραντάρ κτλ.  

Όπως καταλαβαίνουμε για να καλωδιώσουμε όλο το σπίτι μας σε όλα τα σημεία πρόσβασης πρέπει να τρυπήσουμε τα ντουβάρια - τοίχους  από την μία πλευρά ώς την άλλη για να περάσουμε και στα διπλανά δωμάτια καλώδια για τα παρελκόμενα υλικά του συναγερμού . Γι΄ αυτού του είδους την καλωδιακή εγκατάσταση έχουμε μια χρονοβόρα διαδικασία για να τρυπήσουμε και να καλωδιώσουμε όλο το σπίτι για να περάσουμε καλώδια γύρω γύρω από τα τοιχία του σπιτιού ή της επιχείρησης , μπορεί να μας πάρει σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα για την ολοκλήρωση αυτής της εγκατάστασης . Για την επίτευξη του στόχου αυτού αναγκαστικά πρέπει να μετακινήσουμε πολλά υλικά μέσα στο χώρο , ντουλάπες , γραφεία , καναπέδες κτλ. οπωσδήποτε τρυπώντας τα τοιχία θα λερώσουμε το χώρο ελαφρός βέβαια για αυτού του είδους την εγκατάσταση .

Φυσικά  εμείς  πράττουμε    πάντοτε  αυτό   που  επιλέγει  ο  κάθε  πελάτης   μας .

Β) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ : Σε μία διαφορετική εγκατάσταση όπως είναι ή ασύρματη εγκατάσταση , τοποθετούμε την κεντρική μονάδα του συναγερμού στον τοίχο , της δίνουμε ρεύμα και τηλέφωνο , από εκεί και ύστερα τοποθετούμε όλα τα υλικά σε όλους τους χώρους ασύρματα , χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσουμε κάποιο τοιχίο και να αγγαρέψουμε - λερώσουμε όλο το σπίτι . Δεν τρυπάμε τα ντουβάρια - τοίχους  για να περάσουμε καλωδιώσεις , απλά βιδώνουμε τις μαγνητικές επαφές - παγίδες επάνω στα κουφώματα πόρτας ή παραθύρου και τους ανιχνευτές κίνησης χώρου - ραντάρ τους βιδώνουμε απλά το τοίχο , δεν μετακινούμε σε καμία περίπτωση έπιπλα όπως είναι : σκρίνια , ντουλάπες , καναπέδες , βιβλιοθήκες , κρεβατοκάμαρες κτλ. ... Έχουμε μια γρήγορη και ευκολότερη θα έλεγα εγκατάσταση σε σχέση με τη καλωδιακή, χωρίς να χρονοτριβήσουμε πολύ ώρα στο χώρο του πελάτη μας ως παρουσία και κυρίως χωρίς να λερώσουμε το χώρο του πελάτη μας με σκοπό να δυσαρεστηθεί .

ΕΝΑΣ  ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ  Η  ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ  ΕΧΕΙ  ΤΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΤΕΧΝΙΚΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  ΑΠΟ  ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ  ΑΛΛΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ...

 

ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΑ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΜΑΣ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Όλα τα συστήματα ασφαλείας που είναι τοποθετημένα στον χώρο μας και ανάλογα το μοντέλο του συναγερμού που έχουμε πάντοτε τοποθετήσει , οπλίζουν και αφοπλίζουν με κάποιο κωδικό ασφαλείας από το πληκτρολόγιο , ή με κάποιο τηλεχειριστήριο από κοντινή απόσταση μερικών μέτρων , ή επίσης με κάποιο μαγνητικό μπρελοκάκι , όπως υπάρχει και σε μορφή πιστωτικής κάρτας αφής , δηλαδή τα τελευταία τα ακουμπάμε επάνω στο πληκτρολόγιο για να δώσουμε μετά την εντολή που θέλουμε . Όλα τα συστήματα  μπορούν να δεχθούν κάποιες αναβαθμίσεις  μικρές ή μεγάλες,  ανάλογα το μοντέλο πάντοτε του συναγερμού μας με σκοπό να κάνουν την ζωή μας ποιό εύκολη ...  Τα συστήματα που έχουμε τοποθετήσει για ασφάλεια στο χώρο μας , τα τοποθετήσαμε με μόνο γνώμονα , ( 1 ) πρώτων - για την προσωπική μας ασφάλεια όπως και για να προστατέψουμε τα περιουσιακά αγαθά  μας , ( 2 ) δεύτερων - κάποιος επίδοξος διαρρήκτης που θέλει να κλέψει θα το σκεφτεί δύο και τρείς φορές περισσότερο και θα το σκεφτεί πολύ καλά για να εισβάλει σε ένα χώρο που φυλάσσετε 24ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο με σύστημα συναγερμού άμεσης ειδοποίησης , ( 3 ) τρίτων - σε περίπτωση που εισβάλει στο χώρο μας ένας επίδοξος διαρρήκτης θα αρχίσουν άμεσα να ηχούν οι σειρήνες και μέσα αλλά και έξω από τον χώρο μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  μεγάλος πανικός και να τραπεί άμεσα σε φυγή , ( 4 ) τέταρτων - ο επίδοξος διαρρήκτης δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου μετά από τόσο μεγάλο πανικό να καθίσει πολύ ώρα μέσα στον χώρο μας γιατί θα  δημιουργηθεί πλέων τέτοιος πανικός από τον ήχο των σειρήνων σε περίπτωση παραβίασης που θα τραπεί άμεσα σε φυγή  , ( 5 ) πέμπτων - κάποιος από την γειτονιά θα ξεσηκωθεί από τον μεγάλο αυτό θόρυβο που θα έχει δημιουργηθεί από τον ήχο των σειρήνων και θα σπεύσει να δει τι γίνετε και πού γίνετε ο πανικός αυτός , οπότε κάποιος θα δει κάτι , για παράδειγμα , έναν σωματότυπο , ένα πρόσωπό , χρώματα ρούχων , έναν τύπο και μία μάρκα αυτοκινήτου , ένα μοντέλο και ένα χρώμα οχήματος κτλ.. και ( 6 ) έκτων - που είναι το σημαντικότερο από όλα,  είναι ότι το σύστημα μας  θα μας ειδοποιήσει αμέσως όπου και αν βρισκόμαστε , 1... πρώτων με σύνδεση μέσω σταθερής τηλεφωνίας , 2... δεύτερων με σύνδεση μέσω κινητής τηλεφωνίας , 3... τρίτων με καλωδιακή σύνδεση δικτύου internet  και   4... τέταρτων που είναι και το απόλυτο στην ασφάλειά μας με σύνδεση GPRS δεδομένων και κάρτα SIM δικτυακή internet κρυπτογραφημένη από όπου είμαστε πλέων ON  LINE συνδεδεμένοι και την ειδοποίηση σημάτων την παίρνουμε πλέων ανά ένα δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα πλέων , πράγμα που σημαίνει ότι είναι , ότι ποιό γρήγορο όπως και ότι ποιό ασφαλές πλέων στον πλανήτη στην λήψη σημάτων ειδοποίησης συναγερμών σε ταχύτητα , με αποτέλεσμα και σαφώς να είμαστε άμεσα ποιό ενημερωμένοι οπουδήποτε και να βρισκόμαστε , μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο.

Με την νούμερο ( 4 ) σύνδεση GPRS internet δεδομένων ειδοποίησης  παίρνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή στο δευτερόλεπτο τα σήματα του συναγερμού μας μέσα από μία εφαρμογή σε εικονίδιο του κινητού μας και γνωρίζουμε  απομακρυσμένα και άμεσα  τι γίνετε στον χώρο μας , αυτόν τον χώρο δηλαδή που έχω τοποθετήσει συστήματα ασφαλείας και τα διαχειριζόμαστε πλέων απομακρυσμένα από το κινητό μου τηλέφωνο .

 ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΜΕΣΟ  ΤΟΥ  ΚΙΝΗΤΟΥ  ΜΑΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ...

1 ) ... Πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης οποιουδήποτε συναγερμού έχετε τοποθετημένο στο χώρο σας , παλαιού ή καινούργιου , με απλές εντολές από το κινητό σας τηλέφωνο και μόνο με το πάτημα ενός εικονιδίου αφής διαχειρίζεστε τα συστήματά σας όσα και αν είναι αυτά σε διαφορετικούς χώρους ... Αυτόνομο, απόλυτα δικό σας και φτιαγμένο για της δικές σας ανάγκες ασφαλείας ... www.securitytsiflidis.gr ...

2 ) ... . ____ . ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . _____ . 
Πλήρης πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης συναγερμού smart home, μόνο με το πάτημα ενός εικονιδίου αφής , από την ___ '' TSIFLIDIS SECURITY '' ___ φτιαγμένο για της ανάγκες ασφαλείας σας με σύνδεση στο Κέντρο Λήψης & Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμών και απόλυτη ενημέρωση για όλα τα δεδομένα του συστήματος σας  πάντα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ...

Σε περίπτωση που απομακρυνθούμε από το χώρο μας αρκετά χιλιόμετρα και δεν θυμόμαστε ότι οπλίσαμε τον συναγερμό τι κάνουμε ; Θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε για να οπλίσουμε ; ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ...

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ! ... Θα πάρουμε τηλέφωνο από το κινητό μας τον συναγερμό μας από όπου  και  αν  βρησκόμαστε  και μόλις κάνουμε την κλήση, μας απαντάει ο συναγερμός στα Ελληνικά και μας λέει με φωνητικές εντολές «Δώστε μου τον 4ψήφιο κωδικό του χρήστη», αυτό γίνετε για να μπορέσει το σύστημα να μας βάλει στο μενού του. Μόλις το σύστημα δεχτεί τον σωστό κωδικό τους χρήστη μας το ανακοινώνει και τότε μονάχα αρχίζει να μιλάει με ηχογραφημένες οδηγίες, διαφορετικά αν πατήσουμε λανθασμένο κωδικό ασφαλείας μας βγάζει εκτός και κλείνει την γραμμή αυτόματα. Μόλις ανοίξει το μενού, το σύστημα μας μιλάει με ηχογραφημένες οδηγίες στα Ελληνικά και μας καθοδηγεί : π.χ. για οπλισμό του συστήματος πατήστε το ένα ( 1 ), για αφοπλισμό του συστήματος πατήστε το δύο ( 2 ), για έλεγχο του συστήματος πατήστε το τρία ( 3 ), κ.τ.λ., με το μηδέν ( 0 ) βγαίνουμε από το μενού του συστήματος, έχει πολλές ακόμη επιλογές με σημαντικές πληροφορίες.

Ποια είναι τα βασικά είδη Συναγερμών που υπάρχουν;

Συναγερμοί υπάρχουν πολλών ειδών στην αγορά , όπως και πολλών εταιρειών . Τα σημαντικότερα αλλά και συνήθεις είδη συναγερμού που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά είναι τρία  ( 3 ). Τα Ενσύρματα συστήματα συναγερμού, τα Ασύρματα συστήματα συναγερμού και τα Υβριδικά συστήματα συναγερμού, τα οποία είναι ταυτόχρονα και Ασύρματα και Καλωδιακά, δηλαδή σε μία εγκατάσταση προχωράμε όπως ακριβώς μας βολεύει ανάλογα την δυσκολία που θα αντιμετωπίσουμε . Η Εταιρία TSIFLIDIS  SECURITY χρησιμοποιεί μόνο υβριδικά συστήματα συναγερμού, τα οποία έχουν περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο μενού τους από οποιοδήποτε άλλο σύστημα συναγερμού , έτσι ώστε να μπορέσουμε να  καλύψουμε τις ανάγκες  και της απαιτήσεις του ποιο απαιτητικού μας πελάτη.

Ποια η διαφορά του Ενσύρματου από το Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού;

Το Ασύρματο σύστημα συναγερμού δεν χρειάζεται ιδιαίτερη καλωδίωση, έχουμε μία γρήγορη, εύκολη και πιο καθαρή εγκατάσταση στον χώρο του πελάτη μας γιατί δεν τρυπάμε τοίχους για να περάσουμε από την μια μεριά στην άλλη καλώδια, δεν λερώνουμε το χώρο του πελάτη μας, δεν μετακινούμε σκρίνια , ντουλάπες , κρεβατοκάμαρες , καναπέδες για να περάσουμε γύρω γύρω καλωδιώσεις, δίνουμε τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος μόνο στην κεντρική μονάδα του συναγερμού με το ενσωματομένο πληκτρολόγιο και την εξωτερική σειρήνα και σύνδεουμε το σύστημα συναγερμού με την τηλεφωνική  γραμμή του χώρου για να μπορέσει να μας καλέση σε περίπτωση συναγερμού. Έτσι, επιτυγχάνουμε ελάχιστη παρέμβαση και ταλαιπωρία στο χώρο του πελάτη μας γιατί τελειώνουμε ποιό γρήγορα αλλά και ποιο καθαρά την ασύρματη εγκατάσταση στο χώρο του. Οι ανιχνευτές κίνησης - "ραντάρ" και οι μαγνητικές επαφές - "παγίδες"" είναι και αυτά χωρίς καλώδια , λειτουργούν με μπαταρίες ασύρματα και βιδώνονται απλά σε κάθε σημείο ελέγχου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η αλλαγή των μπαταριών εξαρτάται από την ποιότητα του συστήματος και τη χρηστικότητα του από κάθε πελάτη.  Το Τεχνικό Τμήμα της TSIFLIDIS SECURITY θα σας ενημερώνει τακτικά για την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών όποτε αυτό είναι απαραίτητο.                                                                                                                                                                                 

Το Ενσύρματο σύστημα συναγερμού, χρειάζεται καλωδίοση για κάθε υλικό ξεχωριστά έτσι ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε της βλάβες. Συνήθως, συνίσταται σε υπό κατασκευή οικίες ή άλλους χώρους. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αν χρειαστεί να τοποθετήσουμε ενσύρματο - καλωδιακό σύστημα συναγερμού σε ένα κατοικημένο σπίτι , γιατί θα χρειαστεί να τρυπήσουμε όλα τα τοιχία με σκοπό να περάσουμε της καλωδιόσεις μας , όπως επίσης θα χρειαστεί και να μερακινήσουμε τα έπιπλά μας . 

Η καλωδίωση μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματία ηλεκτρονικό (πτυχιούχο) για χαμηλής τάσης ρεύματα όπως είναι : 6v, 9v, 12v & 24v και μόνο από ηλεκτρονικό βάση του νόμου 2518/97, ο οποίος έδωσε εξετάσεις με το πτυχείο του στα ΚΕ.ΜΕ.Α.Α. Κέντρα Μελετών Ασφαλέιας της Ελληνικής Αστυνομίας για να πάρει ειδική  άδεια εργασίας Β' κατηγορίας από την Ελληνική Αστυνομία για να τοποθετεί συστήματα ασφαλείας βάση της νομοθεσίας, η άδεια αυτή έχει εφαρμογή μόνο εάν και εφόσον εργάζεται αποκλειστικά σε εταιρία security και όχι μόνος του αυτόβουλα, διαφορετικά για οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό που κάνει εγκατάσταση μόνος του χωρίς να εργάζεται σε εταιρεία security αποτελεί ποινικό αδίκημα με άμεση σύληψη , τακτική δικάσιμος, αφαίρεση αδείας εγκαταστάτη, χρηματικό πρόστιμο, ποινή φυλάκισης και κατάσχεση του παράνομου εγκατεστημένου υλικού.Τα συνεργεία της TSIFLIDIS SECURITY αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την νομιμότητα αλλά και της εργασίες που προσφέρουν. Τα καλωδιακά συστήματα συναγερμού χρειάζονται αλλαγή μπαταριών μόνο στην κεντρική μονάδα και στην εξωτερική σειρήνα και συνήθως η καλωδιακή εγκατάσταση , είναι μια χρονοβόρα εγκατάσταση.

Μπορώ να κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι όταν ο Συναγερμός είναι Ενεργοποιημένος;

Κάποια συστήματα συναγερμού, έχουν την δυνατότητα διαφορετικών σεναρίων οπλισμού, π.χ. ( Α' ) Σενάριο : Γενικός Οπλισμός της οικίας μας όταν λείπουμε από το σπίτι , που σημαίνει ότι οπλίζουν τα πάντα μέσα και έξω απο το χώρο μου, ή ( Β') Σενάριο : όταν είμαστε μέσα στο σπίτι μας πραγματοποιούμε μερική όπλιση , δηλαδή οπλίζουν - ενεργοποιούνται οι μαγνητικές επαφές - παγίδες  στα κουφωμάτα , ( πόρτες και παράθυρα ) που καλύπτουν την περιμετρική κάλυψη της οικίας ή του χώρου μας, ή  ακόμη  ενεργοποιείται η κάλυψη έξω απο τον χώρο μας με εξωτερικούς ογκομετρικούς ανιχνευτές κίνησης των μπαλκονιών ή περιφερειακά γύρω γύρω και έξω από το σπίτι σε μία μονοκατοικία ή τον οποιοδήποτε οικιακό και επαγκελματικό χώρο. Τι σημαίνει αυτό; Ο συναγερμός οπλίζει όλα τα κουφώματα του σπιτιού περιφεριακά με της μαγνητικές επαφές - παγίδες σε (πόρτες, παράθυρα) όπως και τα εξωτερικά υλικά που τοποθετήσαμε , αν έχουμε τοποθετίσει φυσικά στον εξωτερικό μας χώρο, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης  έχει την δυνατότητα να κυκλοφορεί μέσα στο χώρο του άνετα με οπλισμένο το συστημά του  , ενώ οι ανιχνευτές κίνησης τα λεγόμενα ραντάρ που βρήσκονται τοποθετημένα μέσα στον χώρο μας είναι σε αδράνεια , δηλαδή εκτός λειτουργίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θέλουμε εμείς , αρκεί να μην ανοίξει κάποιος τα κουφώματα (πόρτες, παράθυρα) και ενεργοποιηθούν οι μαγνητικές επαφές - παγίδες , τότε θα χτυπήσει - ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μας .

Πώς θα ειδοποιούμαι όταν είμαι εκτός σπιτιού όταν ενεργοποιηθεί - χτυπήσει ο Συναγερμός μου ;

Όποιος επιλέξει ένα σύστημα συναγερμού για εγκατάσταση στον χώρο του από την "TSIFLIDIS  SECURITY", θα πρέπει να γνωρίζει ότι έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα και για οποιοδήποτε συμβάν του συναγερμού του , οπουδήποτε και να βρίσκεται 24ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες τον χρόνο ,  η ενημέρωση αυτή γίνεται από τον ενσωματομένο αυτόματο τηλεφωνητή 4ων τηλεφώνων με ηχογραφημένο μύνημα που έχουν τα συστήματα ασφαλείας που εμπορευόμαστε . Άλλα συστήματα πάλι προκαλούν απλά  πανικό  σειρήνας μέσα και έξω απο τον χώρο μας με μόνο αποτέλεσμα  να προλάβει να ακούσει κάποιος από την γειτονιά κάτι ή ακόμη και να δεί κάτι . Όπως είπαμε παραπάνω ειδοποιούμαστε μέσω του αυτόματου τηλεφωνητή του συναγερμού μας ο οποίος με ένα ηχογραφημένο μήνυμα μας ενημερώνει τηλεφωνικά στα τηλέφωνα ανάγκης που έχουμε δηλώσει για το συναγερμό μας , εμάς τους ίδιους ή ακόμη και τα δικά μας οικία άτομα , ειδοποιούμαστε επίσης τηλεφωνικά με ένα ηχογραφημένο μύνημα μέσω GSM κάρτας κινητής τηλεφωνίας , σύνδεση με GPRS , ειδοποίηση επίσης με SMS ή τηλεφωνική κλήση ειδοποίησης . Η καλύτερη όμως σύνδεση ειδοποίησης του συναγερμού μας , έιναι μέσω σύνδεσης του συστήματος συναγερμού μας με το (Κ.Λ.&Δ.Σ.Σ.) , Κέντρο Λήψεως και Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμών, όπου το προσωπικό του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες τον χρόνο ειδοποιεί άμεσα , γρήγορα και αποτελεσματικά τον κάθε πελάτη και τα συμβαλόμενα με αυτόν πρόσωπα που έχουν δηλωθεί για ειδοποίηση , ή ειδοποεί το εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αν και εφόσον χρειαστεί .

Το προσωπικό ασφαλείας της  "TSIFLIDIS  SECURITY"  σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ειδοποιεί και πράτει άμεσα τα δέοντα για οτιδήποτε συμβαίνει  στον χώρο του κάθε πελάτη και ειδοποιεί όλες της αρμόδειες υπηρεσίες και πρόσωπα που συνεργάζεται , αυτός φυσικά είναι και ο ρόλος ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμών, να επεξεργάζεται και να μεταβιάζει τα σήματα του συναγερμού άμεσα .

ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ... Πώς ειδοποιείτε ο πελάτης και ενέργειες που κάνει η εταιρεία TSIFLIDIS SECURITY .

Μπουτόν πανικού υπάρχουν πολλών ειδών ως υλικά, ακόμη και για ευπαθείς ομάδες παππούς - γιαγιά και αρώστους . Κάθε φορά που κάποιος πελάτης ενεργοποιήσει το μπουτόν πανικού του, το  σύστημα ενεργοποιεί της σειρήνες μέσα αλλά και έξω απο τον χώρο μας και προκαλείτε πανικός , έτσι ώστε ο πιθανός κλέφτης να τραπεί σε φυγή και το σύστημα συναγερμού μέσω του αυτόματου τηλεφωνητή που διαθέτει των 4ων τηλεφώνων να καλέση τα συμβαλόμενα άτομα που είναι συνδεδεμένα σε κάθε περίπτωση , όταν όμως ο πελάτης είναι συνδεδεμένος με τον συναγερμό του  μαζί μας στην "TSIFLIDIS  SECURITY"  τότε τον παρακολουθούμε εμείς απο το ( Κ.Λ.Σ.Σ. )  Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών ο οποίος χρήζει πραγματικά προστασίας και ασφάλειας και έχει ανάγκη να το χρησιμοποιήσει , εμείς ως εταιρεία παροχών υπηρεσιών ασφάλειας συντάσσουμε ιδιαίτερο συμφωνητικό μαζί του. Μόλις ένας πελάτης κάνει χρήση του μπουτόν πανικού η εταιρεία μας πρώτα ειδοποιεί: 1) Την Ελληνική Αστυνομία ότι απειλείται προσωπικά ο πελάτης μας. 2) Ειδοποιεί τους φύλακες της εταιρείας "TSIFLIDIS  SECURITY" να προβούν κι αυτοί άμεσα σε άμεση επέμβαση προς το πελάτη μας. 3) Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών θα πάρει τηλέφωνο το πελάτη μας με σκοπό να επιβεβαιώσει την ενέργεια αυτή. Π.χ. ( A΄σενάριο ) «Καλησπέρα σας , από "TSIFLIDIS  SECURITY"  τηλεφωνούμε , πείτε μου παρακαλώ τον κωδικό ασφάλειας σας , σε περίπτωση που ο πελάτης μου πει έλα μωρέ εγώ είμαι  όλα καλά , εμείς το Κέντρο Επιχειρήσεων γνωρίζουμε ότι απειλείται πραγματικά. Σε περίπτωση που του πούμε πάλι, (ως Β’ σενάριο) παρακαλώ πολύ πείτε μου κωδικό ασφαλείας σας και μου πει λανθασμένο κωδικό γνωρίζουμε ότι απειλείται πραγματικά. ( Γ΄ σενάριο ) : σε περίπτωση που τον ρωτήσουμε δώστε μας παρακαλώ τον κωδικό ασφάλειας σας και μας δώσει το πραγματικό κωδικό ασφαλείας , τότε μονάχα μιλάμε μαζί του και τον ρωτάμε γιατί πάτησε το μπουτόν πανικού. Για παράδειγμα μπορεί να μας πει «συγγνώμη, κατά λάθος». Τότε η εταιρεία μας ειδοποιεί άπαντες ξανά για λανθασμένο σήμα του πελάτη προς εμάς για να σταματήσουν όλες οι ενέργειες άμεσης επέμβασης από όλες της αρμόδιες αρχές.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΛΙΚΑ  ΑΠΟ  ΚΟΜΒΙΑ - ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΙΚΟΥ

Κουμπί πανικού έχει πάνω το χειριστήριο μας με κόκκινο χρώμα και κεραυνό. Κουμπί πανικού επίσης μπορρούμε να τοποθετήσουμε επιτείχιο με τη μορφή διακόπτη φωτών, φανερός διακόπτης επάνω στο γραφείο ή στο πάγκο μας, κρυφός διακόπτης κάτω από το γραφείο ή κάτω από το πάγκο μας και ποδο-μπουτόν στο πάτωμα. Τα μπουτόν πανικού έχουν ιδιάτερη σημασία. Παράδειγμα: βρίσκεται η κυρία του σπιτιού μόνη στο σπίτι και υποψιάζεται μερικά λεπτά ότι κάποιος είναι ΄πεξω από το παράθυρο της και κάνει κάποιον διακριτικό θόρυβο , πατώντας το κόκκινο κουμπάκι με την αστραπή απ’ το χειριστήριο που έχει στα κλειδιά της ενεργοποιούνται οι σειρήνες μέσα και έξω του χώρου μας και ταυτόχρονα ο επίδοξος διαρρήκτης-κλέφτης με τον πανικό που θα κάνουν οι σειρήνες θα τραπεί σε φυγή. Επίσης, σ’ένα κατάστημα για παράδειγμα μπορούμε να έχουμε σιωπηλό πανικό σειρήνας την ώρα δηλαδή που θα πατήσουμε το κόκκινο κουμπάκι του πανικού να μην ηχήσει κμιά σειρήνα αλλά σιωπηλά να ειδοποιηθεί η εταιρεία securityπου μας επιβλέπει για να ειδοποιήσει άπαντες από τις αρμόδιες αρχές να εισβάλλουν στο χώρο του καταστήματος που μας απειλούν με σκοπό να συλλάβει τους ληστές που μας επιλούν χωρίς αυτοί να έχουν καταλάβει ότι εμεις ειδοποιήσαμε κάποιον. Μπουτόν πανικού επίσης τοποθετούμε σε ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους ή αρρώστους που σημαίνει ότι κρεμάμε ένα κολιέ στο λαιμό τους με το μπουτόν πανικού και σε περίπτωση που αισθανθούν δυσφορία και το πατήσουν ειδοποιούμε αυτομάτως τα δικά τους συμβαλλόμενα πρόσωπα για να πράξουν τα δέοντα.

Ποιός επιτρέπετε σύμφωνα με τον Νόμο 2518/1997 να τοποθετεί μονάχα Συστήματα Ασφαλείας .

Σύμφωνα με τον Νόμο 2518/1997 , το επάγγελμα για την ασφάλεια ονομάζεται (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) Ιδιωτικές Επιχειρήσεις ή Εταιρείες Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας , ( SECURITY )   είναι μία ξενική έκφραση , οι ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. ) και μόνο αυτές έχουν την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για μελέτες συστημάτων ασφαλείας , εγκαταστάσεις πάσης φύσεως συστημάτων ασφαλείας , συντηρήσεις συστημάτων ασφαλείας , Ηλεκτρονική Επίβλεψη - Παρακολούθηση Υπηρεσιών Κέντρων Λήψεων Σημάτων Συναγερμών με άμεση μεταβίβαση - πληροφόριση - ειδοποίηση - ενημέρωση σε κάθε συμβαλλόμενο πελάτη , όπως και ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας για οποιοδήποτε συμβάν εάν και εφόσον χρειαστεί ... Επίσης  για όλες της Παροχές Υπηρεσιών Ασφαλείας με Προσωπικό Ασφαλείας και Πάσης Φύσεως Φυλάξεις, αρμόδειες είναι μονάχα οι εταιρείες ασφαλείας και κανείς άλλος ως απλό φυσικό πρόσωπο ...

Το Επάγγελμα για την Ασφάλεια είναι αποκλειστικά και μόνο των εταιρειών Ασφαλείας ...                                                                              

Σύμφωνα με τον Νόμο 2518/1997 οι εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας γίνονται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματία ηλεκτρονικό (πτυχιούχο) βάση του νόμου, ο οποίος έχει δώσει εξετάσεις με το πτυχίο του ηλεκτρονικού στα (ΚΕ.ΜΕ.Α.Α.) Κέντρα Μελετών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας για πιστοποίηση ( Ε.Ο.Π.Ε.Π.) Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και μετά την επιτυχία των εξετάσεων μπορεί να εκδοθεί ειδική άδεια εργασίας Β' κατηγορίας από την Ελληνική Αστυνομία, Εγκαταστάτη Συστημάτων Ασφαλείας για να μπορεί νόμιμα και με άδεια να τοποθετεί συστήματα ασφαλείας , η άδεια αυτή έχει εφαρμογή μόνο εάν και εφόσον εργάζεται αποκλειστικά σε εταιρία security (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) Ιδιωτικές Επιχειρήσεις ή Εταιρείες Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας και όχι να εργάζεται μόνος του αυτόβουλα ως φυσικό πρόσωπο , διαφορετικά για οποιονδήποτε ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό που ασκεί και κάνει εγκατάσταση αποκλειστικά μόνος του , αποτελεί ποινικό με σλυληψη και άμεση αυτόφορη διαδικασία , αδίκημα με τακτική δικάσιμο , αφαίρεση αδείας εγκαταστάτη , χρηματικό πρόστιμο , κατάσχεση των μηχανημάτων γιατί είναι παράνομη η εγκατάσταση και ποινή φυλάκισης ανάλογα τον όγκο του αδικήματος . Η άγνοια του Νόμου προς τους παραβάτες που ισχύει πάνω από  30 χρόνια τιμωρείτε . Τα συνεργεία της "TSIFLIDIS SECURITY" αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ως προς την νομιμότητα αλλά και τις εργασίες που προσφέρουν με ειδική σήμανση σύμφωνα πάντοτε με αναγραφόμενο τον κωδικό του νόνου που ισχύει σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ανάλογα πάντοτε την εγκατάσταση ...

Πόσο απαραίτητη είναι η πυρανίχνευση σε ένα σύστημα ασφαλείας συναγερμού .

Η πυρανίχνευση σε ένα σύστημα συναγερμού είναι απόλυτα απαραίτητη , για τον λόγο ότι λειτουργεί αυτόνομα 24 ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο , είτε είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός μας  είτε είναι αυτός απενεργοποιημένος . Για τον λόγο αυτό καλύτερα προληπτικά να τοποθετίσουμε έναν τέτοιο ανιχνευτή καπνού ή φωτιάς σε πιθανά σημεία εστίας πυρκαγιάς , παρά για ένα ελάχιστο πενιχρό ποσό χρημάτων να καούν ή να βανδαλιστούν τα περουσιακά μας αγαθά , ένω αν είχαμε φροντίσει προληπτικά από νωρίς για την τοποθέτιση μίας ολοκληρομένης πυρανίχνευσης , θα κοιμόμασταν ποιό ήσυχοι γιατί θα μας ειδοποιούσε το σύστημα μας οπουδήποτε και να ήμασταν , με αποτέλεσμα να προλάμβανα να γλυτώσο τα υπάρχοντα μου και όχι να βρώ μια ολοκληρωτική καταστροφή .

Είναι τα Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού παράνομα ή και επικίνδυνα;

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί και διάφοροι ασύρματοι συναγερμοί. Τα ασύρματα συστήματα που είναι νόμιμα και ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον οφείλουν να τηρούν τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής Κοινοτικής Οδηγίας R-TTE 1999/5/EC που ορίζει τις προδιαγραφές και τους όρους λειτουργίας όλων των ασύρματων συσκευών και εξοπλισμού σε ότι αφορά την εισαγωγή τους στην εγχώρια αγορά. Διαφορετικά αν δεν τηρούν της Ευρωπαϊκές Οδηγίες δεν μπορούν να εισαχθούν στην χώρα μας , θα σταματήσουν στον έλεγχο του τελωνείου .    Σε κάθε περίπτωση τα ασύρματα συστήματα ασφαλείας συναγερμού που τηρούν τα στάνταρ της Ευρωπαϊκής Κοινωτικής Οδηγίας είναι αξιόπιστα , λειτουργικά και φέρουν περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά στο μενού τους  απο ότι τα καλωδιακά συστήματα ασφαλείας και δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία μας  .

Οι Ασύρματοι Συναγερμοί παραβιάζονται ευκολότερα ;

Είναι γεγονός ότι στο παρελθόν , το να παραβιαστεί ένας οποιοσδήποτε  συναγερμός ήταν ευκολότερο , είτε είναι ασύρματος έιτε  ενσύρματος. Τα σύγχρονα συστήματα ασυρμάτων συναγερμών όταν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας προστατεύονται από μία σειρά ψηφιακών και ηλεκτρονικών τεχνολογιών και έχουν πλέων πολλές δικλίδες ασφαλείας που τα καθηστούν απαραβίαστα . Οι τεχνολογίες αυτές καθιστούν την επικοινωνία των ανιχνευτών με το κέντρο - μονάδα συναγερμού  τόσο ασφαλή που σε πολλές περιπτώσεις το ασύρματο σύστημα υπερτερεί από ένα ενσύρματο με καλώδια τα οποία μπορούν να παραβιαστούν με βραχυκύκλωμα, αλλά επίσης και αυτό δεν υφίσταται γιατί οι παράμετροι ασφαλείας είναι πλέων τόσοι πολλοί για να μπορέσει να παραβιαστεί ένα σωστά τοποθετημένο σύστημα ασφαλείας.                                                                                                                                          Η εταιρεία  'TSIFLIDIS  SECURITY'  τηρεί όλες αυτές της παραμέτρους ασφαλείας στα πλαίσεια του νόμου .

Εκπέμπει Ακτινοβολία ένας Ασύρματος Συναγερμός;

Το περιβάλλον μας μέσω των δεκάδων πομπών και δεκτών (ραδιόφωνα, τηλεόραση, κινητά τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές κτλ.) είναι επιβαρυμένο με περίσσια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι αντίστοιχες εκπομπές ασύρματου συναγερμού είναι σχεδόν μηδενικές και απειροελάχιστες συγκριτικά με τους υπόλοιπους σχετικούς παράγοντες τόσο λόγω κατασκευής όσο και του τρόπου λειτουργίας.

Οι Συναγερμοί δίνουν ψευδείς Συναγερμούς;

Ο ψευδής συναγερμός οφείλεται σε τέσσερις βασικούς λόγους είτε πρόκειται για ενσύρματο είτε για ασύρματο σύστημα συναγερμού : 1. Κακή & φθηνή ποιότητα ανιχνευτών 2. Κακή εγκατάσταση αισθητήρων 3. Λάθη του χρήστη , ανθρώπινος παράγοντας 4. Τυχαία γεγονότα π.χ. κεραυνοί, σεισμοί, μεγάλα φορτία με ντεσιμπέλ θορύβου και τέλος μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στην περιοχή. Η 'TSIFLIDIS SECURITY' με την κορυφαία ποιότητα των υλικών της, το έμπειρο τεχνικό προσωπικό, αλλά και με την σωστή ενημέρωσή σας και την συνεχή τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζει ότι οι πιθανότητες για τους τρεις πρώτους λόγους έχουν ελαχιστοποιηθεί πάρα πολύ.

Τι είναι το Κέντρο Λήψεως & Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού;

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της 'TSIFLIDIS SECURITY', παρέχει 24ώρη κάλυψη και ενημέρωση , μεταβίβάζει όλα τα σήματα του συναγερμού στους συμβεβλημένους μαζί μας πελάτες για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο τους . Με μια πολύ μικρή μηνιαία συνδρομή, το σύστημα συναγερμού συνδέεται και παρακολουθείται συνεχώς από το προσωπικό του Κέντρου Επιχειρήσεων της 'TSIFLIDIS  SECURITY' . Το μεγάλο πλεονέκτημα της σύνδεσης με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων είναι ότι σε περίπτωση ενεργοποίησης συναγερμού, ο πελάτης ειδοποιείται αμέσως σε δευτερόλεπτα θα έλεγα από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας και σε περίπτωση συμβάντος, αναλαμβάνουν την ειδοποίηση των Αρχών Ασφαλείας για τα περαιτέρω. 1 … Πρώτα από όλα το ( Κ.Λ.Σ.Σ.) διαχωρίζει της ζώνες, δηλαδή τα σημεία τοποθέτησης στο χώρο για τα υλικά του Συναγερμού, π.χ. ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, κτλ., δηλαδή που ανήκουν αυτά τα υλικά. 2 … Διαχωρίζη τους χρήστες - ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Σύστημα για το ποιός όπλισε ή αφόπλισε το Σύστημα μας με αριθμητική σειρά χρηστών. 3 … Λαμβάνουμε την διακοπή και την επαναφορά του ρεύματος με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. 4 … Λαμβάνουμε την διακοπή και την επαναφορά της επικοινωνίας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. 5 … Γνωρίζουμε από ποια ζώνη, δηλαδή σημείο του χώρου χτύπησε ή αλλιώς Ενεργοποιήθηκε ο Συναγερμός μας ως Διάρρηξη ή οτιδήποτε άλλο σήμα είναι αυτό πχ. Ανιχνευτής Καπνού στο λεβητοστάσιο, ή Μπουτόν πανικού προσωπικής Απειλής για Άμεση Επέμβαση. 6 … Γνωρίζουμε επίσης κάθε πότε θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες της Κεντρικής Μονάδας του Συναγερμού, της Εξωτερικής Σειρήνας, ή των Ασύρματων υλικών του συστήματος μας. 7… Γνωρίζουμε συνέχεια και κυρίως ανά μία ώρα που μας στέλνει σήματα ο Συναγερμός μας, όλες της βλάβες και τα προβλήματα του Συστήματος Συναγερμού, από το Τεστ Καλής Επικοινωνίας που μας στέλνει ο Συναγερμός μας στο Κέντρο ( Κ.Λ.Σ.Σ.) είτε είναι Ενεργοποιημένος ο Συναγερμός μας είτε όχι . Είναι το σημαντικότερο σήμα που παίρνουμε στο Κέντρο μας. 8 … Μας στέλνει το ( Κ.Λ.Σ. ) όποτε το ορίσουμε εμείς, πχ. Ημερήσια, Εβδομαδιαία ή Μηνιαία γραπτή αναφορά REPORT όλων των κινήσεων του Συναγερμού σας και αυτών που χρησιμοποιούν τον Συναγερμό στο email σας, που σημαίνει ότι καταγράφουμε στο αρχείο μας ( Κ.Λ.Σ.) της κινήσεις του Συναγερμού σας αλλά και όλων των χρηστών και σας την παρουσιάσουμε για επιβεβαίωση καθημερινά, αλλά και όταν την χρειαστείτε. 9 … Σας δίνουμε εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να γνωρίζεται τα πάντα για τον Συναγερμό σας από το (Κ.Λ.Σ.) και όχι μόνο, σε ζωντανό LIVE χρόνο απευθείας μετάδοση ανά πάσα ώρα και στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό σας, όπου και αν βρίσκεσθε, οποιαδήποτε ώρα για να γνωρίζεται άμεσα τα πάντα για τον χώρο σας. 10 ... Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών, σε κάθε περίπτωση, αμέσως μόλις πάρει Σήματα από Οποιοδήποτε Συναγερμό για οποιαδήποτε βλάβη, Ειδοποιεί Άμεσα, Γρήγορα και Αποτελεσματικά, κάθε Συμβαλλόμενο Υπεύθυνο του κάθε χώρου, όπως και το εκάστοτε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με μόνο σκοπό, την μεταβίβαση των εντολών μας σε εσάς με σκοπό να προλάβουμε την ολική ζημία με την αποτροπή για οποιαδήποτε βλάβη, είτε είναι κλοπή, διάρρηξη ή ληστεία. 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω , ότι έχουμε αναβαθμίσει το  έτος  2019  και τα τρία ( 3 ) Κέντρα Λήψης Σημάτων Συναγερμών - Καμερών -  GPRS  Παρακολούθησης σε ζωντανό - πραγματικό χρόνο & της Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων και Ανθρώπινου Δυναμικού ...  Τα παρακολουθείτε όλα πλέων από το κινητό σας τηλέφωνο ζωντανά σε πραγματικό χρόνο από όπου και να βρήσκεστε ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΉ :
Πλήρης   πρόγραμμα   απομακρυσμένης   διαχείρισης   συναγερμού   smart  home   μόνο  με  το  πάτημα   ενός   εικονιδίου αφής ,  από   την ___ '' TSIFLIDIS SECURITY '' ___ φτιαγμένο   για   της   ανάγκες   ασφαλείας   σας  &  Συνδεδεμένο   με  το  Κέντρο   Λήψης  &  Διαβίβασης   Σημάτων   Συναγερμών  για 24ώρες  το  24ωρο ,  65ημέρες  το  χρόνο .

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΑΤΟΜΙΚΗ  ΑΥΤΟΝΟΜΗ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ :

Έξτρα  πρόγραμμα  απομακρυσμένης  διαχείρισης  για  οποιοδήποτε  συναγερμό  έχετε  τοποθετημένο  στο  χώρο  σας , με εντολές  από  το  κινητό  σας  τηλέφωνο , μόνο  με  το  πάτημα  ενός  εικονιδίου  αφής ...  Αυτόνομο  δικό  σας  &  φτιαγμένο για  της  δικές  σας  ανάγκες  ασφαλείας ...         www.securitytsiflidis.gr

Θα   ήθελα   επίσης   να   γνωρίζεται    ότι   είμαι   στην   διάθεσή   σας   οποιαδήποτε   ώρα  &  στιγμή   με   καλέσετε   στο  τηλ.  :  6937 22 65 65  ή  το  2331027102  για   περισσότερες   εξηγήσεις  .

Μπορείτε  φυσικά  οποιαδήποτε  στιγμή  το  επιθυμείτε ,  να  πάρετε  τις  δέουσες  πληροφορίες  για  εμένα προσωπικά  και  την  εταιρεία  που  εκπροσωπώ  μέσα  από  το  site  :   www.securitytsiflidis.gr

 

 

Κάμερες Καταγραφής εικόνας - ήχου , Κρυφές και Φανερές. Τι να επιλέξω ;

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τοποθετείται για την αποτροπή ανεπιθύμητων συμβάντων και είναι η πραγματογνωμοσύνη ενός γεγονότος μετά από ένα συμβάν.

Βάσει του νόμου 2472/1997 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αν ένας χώρος διαθέτει κάμερες, θα πρέπει η νόμιμη εγκαταστάτρια εταιρεία ( SECURITY ) να φροντίσει να παρέχει ενημέρωση στον πελάτη της ότι πρέπει ώς πελάτης να κάνει αίτημα για γνωστοποίηση της νόμιμης εγκατάστασης  στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η οποία είναι υπεύθυνη για την έκδοση της γνωστοποίησης σε αυτόν που έχει την επεξεργασία του βίντεο , που είναι και ο ιδιοκτιτης του χώρου  και μόνο σε αυτούν παραδίδετε η γνωστοποίηση της Αρμόδειας Αρχής, όπως και η ίδια εγκαταστάτρια εταιρεία (SECURITY) πρέπει βάση του νόμου να φροντίσει να παρέχει σήμανση με ανάρτηση του επίσημου σήματός - λογότυπου της ίδιας εταιρείας που έκανε την εγκατάσταση με πινακίδες και αυτοκόλλητα τα οποία να προειδοποιούν τον κόσμο που εισέρχετε και εξέρχετε στο χώρο , ότι ο χώρος βιντεοσκοπείται για λόγους ασφαλείας της επιχείρησης ή του χώρου γενικότερα .

Με βάση τα παραπάνω οι κάμερες πρέπει να είναι φανερές, αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε κατηγορούμενοι όταν βιντεοσκοπούμε και καταγράφουμε οποιονδήποτε κρυφά.

Οι Κάμερες μπορούν να βλέπουν στο Σκοτάδι;

Υπάρχουν πολλών ειδών κάμερες , διάφορων δυνατοτήτων και ποιότητας. Υπάρχουν κάμερες που βλέπουν στο απόλυτο σκοτάδι με μηδέν φωτισμό . Άλλες πάλι κάμερες βλέπουν με αμυδρό φως και άλλες που χρειάζονται πιο δυνατό φωτισμό. Το μυστικό για την τέλεια εικόνα όμως είναι η κορυφαία ποιότητα της κάμερας στον φακό της , στις γραμμές ανάλυσης και επεξεργασίας χρωμάτων όπου  τα ποσοστά αυτά είναι αριθμητικά και μετριούνται σε Pixels ανάλυσης , είναι η σωστή τοποθέτηση της κάμερας για την γωνία λήψης της εικόνας και οποσδήποτε η ύπαρξη καλού φωτισμού. Σε κάθε περίπτωση μια καλή κάμερα κοστίζει περισσότερα χρήματα απο ότι μια κάμερα με λιγότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές σε Pixels ανάλυσης.

Από που μπορώ να βλέπω τις κάμερες μου και που πρέπει να κοιτάνε κατά την τοποθέτηση τους ...

Το κλειστό κύκλωμα καμερών καταγραφής της 'TSIFLIDIS SECURITY', μπορεί να παρακολουθείται από οπουδήποτε επιλέξει ο πελάτης μας , είτε τοπικά (στο χώρο που είναι τοποθετημένο το σύστημα καταγραφής καμερών , μέσω μιας οθόνης ή περισσότερων τηλεοράσεων - οθονών στο χώρο   ή  ακόμα από το τοπικό εσωτερικό δίκτυο σε όλους τους εργασιακούς χώρους  γραφείων και δωμάτιων  εφόσον υπάρχουν διαθέσιμοι υπολογιστές , είτε επίσης απομακρυσμένα μέσω  Δικτύου Internet ), αρκεί να υπάρχει σύνδεση δικτύου Internet στο χώρο που είναι τοποθετημένη η εγκατάσταση των καμερών και με αυτό τον τρόπο θα μπορούμε να βλέπουμε σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, ακόμα και στο κινητό μας οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε , το τάμπλετ , τον φορητό υπολογιστή εάν είναι νέας τεχνολογίας , και πάντοτε βλέπουμε άμεσα σε ζωντανό χρόνο μέσο προγραμματισμού δικτύου δεδομένων Internet .                    

Σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 , απαγορεύετε σε κάθε περίπτωση οι κάμερες μου να βλέπουν εξωτερικά σε Κοινόχρηστο ή Δημόσιο χώρο , αυτό αποτελεί αυτομάτως ποινικό αδίκημα .

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ - DVR , ΕΙΚΟΝΑΣ , ΗΧΟΥ ...

Υπάρχουν πολλών ειδών καταγραφικά στην ελεύθερη αγορά , η αξιολόγιση τους έχει να κάνει πάντοτε σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους , την ανάλυση που έχουν και φυσικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εταιρεία 'TSIFLIDIS  SECURITY'  επέλεξε και χρησιμοποιεί επώνυμα και ποιοτικά υλικά στο τομέα της καταγραφής εικόνας και ήχου. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε βλέπουν και καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο όπως ακριβώς βλέπουμε την απεικόνιση των καμερών στην οθόνη μας με πραγματική κίνηση , έτσι ακριβώς βλέπουμε σε πραγματική κίνηση και στην εγγραφή της εικόνας στο σκληρό δίσκο, αυτό σημαίνει live σε ζωντανό χρόνο-πραγματική κίνηση. Τα λιγότερα frame που χρησιμοποιούμε για την πραγματική live καταγραφή κίνησης στα καταγραφικά μας είναι 25 frame το δευτερόλεπτο ή αλλιώς φωτογραφίες το δευτερόλεπτο ή αλλιώς καρέ το δευτερόλεπτο, πράγμα που σημαίνει πραγματική και αληθινή κίνηση χωρίς καθυστερήσεις, ενώ στην αγορά υπάρχει πλειάδα καταγραφικών σε προσιτές τιμές που νομίζουμε ότι κάνουν για τη δικιά μας δουλειά αλλά όταν κάνουμε το λάθος και αγοράσουμε τα προϊόντα αυτά και τα θέσουμε σε εφαρμογή, τότε πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουν πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και το μηχάνημα σέρνετε και δεν δείχνει ωραία εικόνα στην καταγραφή κυρίως .

Τα καταγραφικά μας έχουν επιλογή και πραγματοποιούν 3 ειδών εγγραφές.

 1. Την εγγραφή με την ρύθμιση του ωρολογίου, δηλ. ρυθμίζω τον χρονοδιακόπτη του καταγραφικού, από τι ώρα ξεκινάει να γράφει μέχρι τι ώρα να σταματήσει να γράφει.
 2. Ρύθμιση με 24ωρη εγγραφή, αυτή η εγγραφή δε μας συμφέρει σε καμία περίπτωση γιατί όταν καταγράφουμε 24 ώρες το 24ωρο συνεχώς, α) γεμίζει πολύ γρήγορα ο σκληρός δίσκος ...  β) σβήνει γρήγορα ο σκληρός δίσκος μόλις γεμίσει για να ξαναρχίσει να γράφει ...  γ) χαλάει γρήγορα ο σκληρός δίσκος με το γράψε-σβήσε, σβήσε-γράψε ... δ) πρέπει να ψάχνουμε όλη μέρα στην εγγραφή για να δούμε το επίμαχο σημείο που θέλουμε .  
 3. Ο καλύτερος τρόπος εγγραφής καταγραφικού-DVR είναι η καταγραφή μέσω της κίνησης, αυτό δηλαδή ακριβώς που βλέπει η κάθε κάμερα, ενεργοποιεί για παράδειγμα τον αισθητήρα κάμερας Ν.1 να αρχίσει να γράφει. Περπατάει ο κλέφτης και πηγαίνει προς τον χώρο της κάμερας Ν.2, ενεργοποιείται μόνο η κάμερα Ν.2 εφόσον τον βλέπει για να καταγράψει, περπατάει ο κλέφτης στο βάθος του καταστήματος, τον βλέπει η κάμερα Ν.3 και καταγράφει μονάχα το κανάλι της κάμερας Ν.3, αυτό σημαίνει όταν εγώ θέλω να δω τα δεδομένα που έχει γράψει το καταγραφικό μου , βλέπω απευθείας τα πραγματικά γεγονότα την στιγμή που εγω θέλω και δεν ψάγνω για ώρες στο καταγραφικό μου. Αυτό σημαίνει ότι έχω 12 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας στη καταγραφή, 12 φορές περισσότερη χωρητικότητα στο σκληρό δίσκο για την καταγραφή και 12 φορές καλύτερη ποιότητα εικόνας στην αναμετάδοση μέσω δικτύου internet. Επίσης, το καταγραφικό που χρησιμοποιούμε μπορεί να επεξεργαστεί την ανάλυση της κάμερας ξεχωριστά, την φωτεινότητα της κάθε κάμερας, το χρώμα της κάθε κάμερας όπως επίσης και να κάνει απαλοιφή μια γωνία λήψης που δε μας επιτρέπεται να καταγράφει η κάμερα μας. Τα καταγραφικά μας μπορούν να κάνουν τοπική αναπαραγωγή σε ένα monitor ή σε μια τηλεόραση, τοπική αναπαραγωγή σε πολλές τηλεοράσεις μ’ ένα μηχανισμό που λέγεται διαχωριστής καναλιών. Μπορώ σε εργασιακό χώρο, εφόσον έχω για παράδειγμα 10 θέσεις γραφείων με υπολογιστή, να κάνουμε τοπικό δίκτυο και να παρακολουθούν τις κάμερες όλοι οι υπολογιστές. Επίσης, μπορώ να ρυθμίσω το καταγραφικό μου να έχω  απομακρυσμένη μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω δικτύου internet οπουδήποτε στον πλανήτη. Επίσης, το καταγραφικό μου έχει και απομακρυσμένη διαχείριση , μπαίνο στο μενού από οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι στον πλανήτη αρκεί να έχω internet , το μενού του καταγραφικού μου είναι πλήρες στην Ελληνική γλώσσα και το ρυθμίζω όπως εγώ θέλω. Έχει επίσης θύρα και έξοδο USB για να μπορώ να τραβήξω μερικά λεπτά καταγραφής από δεδομένα μιας ενέργειας-πράξης .

  Το καταγραφικό μου επίσης μπορεί στην λειτουργία της καταγραφής της εικόνας να κάνει ανεύρεση του υλικού που έχει καταγράψει , βρίσκει το άτομο ή το αυτοκίνητο που έχει καταγράψει , αλλά δεν του είναι ευδιάκριτη η εικόνα που βλέπει και σε αυτή την περίπτωση το καταγραφικό μου , μπορεί να φέρει κοντά την εικόνα επί 5 φορές , να κάνει καθαρισμό της εικόνας η οποία λειτουργία ονομάζεται focus και να έχει μία ποιό κοντινή άποψη της εικόνας , ποιό καθαρή και οπωσδήποτε ποιό ευδιάκριτη με αποτέλεσμα να γνωρίζει πλέων πραγματικά ποιόν ακριβώς βλέπει , την μάρκα και τον τύπο του οχήματος , το χρώμα του αυτοκινήτου όπως και την πινακίδα του .

Η Εικόνα που Μεταδίδουν, Καταγράφεται ; Πόσες μέρες Καταγραφής ;

Υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής. Βάση του νόμου οι ημέρες καταγραφής είναι 15 και εξαρτώνται από πολλούς τεχνικούς παράγοντες, το μέγιστο καταγραφής μπορεί να φτάσει όπου εμείς θέλουμε ανάλογα με τα μηχανήματα που διαθέτει ο κάθε πελάτης και τη γνωστοποίηση που θα πάρουμε από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για το συγκεκριμένο σκοπό Μπορούμε επίσης να κρατάμε και απομακρυσμένο αρχείο οπουδήποτε εμείς θέλουμε μέσω δικτύου internet το οποίο πρέπει σύμφωνα με την νομοθεσία να το καταστρέφουμε ύστερα απο 30 ημέρες . Δεν δύναται σε καμία περίπτωση να βγάλουμε σε ένα στικάκι αρχείο με δεδομένα εικόνας και να το δημοσιοποιήσουμε , Απαγορευέτε σύμφωνα με τον νόμο , μόνο με εντολή Εισαγγελέα ή της Ελληνικής Αστυνομίας επιτρέπετε να βγάλουμε αρχείο και να τους το παραδώσουμε .

Η Παρακολούθηση και η Καταγραφή ενός χώρου, είναι Νόμιμη;

Βάσει του νόμου 2472/1997 της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η παρακολούθηση και η καταγραφή ενός χώρου επιτρέπεται και είναι νόμιμη, αρκεί να συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις που είναι μέσα στα πλάισια του νόμου σύμφωνα με της οδηγείες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα , όπου μπορούμε να σας εξηγήσουμε απο κοντά πάντοτε  σύμφωνα με αυτό που θέλετε να επιτύχετε ,  βάσει του παραπάνω νόμου πρέπει να γνωστοποιήσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ότι έχουμε τοποθετήσει συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης για τον σκοπό μας και να πάρουμε τη σχετική γνωστοποίηση για το συγκεκριμένο σκοπό. Διαφορετικά θα βρεθούμε κατηγορούμενοι απέναντι στον νόμο όπου τα πρόστιμα είναι υπέρογκα. Σε κάθε περίπτωση, το τεχνικό τμήμα της 'TSIFLIDIS SECURITY' με τους Πωλητές & Συμβούλους Ασφαλείας θα σας εξηγήσει όλες τις λεπτομέρειες - δυνατότητες με βάση τον νόμο περί καταγραφής εικόνας και θα σας προμηθεύσουμε την αντίστοιχη σήμανση και γνωστοποίηση σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά ως νόμιμη εγκαταστάτρια εταιρεία . Απαγορεύετε σε κάθε περίπτωση να καταγράφω και να παρακολουθώ Δημόσιο ή Κοινόχρηστο χώρο .

ΣΗΜΑΝΣΗ , Η ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Ή ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

( ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ) ... Σε κάθε περίπτωση όταν τελειώνουμε μία εγκατάσταση συναγερμού , είναι υποχρεωτικό από τον << Νόμο 2518/1997 >>   να προειδοποιούμε τον κάθε πολίτη με ειδικές πινακίδες σήμανσης , ή και αυτοκόλητα ακόμη σε κάθε σημείο πρόσβασης του χώρου που εισέρχετε ή εξέρχετε ο κόσμος , Π.Χ.  ο χώρος που εισέρχεστε Φυλάσσετε και Παρακολουθείτε Ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο με σύστημα συναγερμού  ασφαλείας  από  την  << TSIFLIDIS  SECURITY >> δηλαδή τοποθετούμε το αυτοκόλλητο και μόνο αυτό με το σήμα από την νόμιμη αδειούχα εγκαταστάτρια εταιρεία που έκανε την εγκατάσταση και όχι οποιοδήποτε απλό αυτοκόλλητο του εμπορίου .

( ΚΑΜΕΡΕΣ ) ... Σε κάθε περίπτωση όταν τελειώνουμε μία εγκατάσταση με κάμερες και καταγραφικό  , είναι υποχρεωτικό από τον << Νόμο 2472/1997 >>  να προειδοποιούμε τον κάθε πολίτη με ειδικές πινακίδες σήμανσης , ή και αυτοκόλητα ακόμη σε κάθε σημείο πρόσβασης του χώρου που εισέρχετε ή εξέρχετε ο κόσμος , Π.Χ.  ο χώρος που εισέρχεστε Φυλάσσετε Βιντεοσκοπείτε και Καταγράφετε  24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο με κλειστό κύκλωμα ασφαλείας  από  την  << TSIFLIDIS  SECURITY >> δηλαδή τοποθετούμε το αυτοκόλλητο και μόνο αυτό με το σήμα από την νόμιμη αδειούχα εγκαταστάτρια εταιρεία που έκανε την εγκατάσταση και όχι οποιοδήποτε απλό αυτοκόλλητο του εμπορίου .

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ...

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια αντικείμενα τα οποία έχουν αξία για μας. Κοσμήματα και ακριβά ρολόγια, έγγραφα που πρέπει να είναι ταυτόχρονα προστατευμένα και άμεσα διαθέσιμα, αλλά και διάφορα αναμνηστικά μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Αυτά τα αντικείμενα δεν θέλουμε να τα κλείσουμε σε μια θυρίδα μια τράπεζας. Οι λόγοι πολλοί: θέλουμε να έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους, τα χρησιμοποιούμε συχνά, δεν έχουμε χρόνο για να πηγαίνουμε στην τράπεζα. Όλα τα παραπάνω, μας οδηγούν στο δίλημμα, "τα θέλω κοντά μου, αλλά πώς να τα προστατέψω, με τόσα που ακούγονται;" Η λύση είναι η αγορά ενός χρηματοκιβωτίου.

ΤΙ  ΝΑ  ΕΠΙΛΕΞΩ ΘΥΡΙΔΑ  Η  ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ...

Υπάρχουν πολλών ειδών χρηματοκιβώτια, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες πελατών και καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας. Τα χρηματοκιβώτια χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Οι θυρίδες και τα θωρακισμένα.

ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΘΥΡΙΔΕΣ ...

Οι θυρίδες χρηματοκιβώτια είναι κατασκευασμένα από ατσαλολαμαρίνα άριστης ποιότητας και είναι ελαφριά σε ότι αφορά τα κιλά τους , φορητά θα έλεγα. Στο πίσω και στο κάτω μέρος τους, υπάρχουν τρύπες που επιτρέπουν το βίδωμά τους με στριφώνια στον τοίχο ή στο πάτωμα. Υπάρχουν πολλών ειδών θυρίδες χρηματοκιβώτια αυτής της κατηγορίας, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας και είναι μια οικονομική λύση.

ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ...

Τα χρηματοκιβώτια αυτής της κατηγορίας είναι πιο βαριάς κατασκευής. Κατασκευάζονται με ειδικά υλικά που τα κάνουν αδιάρρηκτα. Διαβαθμίζονται, ανάλογα με την θωράκισή τους, σε πολλές κατηγορίες CLASS 0, I, II, III, IV, V. Παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με αντικείμενα πραγματικά μεγάλης αξίας, και παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια. Το  βάρος  τους  ξεκινάει  απο  τα  εκατό  κιλά ( 100 )  και  πάνω ...

ΤΙ  ΝΑ  ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ...

Το χρηματοκιβώτιο αποτελεί επένδυση μιας ζωής. Λόγω του τρόπου κατασκευής του, το χρηματοκιβώτιο δεν χαλάει και με μια πολύ μικρή και σχεδόν ανέξοδη συντήρηση μπορεί να χρησιμοποιείται μια ζωή. Η TSIFLIDIS SECURITY με τις δικές τις εγγυήσεις και αυτές των προμηθευτών της διασφαλίζει την διάρκεια ζωής της επένδυσής σας. Η μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σε δυνατότητες, κάνουν το χρηματοκιβώτιο προσιτό σε όλους μας, απαλλάσσοντάς μας από το άγχος της φύλαξης πολύτιμων αντικειμένων και εγγράφων.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ PRIVATE SECURITY ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. ) - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΠΟΣΑ ΕΙΔΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ?

Ιδιωτική Αστυνομία , είδη Αστυνομίας & Αστυνόμευσης .

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΧΩΡΩΝ .

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ  =  αυτή που έχει σχέση με τον ιδιώτη, τον απλό πολίτη, αυτή που δεν έχει επίσημο χαρακτήρα, δηλαδή αυτή που δεν ανήκει στο δημόσιο , η Ιδιωτική ασφάλεια .

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ = (Άστυ  + Νομεύο) = Πόλη + Διοικώ, η πολιτειακή ενέργεια που αποβλέπει στην αποτροπή παντός κινδύνου διαταράξεως της τάξεως .

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ = παρακολούθηση της πολιτικής δραστηριότητας των πολιτών από την αστυνομία ή από άλλα πρόσωπα .

Ο Θεσμός της Ιδιωτικής Αστυνομίας προβλέφθηκε με το άρθρο 19 του νόμου 1339/1983 πριν διαλυθεί ακόμα η Ελληνική Χωροφυλακή, καθώς και με το άρθρο 12 του νόμου 1481/1984.

Ασκεί έργο αστυνόμευσης με την ουσιαστική έννοια, αφού αρκετά από τα καθήκοντα της Ελληνικής Αστυνομίας ανατέθηκαν σε ιδιώτες με τον νόμο 2518/1997 (Προϋποθέσεις λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας – Προσόντα και υποχρεώσεις του προσωπικού αυτών και άλλες διατάξεις) (ΦΕΚ Α’ 164/21.8.1997). Για παράδειγμα, τις τράπεζες πριν ψηφιστεί αυτός ο νόμος τις φυλούσε η Ελληνική Αστυνομία, τώρα τις φυλάνε ιδιωτικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας.

Το έτος 1998 δημιουργήθηκε και  ειδικότητα της Ιδιωτικής Αστυνομίας, αναλυτικότερα, το 1995 με Προεδρικό Διάταγμα υπ αριθμόν 352 ιδρύεται ο Οργανισμός σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το 1997 ψηφίζεται ο νόμος 2518 όπου αρκετά καθήκοντα της Αστυνομίας αναλαμβάνουν ιδιώτες, το 1998 δημιουργείται η Ειδικότητα στα Ι.Ε.Κ. “Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας” από τον τότε Οργανισμό εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης  Ο.Ε.Ε.Κ., η αλλιώς Σχολή Αστυφυλάκων σε επίπεδο μεταδεύτερο βάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης, παίρνοντας μεγάλο κομμάτι ύλης από την διδακτέα ύλη της σχολής αστυφυλάκων. ΠΔ 352/1995 άρθρο 45.  Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε ιδιώτες να σπουδάζουν την ίδια σχολή βγάζοντας ιδιωτικούς Αστυνομικούς. Αυτό προκάλεσε τότε αντιδράσεις μεταξύ υπουργείου Δημόσιας τάξης και Υπουργείου παιδείας ζητώντας από το τότε υπουργείο εθνικής παιδείας να καταργηθεί αυτή η ειδικότητα.

Ως συμβιβαστική λύση καθιερώνεται ο θεσμός των ειδικών φρουρών.

Την επόμενη χρονιά ψηφίζεται ο N.2734/1999 με τον θεσμό των ειδικών φρουρών, η ύλη που διδάσκονται στα κέντρα μετεκπαίδευσης είναι η ίδια με αυτή της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας. Στο ΦΕΚ Β’ 419/26.3.2007 άρθρο 1 Προσόντα -Προϋποθέσεις εδάφιο 2.ε. Ζητάει ο υποψήφιος ειδικός φρουρός  να  είναι κάτοχος πτυχίου μόνο από δημόσιο ΙΕΚ της ειδικότητας Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το ίδιο δίπλωμα της ειδικότητας ζητάνε και στον νόμο για την ενδοοικογενειακή βία,

ΝΟΜΟΣ 3500/2006 – ΦΕΚ 232/Α’/24.10.2006  Άρθρο  26.ε, όπως και σε πολλές προκηρύξεις για θέσεις του Δημοσίου.

Αντίστοιχες ειδικότητες υπάρχουν και στο εξωτερικό.

Με πτυχίο Πανεπιστημίου από το πανεπιστήμιο της νότιας Αφρικής UNISA στην αστυνομική επιστήμη, σπουδές εξ αποστάσεως.

Πτυχίο Πανεπιστημίου από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ Καναδάς στην ασφάλεια και στις αστυνομικές σπουδές, φοίτηση παραδοσιακή.


Ι.Ε.Κ. Στελέχος Υπηρεσιών Ασφαλείας .

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης master στο security management στην Αγγλία.  Στην χώρα μας προβλέφθηκε  η ειδικότητα αυτή στο πλαίσιο των Ι.Ε.Κ. (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ).

Με τον νόμο 4186/2013 για την αναδιάρθρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τον νόμο  4283/2014 τα διπλώματα των Ι.Ε.Κ. από αδιαβάθμητα ανήκουν πλέον στο επίπεδο 5 δηλαδή ανωτέρα σχολή όπως και η Σχολή Αστυφυλάκων. Η ίδια ειδικότητα μετονομάστηκε σε ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. Ο Νόμος που αφορά τις ΙΕΠΥΑ και ΓΙΕ  είναι ο  3707/2008.  Ο τίτλος επαγγελματικής κατάρτισης που χρειάζεται για να ασκήσει το επάγγελμα, και να του χορηγηθεί η άδεια εργασίας, είναι η  ειδικότητα επιπέδου 1 μετά γυμνασιακού επιπέδου “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας” από ΚΕΚ, και όσοι εργάζονται χρόνια σε αυτές τις εταιρίες τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στις εξετάσεις, χωρίς να παρακολουθήσουν την ειδικότητα,  παίρνοντας την βεβαίωση επάρκειας, ώστε να μπορούν να ανανεώσουν την άδεια για να εργαστούν.

Ο Νόμος 2518/1997 τροποποιήθηκε με τον νόμο 3707/2008 Ρύθμιση Θεμάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και γραφείων ιδιωτικών ερευνών (ΦΕΚ Α’209/8.10.2008)

«Άρθρο 1

Έννοια όρων – Πεδίο εφαρμογής

 1. Για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος νόμου, ως ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας θεωρούνται οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, ατομικές ή εταιρικές, οι οποίες παρέχουν σε τρίτους μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες υπηρεσίες: α. επιτήρηση ή φύλαξη κινητών ή ακινήτων περιουσιακών αγαθών και εγκαταστάσεων, β. προστασία φυσικών προσώπων, γ. ασφαλή μεταφορά με ειδικά διασκευασμένα τεθωρακισμένα οχήματα χρημάτων, αξιών, αρχαιοτήτων, έργων τέχνης και πολύτιμων αντικειμένων, δ. προστασία θεαμάτων, εκθέσεων, συνεδρίων, διαγωνισμών και αθλητικών εκδηλώσεων, ε. έλεγχο ασφάλειας πληρωμάτων, επιβατών, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού υλικού σε αερολιμένες και λιμένες, καθώς και έλεγχο πρόσβασης στους χώρους και, εν γένει, στις εγκαταστάσεις αυτών μετά από έγκριση της αρμόδιας αεροπορικής ή λιμενικής αρχής, στ. συνοδεία για την ασφαλή κίνηση οχημάτων που μεταφέρουν ογκώδη ή βαρέα αντικείμενα, με ειδικά οχήματα που φέρουν στοιχεία επισήμανσης, σύμφωνα με την περίπτωση ε΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4, ζ. συνοδεία αθλητικών αποστολών για την ασφαλή μετακίνησή τους, η. εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό μέτρων για την ασφαλή πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων των περιπτώσεων α΄ έως και ζ΄ της παρούσας παραγράφου, θ. εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητο, ι. εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού και ι. εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας, αναφορικά με τις δραστηριότητες των περιπτώσεων θ΄ και ι΄ της παρούσας παραγράφου.
 2. Προσωπικό ασφαλείας για την εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος νόμου νοείται το προσωπικό στο οποίο ανατίθεται η άσκηση οποιασδήποτε από τις ως άνω δραστηριότητες ή παρέχει οποιαδήποτε άλλη εργασία υποστήριξης των δραστηριοτήτων αυτών.

-Επίσης καλό είναι να γνωρίζουμε τις έννοιες των λέξεων και να αποκαλούμε τους ιδιωτικούς αστυνομικούς με ελληνικές λέξεις και όχι με την αγγλική ορολογία της ιδιότητας τους, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τι λέμε, όπως τι δουλειά κάνεις; security; δηλαδή τι δουλειά κάνει; Ασφάλεια; Η αλλιώς, Το επάγγελμά σου ποιο είναι; Σεκιουριτάς; Δηλαδή τι επαγγέλλεται, Ασφαλίτης; Είναι το ίδιο πράγμα. Το σωστό είναι ότι είμαι προσωπικό ασφαλείας ή φύλακας ασφαλείας ...

 1. Οι διατάξεις των άρθρων 3, 4 παράγραφος 2, 5 και 6 εφαρμόζονται και για το προσωπικό οποιασδήποτε ιδιωτικής επιχείρησης στο οποίο ανατίθεται η φύλαξη και η προστασία των ιδίων αυτής χώρων, αγαθών και εγκαταστάσεων ή του προσωπικού τους, καθώς και για το διοικητικό προσωπικό των επιχειρήσεων της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου, στο οποίο ανατίθεται ο σχεδιασμός και η μέριμνα για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων αυτών.
 2. Η άσκηση των ανωτέρω δραστηριοτήτων δεν θίγει τις αρμοδιότητες των κρατικών αρχών στους τομείς αυτούς.»

Η Αστυνόμευση που ασκεί η ιδιωτική αστυνομία  έχει πολλά κοινά  με το μοντέλο αστυνόμευσης μέσω τρίτων, (third party policing) στόχος αυτού του μοντέλου είναι η πρόληψη  και ο έλεγχος του εγκλήματος και  η  άμεση  μεταβίβαση  όσων έχει διαπιστώσει  το  προσωπικό  ασφαλείας στην  Ελληνική  Αστυνομία . Είναι γνωστό πως οι ιδιωτικοί αστυνομικοί προσωπικό ασφαλείας ή φύλακας ασφαλειας είναι κι αυτοί κομμάτι της αντί εγκληματικής πολιτικής και συμβάλουν στην πρόληψη του εγκλήματος. Κύρια χαρακτηριστικά από τα καθήκοντα τους είναι η πρόληψη , η παρατηρητικότητα, η παρακολούθηση και ο έλεγχος παραβατικών συμπεριφορών στον τομέα ευθύνης τους, με επιδίωξη την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών. Κύριο χαρακτηριστικό της αστυνόμευσης μέσω τρίτων είναι η ύπαρξη ενός τρίτου, κάποιου δηλαδή που δεν είναι άμεσα εντεταλμένος να ασχολείται με το έγκλημα, όπως η αστυνομία, η που δεν εμπλέκεται με άλλο τρόπο με το έγκλημα ως δράστης, θύμα η φορέας. Ο τρίτος μπορεί να είναι φυσικό πρόσωπο ( Φύλακας Ασφαλείας) ανεξάρτητος η υπάλληλος, Νομικό πρόσωπο ( Ιδιωτική Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας) η ομάδα ανθρώπων π.χ. Ιδιωτικοί Ντεντέκτιβ, ομάδα φυλάκων από διάφορες εταιρίες, για γήπεδα, εμπορικά κέντρα, συναυλίες. Κτλ.πολλά  ακόμη επαγκέλματα του κλάδου της ασφάλειας .  Αυτός η αυτοί συνεργάζονται  με την δημόσια αστυνομία για να ελέγχουν η να προλαμβάνουν το έγκλημα στο πεδίο της εποπτείας η αρμοδιότητάς τους.

Η Υπηρεσία αστυνόμευσης, με την ευρεία έννοια, δεν ασκείται μόνο από τα δημόσια όργανα, τους αστυνομικούς υπαλλήλους, αλλά μπορεί, μετά από παραχώρηση του κράτους, να μεταβιβαστεί και σε όργανα νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου του δημόσιου τομέα, ιδιωτικών επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, αναδόχων δημοσίων υπηρεσιών η ακόμη και σε αμιγώς ιδιωτικές επιχειρήσεις και ιδιωτικούς υπαλλήλους επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Οι υπάρχοντες φορείς ιδιωτικής αστυνόμευσης μπορούν να διακριθούν σε τρεις βασικές κατηγορίες.

Α) Σε εκείνους που ασκούν αμιγή ιδιωτική αστυνόμευση όπως τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών.

Β) Στους φορείς που ασκούν ιδιωτική αστυνόμευση του δημόσιου τομέα δηλαδή όργανα των δημοσίων επιχειρήσεων στις οποίες έχει παραχωρηθεί η άσκηση δημόσιας υπηρεσίας, αλλά και όργανα ιδιωτικών επιχειρήσεων, οι οποίες εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Παράδειγμα, φύλακας Ασφαλείας εντός κτιρίου σε δημόσια υπηρεσία με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, άλλες περιπτώσεις είναι οι δασοφύλακες, οι θηροφύλακες, κτλ

Γ) Στις Ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

 Δημόσια και ιδιωτική Αστυνομία.

Οι οργανωτικές μονάδες στις οποίες έχει ανατεθεί η αστυνομία υπό στενή έννοια διακρίνονται με την σειρά τους σε μονάδες δημόσιας αστυνόμευσης και σε μονάδες ιδιωτικής αστυνόμευσης οι οποίες συνεργαζονται  μεταξυ  τους .

            Οι Μονάδες δημόσιας αστυνόμευσης  (Public policing units).

                                                                                                                                                                                             

Διακρίνονται σε μονάδες γενικής και σε μονάδες ειδικής αστυνόμευσης. Στην περίπτωση της γενικής αστυνόμευσης, οι οικείες αρχές είναι αρμόδιες ανεξάρτητα από τα χωρικά όρια η από την ιδιότητα των προσώπων που αστυνομεύουν. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται η Ελληνική Αστυνομία, και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στην περίπτωση της ειδικής αστυνόμευσης αρμοδιότητα των οικείων αρχών συνδέεται με συγκεκριμένα χωρικά όρια η με την ιδιότητα των προσώπων που αστυνομεύουν. Εδώ υπάγεται  η Αστυνομία των Ενόπλων δυνάμεων , δηλαδή η Στρατονομία, η Ναυτονομία, η Αερονομία, το Λιμενικό Σώμα, η τελωνειακή Αστυνομία, η Οικονομική Αστυνομία, η Αγροτική Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία. Στην χώρα μας, δημόσια Αστυνόμευση ενεργείται από την Ελληνική Αστυνομία η οποία συνιστά τον αντιπροσωπευτικό φορέα άσκησης αστυνομικής εξουσίας και αποτελεί διοικητική αστυνομική αρχή υπό την έννοια των διατάξεων 1 παρ.3 και 95 παρ. 1 εδ. α’ του Συντάγματος. Ταυτόχρονα δημόσια αστυνόμευση ασκούν η εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, καθώς και δημόσιες υπηρεσίες η δημόσια νομικά πρόσωπα οργανωμένα κατά το δημόσιο και ιδιωτικό δίκαιο. Τα όργανα της Δημόσιας αστυνόμευσης, ως όργανα επιβολής και τήρησης της δημόσιας τάξης, έχουν την ιδιότητα του υπαλλήλου κατά το άρθρο 13α ΠΚ, άσχετα με τη σχέση εργασίας δημοσίου η ιδιωτικού δικαίου.

 Οι Μονάδες ιδιωτικής αστυνόμευσης (Private Security Policing Units).

                                                                                                                                                                                                    

Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχών υπηρεσιών ασφαλείας στις οποίες έχει επιτραπεί να ασκούν το επάγγελμα της παροχής πληροφοριών με τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών, η υπηρεσιών αστυνομικής φύσης (security), είναι επίσης ιδιωτικές επιχειρήσεις στις οποίες έχει επιτραπεί η φρούρηση της περιουσίας τους με δική τους ευθύνη. Η Ιδιωτική Αστυνομία διακρίνεται από την άσκηση αστυνομικής εξουσίας από δημόσιους φορείς οργανωμένους βάσει του ιδιωτικού δικαίου και από ιδιωτικές επιχειρήσεις, στις οποίες παραχωρήθηκαν να ασκούν αρμοδιότητες αστυνομικής φύσεως. 

Άλλες Μορφές Αστυνομίας.

Η Πολιτική Αστυνομία  (Political Police).

Που έχει ως αποστολή την προστασία της ασφάλειας του κράτους και του εκάστοτε πολιτικού καθεστώτος, ουσιαστικά καταλήγει να αστυνομεύει την πολιτική δράση και την ιδεολογία των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης η γενικά των αντιφρονούντων. Η πολιτική Αστυνομία εδραιώνεται σε καθεστώτα αυταρχικά και σε περιόδους πολιτειακής η πολιτικής ανωμαλίας. Λειτουργεί όταν ισχύει η αρχή, ότι οι πολίτες είναι πολιτικά ύποπτοι η αλλιώς όταν η νομιμοφροσύνη τους προς το κράτος δεν τεκμαίρεται, αλλά αντίθετα πρέπει να αποδεικνύεται.

Η Μυστική Αστυνομία  (Secret Police).

Που αποτελείται από τις Υπηρεσίες Ασφάλειας, και την ΕΥΠ, όπου οι περισσότεροι αστυνομικοί κυκλοφορούν με πολιτική περιβολή, χωρίς στολή,  δρουν μυστικά χωρίς να αποκαλύπτονται, ως πράκτορες.

Η Δημοτική Αστυνομία  (Municipal police).

                                                                                                                                                                                                      

Η οποία ανήκει σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Δήμους, ασκεί αστυνόμευση στα πλαίσια των διατάξεων του ΠΔ 23/2002 και σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν.3463/2006 Κώδικα Δήμων και κοινοτήτων ΦΕΚ Α’114/8.6.2006, το άρθρο 23 του Ν.2539/1997 ΦΕΚ  Α’244, το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας είναι ειδικοί ανακριτικοί υπάλληλοι κατά το άρθρο 34 του κώδικα ποινικής δικονομίας για αδικήματα που εμπίπτουν στην σφαίρα των αρμοδιοτήτων της. Σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 26 Ν 2819/2000 η προανάκριση ενεργείται πάντοτε υπό την διεύθυνση και την εποπτεία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών. Το άρθρο 1 του ΠΔ 23/2002 ΦΕΚ Α’19 διακρίνει το προσωπικό της δημοτικής αστυνομίας σε ειδικό ένστολο, σε επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό διοικητικής υποστήριξης και βοηθητικό προσωπικό. Το άρθρο 2 αναφέρει τις αρμοδιότητες τους. Αρμόδια πλέον είναι και η Δημοτική Αστυνομία μαζί με την Ελληνική Αστυνομία για τον έλεγχο παραβάσεων και επιβολή προστίμων για τα ζώα. Νόμος 4483/2017 άρθρο 54.

–  H Δικαστική  Αστυνομία  (Judicial Police).

                                                                                                                                                                                                    

Ασκείται από μια διακριτή κατηγορία αστυνομικών οργάνων, τα οποία έχουν ως αποστολή τη συνδρομή προς τα όργανα της δικαστικής λειτουργίας για την απονομή της ποινικής δικαιοσύνης, δηλαδή την ανακάλυψη, τη σύλληψη, και την παράδοση των ενόχων για αξιόποινες πράξεις. Η δράση της Δικαστικής Αστυνομίας αναφέρεται σε ανακριτικά καθήκοντα προσδιοριζόμενα από τον κώδικα ποινικής δικονομίας και έχει δικαστικό χαρακτήρα , αφού κατατείνοντας στην καταστολή του εγκλήματος προετοιμάζει την πληρέστερη και ασφαλέστερη άσκηση της δικαιοδοσίας των ποινικών δικαστηρίων. Στην χώρα μας η άσκηση της δικαστικής Αστυνομίας η Αστυνομίας καταδίωξης από ιδιαίτερη υπηρεσία προβλεπόταν πριν εκατόν εβδομήντα έξι χρόνια από το Βασιλικό Διάταγμα της 31 Δεκεμβρίου 1836 περί Δημοτικής Αστυνομίας η οποία διακρινόταν σε διοικητική και δικαστική Αστυνομία άρθρο 2. Η Δικαστική Αστυνομία ήταν επιφορτισμένη να εξετάζει τα εγκλήματα και πλημμελήματα, να συντάζει τις αποδείξεις και ενδείξεις, να εξακριβώνει τις περιστάσεις και να καταστρώνει τακτικά πρωτόκολλα περί των αυτουργών. Γρήγορα όμως η λύση της δικαστικής Αστυνομίας εγκαταλείφτηκε και επικρινόταν ως αντιτιθέμενη εις την σύγχρονη ανάγκη και έννοια της αστυνομίας, ως εντελώς άστοχος, διότι η αστυνομία είναι οργανισμός ενιαίος. Η Δικαστική Αστυνομία αναφέρεται στο άρθρο 16 Ν. 2800/2000 που προβλέπει την ανάθεση καθηκόντων προανάκρισης και δημόσιου κατήγορου σε αστυνομικά όργανα. Βασικό παράδειγμα σύμφωνα με το Σύνταγμα άρθρο 96 παρ.2, το οποίο αναφέρεται στην εκδίκαση αστυνομικών παραβάσεων που τιμωρούνται με πρόστιμο.

 Η Διοικητική Αστυνομία  (Administrative Police).

                                                                                                                                                                                                     

Κινείται και ενεργεί έξω από την σφαίρα της ποινικής δικαιοδοσίας της πολιτείας, και έχει ως αποστολή τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την πρόληψη του εγκλήματος, συχνά μέσω αστυνομικών επεμβάσεων και επιβολής περιορισμών στις ατομικές ελευθερίες. Η Διοικητική Αστυνομία δεν πρέπει να συγχέεται με την αστυνομία ασφάλειας  η οποία ασκείται όχι προς το συμφέρον ορισμένου κλάδου της διοίκησης, αλλά με σκοπό την προστασία του συνόλου και της έννομης τάξης από παράνομες πράξεις.

 

–  Η Πυροσβεστική Αστυνομία (Fire Police).

                                                                                                                                                                                                         

Η Αστυνομική  και κατασταλτική λειτουργία της διέπεται από το ΠΔ 3/2000 Σύσταση στο Πυροσβεστικό Σώμα Υπηρεσίας με τίτλο, Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, Δ.Α.Ε.Ε. ΦΕΚ Α’ 6/13.1.2000 όπως ισχύει μετά τις τροποποιήσεις με το ΠΔ 239/2000. Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού εδρεύει στην Αθήνα έχει εδαφική αρμοδιότητα στο Νομό Αττικής, λειτουργεί σε 24ωρη βάση, υπάγεται απευθείας στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και έχει ως κύρια αποστολή τη διατήρηση και προστασία της δημόσιας ασφάλειας από τα εγκλήματα εμπρησμού. Για την Δασοπυρόσβεση σύμφωνα με τον Ν.2612/1998 ΦΕΚ Α’ 112 αρμόδιο είναι το πυροσβεστικό σώμα. Οι Βαθμοφόροι Γενικών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος ασκούν καθήκοντα ειδικού ανακριτικού υπαλλήλου, κατά το άρθρο 34 του Κώδικα ποινικής Δικονομίας για τα εγκλήματα εμπρησμού που αναφέρονται στο άρθρο 69 του Ν998/1979 και αφορούν την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

 

  –  Η Λιμενική Αστυνομία  (Port Police).

                                                                                                                                                                                                    

Ασκεί αστυνόμευση από τους παρακάτω νόμους όπως είναι το άρθρο 1 του ΝΔ 444/1970, η Αστυνομία εις τον θαλάσσιον χώρο επί των πλοίων των πάσης φύσεως πλωτών ναυπηγημάτων επί των λιμένων και της χερσαίας ζώνης αυτών, ασκείται υπό του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας δια του από αυτό λιμενικού σώματος. Ν.3079/2002 Κύρωση Κώδικα του Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΦΕΚ Α’  311/10.12.2002, Ν.2935/2001 (ΦΕΚ Α’162 Προσωπικό Λιμενικού Σώματος και άλλες διατάξεις Ν.1940/1991 ΦΕΚ Α’ 40 Μονάδα ειδικών αποστολών Λιμενικού Σώματος και άλλες Διατάξεις, και ΠΔ 55/1998 ΦΕΚ Α’58 Προστασία Θαλάσσιου περιβάλλοντος.

 

–  Η Τουριστική  Αστυνομία  (Tourist Police).

                                                                                                                                                                                                                   

Ιδρύθηκε με τον Ν 6450/1935 αρχικά ως υπηρεσία του ελληνικού οργανισμού τουρισμού ΕΟΤ με στελέχωση της από άνδρες της αστυνομίας πόλεων και της χωροφυλακής. Σύμφωνα με το ΠΔ 4/25.5.1935 σκοπός της τουριστικής αστυνομίας ήταν η υποβοήθηση του έργου του ΕΟΤ. Το εν λόγο μεικτό καθεστώς  ΕΟΤ  υπουργείου δημόσιας τάξης διατηρήθηκε σε ισχύ μέχρι το 1968, οπότε καταργήθηκε με τον  ΑΝ 297/1968 ΦΕΚ Α’38 και στην θέση του δημιουργήθηκαν δύο διευθύνσεις τουριστικής αστυνομίας που υπαγόταν αντίστοιχα στα αρχηγεία αστυνομίας πόλεων και χωροφυλακής. Με την κατάργηση αυτών των δυο Σωμάτων το 1984, δημιουργήθηκαν γραφεία τουρισμού στα κατά τόπους Αστυνομικά τμήματα που και εκείνα καταργήθηκαν με το ΠΔ 508/1989 στην συνέχεια συστήθηκαν κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες.

 

Η Ιδιωτική Private Security - Αστυνομία.

Η Ιδιωτική Αστυνομία λειτουργεί πάντοτε με την μορφή συμβολαίων προστασίας Private contract security.  

Προσφέρει ασφαλώς μεγαλύτερη προστασία, εν τούτοις επικρίνεται από τη σκοπιά της διακινδύνευσης των ατομικών ελευθεριών, της φορολόγησης των πολιτών για ικανή, παραγωγική και αποτελεσματική δημόσια αστυνομία, της ανέλεγκτης διόγκωσης του προσωπικού των ιδιωτικών αστυνομιών, της πιθανής αύξησης της κοινωνικής ανισότητας, ενόψει της καλύτερης προστασίας ασφάλειας των εχόντων σε βάρος των μη προνομιούχων. Ωστόσο, οι σύγχρονες ανοικτές και παγκοσμιοποιημένες κοινωνίες με την πληθώρα των κοινωνικών , οικονομικών δραστηριοτήτων των φυσικών προσώπων τους, είναι σχεδόν απίθανο να προστατευθούν αποτελεσματικά από την δημόσια αστυνομία και μόνον, ενόψει του γεγονότος ότι από τα πράγματα καθίσταται αδήριτη η ανάγκη πρόσληψης πρόσθετου δημόσιου αστυνομικού προσωπικού, το οποίο συνεπάγεται επαχθή φορολογική επιβάρυνση των πολιτών, με αυτονόητες πολιτικές επιπτώσεις στην εκάστοτε πολιτική εξουσία και παράλληλα, με αναπότρεπτη και συγχρόνως,  απαράδεκτη διεύρυνση του δημόσιου τομέα. Η παροχέτευση πτυχών της αστυνόμευσης στον ιδιωτικό τομέα είναι αναπόφευκτη, αρκεί βέβαια να ενισχυθεί η εγγυητική λειτουργία του δικαίου για τους πολίτες και διατηρηθεί ο σκληρός πυρήνας της κατά κυριολεξία και βασικής αστυνομίας, στον δημόσιο τομέα.

 

 

( V.I.P. )  Very Important Person   -  ( Σ.) Συνοδευτικές  Ομάδες  Ασφαλείας.

 

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  - ΠΕΖΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

AΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ &  ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ .

 1. ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( ΠΕΖΗ Η ΜΕ ΟΧΗΜΑ ) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Α) Σε μια συνοδεία ασφαλείας τα είδη των πεζών σχηματισμών είναι:

 1. Συνοδεία ασφαλείας με ένα άτομο , (επίβλεψη τομέα 360° από τον προσωπικό σύνοδο) = ΑΠΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ .

 1. Συνοδεία ασφαλείας με δυο ατόμων - διαγώνιος σχηματισμός (επίβλεψη τομέα 180° ο κάθε σύνοδος ασφαλείας ) = ΑΠΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ .

 2. Συνοδεία ασφαλείας με τρία άτομα - τρίγωνο ή σχηματισμός σφήνα (επίβλεψη τομέα 120° ο κάθε σύνοδος ασφαλείας) = ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ .

 3. Συνοδεία ασφαλείας με 4 άτομα – σχηματισμός σφήνας ή τετράγωνου (επίβλεψη τομέα 90° ο κάθε σύνοδος ) = ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ .

 4. Συνοδεία ασφαλείας με 5 άτομα - σχηματισμός διαμάντι (επίβλεψη τομέα 90° κάθε σύνοδος & ο προσωπικός σύνοδος έχει μονό την ευθύνη του επίσημου).

 5. Συνοδεία ασφαλείας περισσότερων των 6 ατόμων είναι ότι καλύτερο , ξεκινάει εμπρός με τον προπομπό που προπορευετε πάντα , τον μπροστινό συνοδό , τον δεξιό εμπρός συνοδό , τον αριστερό εμπρός συνοδό , το πίσω δεξιό συνοδό , τον πίσω αριστερό συνοδό , τον προσωπικό συνοδό πισω δεξιά όπου στο τέντομα του χεριού του μπορεί να αγγίξει τον συνοδευόμενο πελάτη και επίσης πολύ σημαντικό μόνο ο προσωπικός συνοδός συνομιλεί μαζί του , τέλος ο επικεφαλής των ( Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας βρήσκετε πάντοτε στο τέλος και πίσω από όλους με σκοπό να συντονίζει με της εντολές του όλη την ομάδα - συνοδεία .

 Όσος μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνοδών, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι και η παρεχόμενη ασφάλεια, διότι καλύπτονται όλες οι πτυχές της ασφάλειας και μειώνεται αισθητά ο ενδεχόμενος κίνδυνος.

Β) Ως προς τη συνοδευτική ασφάλεια με κάθε είδους μεταφορικό μέσο, πρέπει να τηρούνται τα εξής:

1)Μεταφορά προστατευόμενου σε όχημα

Μόλις τα αυτοκίνητα έχουν ελεγχθεί και θεωρούνται ότι είναι έτοιμα για χρήση, έρχονται σε θέση κοντά στην πόρτα εξόδου, όπου ο πελάτης θα αφήσει το ασφαλές κτίριο. Τουλάχιστον ένας οδηγόςσυνοδός μένει με τα αυτοκίνητα, διότι τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να αφήνονται αφύλακτα. Στη συνέχεια, η ομάδα περιστοιχίζει τον πελάτη καθώς κινείται από την ασφαλή διαμονή στο αυτοκίνητό του.

2) Ταξιδεύοντας

Η πομπή στη συνέχεια κινείται προς τον προορισμό. Η ομάδα θα έχει επιλέξει μια διαδρομή ή δύο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και τρεις διαδρομές που έχουν οριστεί για τα ταξίδια μαζί, που αποφεύγει τα πιο επικίνδυνα «σημεία συμφόρησης», όπως γέφυρες μία λωρίδα κυκλοφορίας ή σήραγγες, επειδή αυτές οι γραμμές δεν έχουν τρόπο διαφυγής και είναι πιο ευάλωτα σε ενέδρα κτλ. .

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102