Καλέστε μας : +30 23310 27102

Πίνακες Συναγερμού & Πληκτρολόγια

Πίνακες Συναγερμού & Πληκτρολόγια

 • ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ , ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ __ ''TSIFLIDIS SE

  ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΤΟΥ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ,  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ  __  ''TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES - T.S.S.''

   

  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ   ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΑΣ

             ( T.S.S. ) - '' TSIFLIDIS SECURITY SERVICES ''

  Τι είναι το ΄΄ Global Cart Sim ( internet ) πολλών παρόχων  κινητής τηλεφωνίας ''

       ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΜΕΣΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

  Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την μεταφορά των Σημάτων του Συναγερμού σας σε όλα όμως ταυτόχρονα τα κινητά σας τηλέφωνα , μιλάμε για την ίδια στιγμή μέσα σε (4 sec) προς όλους , όπως και την μεταφορά των Σημάτων στο 24ωρο Κέντρο Λήψης & Διαχείρισης Σημάτων Συναγερμών όπου Ενημερώνετε πρώτα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Εταιρείας μας με όλες της Πληροφορίες που μεταβιβάζονται για κάθε Συναγερμό ξεχωριστά στα κινητά σας , γιατί έχουμε πλέων την καλύτερη δυνατή και ποιο ασφαλής σε παγκόσμια κλίμακα λύση για εσάς , με πρόγραμμα εφαρμογής απομακρυσμένης διαχείρισης απευθείας στο κινητό σας τηλέφωνο .

  Με τα νέα προγράμματα '' Global Cart Sim ( internet ) '' , ο Συναγερμός σας βρίσκεται διαρκώς ( on line ) 24 ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο , συνέχεια δηλαδή σε ασύρματη σύνδεση με απαράμιλλη και αδιάκοπη λειτουργία στο δίκτυο ''GPS ( internet )'' , για να σου προσφέρει την μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς και ενημέρωσης επικοινωνίας δεδομένων όλων των πληροφοριών με απομακρυσμένη δική σου άμεση ενημέρωση και διαχείριση από το κινητό σου τηλέφωνο , με ενέργεια οπλισμού και αφοπλισμού σε (1 sec) τόσο γρήγορα και αναφορά επιβεβαίωσης της ενέργειας που έχετε κάνει από το κινητό σας σε (4 sec) . Το ημερολόγιο συμβάντων του προγράμματος της εφαρμογής που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο , το έχετε για να ενημερώνεστε άμεσα και όποτε εσείς θέλετε για όλα τα σήματα με της πληροφορίες του συναγερμού σας από οποιαδήποτε ημέρα , μήνα ή χρόνο θελήσετε , ενημερώνεστε άμεσα για το τί γίνετε αποκλειστικά στο δικό σας χώρο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο , αποτρέποντας αποτελεσματικά και ποιό γρήγορα πλέων τον πιο επίδοξο διαρρήκτη , γιατί τα Σήματα σου με όλες της πληροφορίες του Συναγερμού σου μεταφέρονται πλέων μέσα σε (4 sec) δευτερόλεπτα , ταυτόχρονα όμως σε όλους τους διαχειριστές που έχουν κατεβασμένη την εφαρμογή στο κινητό τους , δηλαδή είναι ένα πρόγραμμα με εικονίδιο στο κινητό σας και όχι τηλεφωνική κλήση που προσπαθεί να καλέσει αποκλειστικά εσάς με μία μονάχα κλίση , αυτό σας ενημερώνει άμεσα όλους μαζί .


  Πως λειτουργεί :
  Η Κρυπτογραφημένου Αλγόριθμου κάρτα ''Global Cart Sim ( internet )''είναι συνεχώς σε ( on line ) λειτουργία , τοποθετείται η πλακέτα μέσα στην συσκευή του Συναγερμού σας και τροφοδοτείτε άμεσα από την μπαταρία του Συναγερμού σας , οπότε έχουμε συνεχώς ρεύμα και επικοινωνία σε κάθε περίπτωση διακοπής του ρεύματος στο χώρο σας εσείς θα ειδοποιείστε άμεσα μέσα σε (1 λεπτό) .  Την συσκευή - πλακέτα σύνδεσης και την ''Global Cart Sim ( internet )'' σας την προμηθεύουμε εμείς ως προμηθευτές και εγκαταστάτες σας . Αυτή η συσκευή αναλαμβάνει άμεσα την μεταφορά όλων των σημάτων και πληροφοριών από τον Συναγερμό σου πρώτα στο (Κ.Λ.Σ.Σ.) και μετά στο κινητό σας τηλέφωνο , ταυτόχρονα δηλαδή με το 24ωρο Κέντρο Λήψης & Διαχείρισης των Σημάτων Συναγερμών μέσω ''GPS ( internet )'', ότι και εάν συμβεί, 24ώρες το 24ωρο, 365ημέρες το χρόνο, με την απίστευτη ταχύτητα ανά ( 1 sec ) δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα και σε όλους τους διαχειριστές , χρήστες που έχουν την εφαρμογή αυτή στο κινητό τους με ξεχωριστό κωδικό ονόματος χρήστη .

        
  Λειτουργεί ασταμάτητα ακόμη και χωρίς ρεύμα & τηλέφωνο :
  Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα το σύστημα μας και μας ειδοποιεί για ότι συμβαίνει στο χώρο μας με όλες της δυνατές πληροφορίες γιατί έχει εναλλακτική πηγή ενέργειας την μπαταρία του Συναγερμού μας . Σε περίπτωση διακοπής οποιουδήποτε δικτύου - κεραίας του  ( internet ) παρόχου κινητής τηλεφωνίας που έχει κουμπώσει η ''Global Cart Sim internet ως το δυνατότερο σήμα'' , (Πχ. κούμπωσε στην Cosmote) και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο χάθηκε αυτό το σήμα , ενεργοποιούνται αυτόματα κυλιόμενα οι εναλλακτικοί πάροχοι γιατί η ''Global Cart Sim ( internet )'' είναι κυλιόμενου κωδικού σε συχνότητες και όχι σταθερού κωδικού συχνοτήτων για μία μονάχα πάροχο κεραίας κινητής τηλεφωνίας , βρίσκει την εναλλακτική πηγή του καλύτερου δυνατού η πλησιέστερου σήματος και κουμπώνει στην επόμενη κεραία , αν χάσει το σήμα της πρώτης κεραίας πηγαίνει και κουμπώνει αυτόματα από μόνο του το σύστημα αυτό στην επόμενη και στην επόμενη και πάει λέγοντας (Πχ. Vodafone , Wind , Q , Κτλ. εναλλακτικούς παρόχους ) και μας ειδοποιεί αδιάλειπτα συνεχώς δηλαδή για ότι συμβαίνει , γιατί είμαστε διαρκώς (on line) σε συνεχόμενη επικοινωνία συνδεδεμένοι με τον συναγερμό μας και μας ειδοποιεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπως και εσάς τους ιδίους σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε σήμα , ακόμη και όταν χάσει το σήμα επικοινωνίας σε μία κεραία μας το δείχνει αμέσως μέχρι να κουμπώσει στην επόμενη, γιατί το πρόγραμμα του είναι έτσι κατασκευασμένο , ώστε όταν χαθεί για κάποιο λόγο η ( on line ) συνεχόμενη επικοινωνία , εμείς το γνωρίζουμε γιατί η λειτουργία του όπως και η επικοινωνία του είναι δικτυακή και συνεχής για να στέλνει

   

   

  σήματα όλο το 24ωρο στο Κέντρο Λήψης & Διαχείρισης των Σημάτων Συναγερμών της        << ''TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.''>> ασύρματα και με απίστευτη ταχύτητα ανά      ( 1 sec ) δευτερόλεπτο μέσο της ''GPS Global Cart Sim (internet)'' , όπως επίσης στέλνει ταυτόχρονα σήματα και στα τηλέφωνα ανάγκης του κάθε πελάτη μας που έχουμε περασμένο το πρόγραμμα του Συναγερμού του μέσω δικτύου ( internet ) . Το μοναδικό σύστημα στον κόσμο που ότι και να συμβεί στο χώρο μας , ειδοποιούμαστε άμεσα όπου και να βρισκόμαστε , για να αισθανόμαστε και να κοιμόμαστε ήσυχοι και απόλυτα ασφαλείς με την ''TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.''

   

  Τί κάνει το GLOBAL - ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ , ταυτόχρονα σε όλους τους χρήστες του συναγερμού.

   

  1 ) Πρόγραμμα εφαρμογής με εικονίδιο στο κινητό μας τηλέφωνο , το οποίο πλέων θα το χρησιμοποιείτε και ως Χειριστήριο Απομακρυσμένης Διαχείρισης του Συναγερμού σας μέσο του κινητού σας τηλεφώνου για οποιαδήποτε εντολή δώσετε ή την απάντηση που θα πάρετε .

   

  2 ) Έχουμε πλήρη απομακρυσμένη διαχείριση με εντολή σε 1sec για όλα : όπλιση , αφόπλιση , ονομαστική ενημέρωση με επιβεβαίωση στο κινητό σας ποιός χρήσης - Άτομο του συστήματος αριθμητικά έκανε οποιαδήποτε ενέργεια , πότε έχουμε διακοπή ρεύματος , επαναφορά ρεύματος , ενεργοποίηση ζώνης ονομαστικά π.χ. πότε χτύπησε ο συναγερμός μας ως διάρρηξη ζώνης 1 που είναι η μαγνητική επαφή παγίδα της πόρτας εισόδου , πότε ενεργοποιήθηκε ο ανιχνευτής καπνού της ζώνης 6 που είναι στο λεβητοστάσιο κτλ., ενημέρωση για το πότε θέλει κάποιο υλικό του συστήματος μπαταρία , ενημέρωση ότι μας ξηλώσανε την εξωτερική σειρήνα , επίσης πολλές ακόμη πληροφορίες που έρχονται άμεσα στο κινητό μας τηλέφωνο σε 4sec. Με λίγα λόγια σας ενημερώνει για όλα .

   

  3 ) Άμεση επιβεβαίωση με απάντηση στο κινητό σας τηλέφωνο για οποιαδήποτε ενέργεια γίνετε και από οποιονδήποτε π.χ. όπλισε ο άνδρας του σπιτιού και το γνωρίζει η γυναίκα του και τα παιδία του ταυτόχρονα με σήμα που έρχεται στην εφαρμογή των κινητών τους , γύρισε το παιδί από το σχολείο και αφόπλισε, το γνωρίζουν ταυτόχρονα όλοι οι διαχειριστές που έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους.

   

  4 ) Μόνιμο Ημερολόγιο Συμβάντων που δεν σβήνει ποτέ , για να μπορούμε όποτε θέλουμε να γυρίσουμε το αρχείο πίσω και να βρούμε ότι ψάχνουμε μεταγενέστερα .

   

  5 ) Κάρτα GLOBAL SIM GPS , παγκόσμιου ασύρματου δικτύου που κουμπώνει σε όλες της κεραίες κινητής τηλεφωνίας και όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας , η οποία κάρτα είναι κυλιόμενου κωδικού κρυπτογραφημένη για αποκλειστική χρήση στα συστήματα ασφαλείας και τροφοδοτείτε αποκλειστικά από την μπαταρία του Συναγερμού για άμεση ενημέρωση σας .

   

  6 ) Το σύστημα αυτό δεν είναι κάρτα κινητής τηλεφωνίας GSM η οποία θα κάνει προσπάθεια να καλέσει τον πρώτο αριθμό ανάγκης σε κάποια δευτερόλεπτα και αν τον βρει στο κινητό του τηλ. ή αν το ακούσει , η κάρτα κινητής τηλεφωνίας GSM έχει ογκοχρέωση σε κάθε κλίση που κάνει και αν τελειώσει ο χρόνος ομιλίας της κάρτας έχει από εκεί και ύστερα υπέρογκες ογκοχρεώσεις σε χρήματα.

   

  7 ) Το σύστημα αυτό είναι ένα δικτυακό ( ON LINE ) πρόγραμμα πολύ ποιο γρήγορο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα , ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα εις διπλούν και απεριόριστα χωρίς παραπάνω χρεώσεις , στέλνει μηνύματα οπτικά αλλά και ηχητικά σήματα σε όλους τους χρήστες με πλήρη ενημέρωση συμβάντων , ταυτόχρονα όμως σε όλους , δεν είναι τηλέφωνο για να προσπαθήσει να κάνει κλήση να σε καλέσει , είναι δικτυακή εφαρμογή με άμεση αποστολή σημάτων επιβεβαίωσης σε 4 sec σε όλους.

   

  8 ) Είναι ένα αντικλεπτικό σύστημα της ποιό γρήγορης επικοινωνίας που υπάρχει για ψαγμένους ανθρώπους που θέλουν και ζητάνε το απόλυτο , είναι για μονάδες & κτήρια υψηλού κινδύνου , όπως είναι οι τράπεζες , τα χρυσοχοεία , τα εργοστάσια , εργοτάξια , βιομηχανίες παραμεθόρια σε απομακρυσμένες περιοχές , επίσης σπίτια και καταστήματα παραμεθόρια σε απομακρυσμένες περιοχές σε βουνό και θάλασσα και οπωσδήποτε είναι για άτομα που γνωρίζουν και ξέρουνε πολύ καλά τι ζητάνε και ζητάνε απλά το απόλυτο . Αντιπροσωπεία σε 12 Νομούς της Βορείου Ελλάδας , ΗΜΑΘΙΑΣ , ΠΕΛΛΑΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΠΙΕΡΙΑΣ , ΚΟΖΑΝΗΣ , ΓΡΕΒΕΝΩΝ , ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , κτλ. .

   

  9 ) Αίσθημα απόλυτης ασφάλειας γιατί έχουμε πλέων το απόλυτο σύστημα ειδοποίησης , απευθείας σε εμάς τους ιδίους , όπως και τα οικία σε εμάς άτομα .

   

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ

   

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ__INSTRUCTOR ___ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __

  Πιστοποιημένος Καθηγητής Ενηλίκων για Θέματα Ασφάλειας σε ( Κ.Ε.Κ. ) , ( Ι.Ε.Κ. ) και λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα _ Αναγνωρισμένος & Πιστοποιημένος Καθηγητής από το ( Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ) _ Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης __ Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού __ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος __ Εθνικός Διαιτητής ( KARATE ) & Διεθνής στο ( KICK BOXING ) _ Σύμβουλος Ασφαλείας , Ειδικός Μελετών & Πωλήσεων Συστημάτων Ασφαλείας _ Marketing and Security Direktor_ Ειδικός Ερευνητής ντεντέκτιβ _ Πιστοποίηση Επαγγέλματος από τον ( Ε.Ο.Π.Ε.Π.) , Πιστοποίηση Εργασιών με 2ο ( I.S.O.) από το Ελληνικό Κράτος . - ( V.I.P.) - Συνοδός Ασφαλείας - Bodyguard με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό . Δείτε όλα μας τα Πτυχία & τα Διπλώματα από Εκπαιδεύσεις και Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας σε θέματα Ασφαλείας μέσα από το ποιο ενημερωμένο site για την ασφάλεια , συνδεθείτε άμεσα στο : www.securitytsiflidis.gr Τηλ. επικοινωνίας : 23310 27102 - Κινητό : 6937 226565 - email : sales@securitytsiflidis.gr   -   Αυτοί είμαστε εμείς , αγαπητοί μας φίλοι .

  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΕΩΝ ___ '' TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.'' ___ 24 ΩΡΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

  Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς που Διδάσκουμε την ασφάλεια στης αίθουσες διδασκαλίας , την ασφάλεια χώρου και την προσωπική ασφάλεια προσώπων και υποδομών.

  '' TSIFLIDIS SECURITY SERVICES '' - ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

  www.securitytsiflidis.gr                                 sales@securitytsiflidis.gr  


 • Alarm Tsif - 1000 : Η Ναυαρχίδα την Συναγερμών είναι εδώ , από την '' T.S.S

  Alarm Tsif - 1000 : Η Ναυαρχίδα την Συναγερμών είναι εδώ.

  Ένα από τα ποιό κορυφαία ως αυτοματισμός, Πιστοποιημένα με Εγγυήσεις και 24ωρο SERVICE, Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού στην Αγορά , το ‘’ Alarm Tsif – 1000 ‘’ είναι εδώ. Έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ζωή σας ποιό εύκολη και ποιο λειτουργική, είναι στη διάθεσή σας, μόνο από την Αντιπρόσωπο Πιστοποιημένη με 2 ( I.S.O.) Εταιρεία ‘’ T.S.S. – SECURITY ‘’ . Κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσο της εφαρμογής του στα κινητά σας τηλέφωνα . ( On Line σύστημα συνεχής επικοινωνίας της λειτουργίας του, με εντολή εντός σε 1 Sec - δευτερολέπτου ως οποιαδήποτε ειδοποίηση ). Διαθέτει πρόγραμμα ενημέρωσης ταυτόχρονα όμως προς όλους τους χρήστες του συναγερμού, απευθείας σε όλα μαζί τα κινητά σας τηλέφωνα, μέσο απομακρυσμένης διαχείρισης της ενημέρωσης σας. Έχει εγγύηση 5 έτη άμεσης αποκατάστασης του προϊόντος. Είναι από την αντιπρόσωπο εγκαταστάτρια εταιρεία ασφαλισμένο για άμεση αποζημίωση στους πελάτες μας σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει κάτι σωστά . Εμείς υπάρχουμε για να κοιμόσαστε εσείς ήσυχοι . Τηλ. Κέντρο : 23310 27102 – 6937 22 65 65 __ Όνομα υπεροχής στο χώρο της ασφάλειας 25 χρόνια τώρα . WWW.SECURITYTSIFLIDIS.GR - SALES@SECURITYTSIFLIDIS.GR


 • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Alarm Tsif - 1000

  Alarm Tsif - 1000 : Η Ναυαρχίδα την Συναγερμών είναι εδώ.

  Ένα από τα ποιό κορυφαία ως αυτοματισμός, Πιστοποιημένα με Εγγυήσεις και 24ωρο SERVICE, Συστήματα Ασφαλείας Συναγερμού στην Αγορά , το ‘’ Alarm Tsif – 1000 ‘’ είναι εδώ. Έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την ζωή σας ποιό εύκολη και ποιο λειτουργική, είναι στη διάθεσή σας, μόνο από την Αντιπρόσωπο Πιστοποιημένη με 2 ( I.S.O.) Εταιρεία ‘’ T.S.S. – SECURITY ‘’ . Κάνει πάρα πολλά πράγματα μέσο της εφαρμογής του στα κινητά σας τηλέφωνα . ( On Line σύστημα συνεχής επικοινωνίας της λειτουργίας του, με εντολή εντός σε 1 Sec - δευτερολέπτου ως οποιαδήποτε ειδοποίηση ). Διαθέτει πρόγραμμα ενημέρωσης ταυτόχρονα όμως προς όλους τους χρήστες του συναγερμού, απευθείας σε όλα μαζί τα κινητά σας τηλέφωνα, μέσο απομακρυσμένης διαχείρισης της ενημέρωσης σας. Έχει εγγύηση 5 έτη άμεσης αποκατάστασης του προϊόντος. Είναι από την αντιπρόσωπο εγκαταστάτρια εταιρεία ασφαλισμένο για άμεση αποζημίωση στους πελάτες μας σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει κάτι σωστά . Εμείς υπάρχουμε για να κοιμόσαστε εσείς ήσυχοι . Τηλ. Κέντρο : 23310 27102 – 6937 22 65 65 __ Όνομα υπεροχής στο χώρο της ασφάλειας 25 χρόνια τώρα . WWW.SECURITYTSIFLIDIS.GR - SALES@SECURITYTSIFLIDIS.GR


 • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΙΝΙΜ _ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ Τ

   ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟΣ : ( ΙΝΙΜ )

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ   ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  … ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ …

  Πιστοποιημένα  συστήματα ασφαλείας με 5  έτη  εγγύηση άμεσης αποκατάστασης υλικών.

  Ολοκληρωμένος Υβριδικός συναγερμός , ασύρματος και ενσύρματος , έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε από 10 ενσύρματες ζώνες , όπου με έξτρα επεκτάσεις, διαμορφώνεται έως 50+ διαφορετικές ζώνες υλικών. Αυτή η υβριδική λειτουργία ασύρματη & ενσύρματη με έξτρα πλακέτα σύνδεσης του νέου μας συστήματος συναγερμού, το κάνει ιδανικό για όλες της οικίες ,όπως εξοχικά σπίτια, διαμερίσματα και κυρίως επαγγελματικά καταστήματα, αποθήκες , Βιοτεχνίες και μεγάλα Εργοστάσια κτλπ. .

  Όλες οι λειτουργίες του γίνονται και απομακρυσμένα από το smart κινητό μας τηλέφωνο με ειδικό πρόγραμμα της εφαρμογής του συναγερμού για τα κινητά τηλεφώνα, ή από το πληκτρολόγιο του ,  το οποίο έχει πλήρες Ελληνικό μενού . Ο κεντρικός πίνακας είναι ένας αυτοματισμός και έχει πολλές δυνατότητες , προσαρμόζεται σύμφωνα πάντοτε με της ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Σε περίπτωση παραβίασης του σπιτιού ή του καταστήματος μπορεί να σας ειδοποιήσει στην εφαρμογή του κινητού σας σε 1 δευτερόλεπτο προς όλους ταυτόχρονα τους χρήστες του συστήματος συναγερμού που έχουν περασμένο το πρόγραμμα εφαρμογής κινητών τηλεφώνων απομακρυσμένης διαχείρισης , όπως και τηλεφωνικά με ηχογραφημένο μήνυμα μέχρι και 480 διαφορετικά μηνύματα σε διάφορους αριθμούς με έξτρα δική του τηλεφωνική πλακέτα σύνδεσης ειδοποίησης . Συνδέεται με LAN απομακρυσμένο καλωδιακό δίκτυο για επιδιόρθωση με απομακρυσμένο προγραμματισμό από το τεχνικό συνεργείο μας και Συνδέεται επίσης και με παγκοσμίου λήψης κάρτας δικτύου, η οποία συνδέεται με την μπαταρία του συναγερμού για απαράμιλλη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος, συνδέεται σίγουρα και  με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών για απομακρυσμένη παρακολούθηση από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ’T.S.S. – SECURITY’. Δέχεται τροφοδοσία με ρυθμιζόμενες εξόδους ξεχωριστά για οποιοδήποτε αυτοματισμό θέλετε να ελέγχετε απομακρυσμένα . Π.Χ. : απομακρυσμένη εντολή να ανάβουν τα φώτα στο χώρο σας από το κινητό σας , να ποτίζεται το γκαζόν , να ανάψει ο λέβητας , να ανάψει το ‘air condition’,  να κατεβούν τα στόρια των παραθύρων, να ανοίξουν ή να κλείσουν οι ηλεκτρικές τέντες , και πολλά  άλλα , όλα αυτοματοποιημένα σύμφωνα πάντοτε με της δικές σας ανάγκες.  Πραγματοποιεί διαφορετικούς οπλισμούς και διαφορετικούς αφοπλισμούς σε όσα επίπεδα χώρων θέλουμε , ή ορόφων ή διαφόρων επιπέδων ή δωματίων , το κάθε ένα επίπεδο δηλαδή το ελέγχουμε με  όποιο διαφορετικό τρόπο ξεχωριστά θελήσουμε να το λειτουργήσουμε . Μπορούμε να διαχειριστούμε και να βγάλουμε από το κινητό μας τηλέφωνο εκτός λειτουργίας , ένα υλικό το οποίο έχει βλάβη . Π.χ. η ζώνη 15 που είναι ένα υλικό ανιχνευτής καπνού στο λεβητοστάσιο έχει βλάβη και δεν μπορεί όλο το υπόλοιπο σύστημα να οπλίσει , την βγάζουμε αν θέλουμε εκτός λειτουργίας από το κινητό μας τηλέφωνο και οπλίζουμε όλο το υπόλοιπο σύστημα , μέχρι να έρθει τεχνικό συνεργείο να αποκαταστήσει την συγκεκριμένη βλάβη. Δέχεται και κάρτες ή μπρελόκ πρόσβασης οπλισμού και αφοπλισμού ‘proximity’αναγνώστη καρτών , έχει αισθητήρα θερμοκρασίας περιβάλλοντος ,  δέχεται επίσης μικρόφωνο και μεγάφωνο. Υποστηρίζει έξτρα τα πάντα , ότι υπάρχει δηλαδή στην παγκόσμια αγορά με GSM / GPRS / LAN και GLOUD MOBILE , δέχεται και καλωδιακό internet και πλακέτα Smart Lan δικτύου της Nexus για απομακρυσμένο έλεγχο του τεχνικού της εταιρείας μας . Πολύ εύκολος προγραμματισμός από το πληκτρολόγιο , τον υπολογιστή , όπως και το κινητό μας τηλέφωνο. Μπορεί  και  κάνει τα πάντα .

   

                                                                                                   … ΌΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ …

  Δέχεται έως 10 διαφορετικά πληκτρολόγια , για 10 διαφορετικούς οπλισμούς και αφοπλισμούς διαφορετικών χώρων , 20 διαφορετικές επεκτάσεις ανά σύστημα και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι χωρίζεται σε 10 διαφορετικά υποσυστήματα ως διαφορετικοί συναγερμοί με ένα όμως πίνακα συναγερμού - ( Partitions ) για ξεχωριστούς οπλισμούς και αφοπλισμούς διαφόρων ορόφων , δωματίων και επιπέδων ξεχωριστά . Το σύστημα αυτό , το ασφαλίζουμε εμείς ως εταιρεία Αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για αποζημίωση πελατών , ως 1.000,000 € σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει κάτι σωστά και σας κλέψουν  ή   βανδαλίσουν . Μεγάλη ευκολία χρήσης από το πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης του χρήστη μέσο κινητού τηλεφώνου με πλήρη εικονίδια και όλα αυτά πλήρης στα Ελληνικά . ‘’ T.S.S. – SECURITY ‘’

   

                                                                                                                      ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  Πιστοποιημένος Καθηγητής Ενηλίκων σε ( Κ.Ε.Κ. – Ι.Ε.Κ. ) & λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα - Σύμβουλος & Εκπαιδευτικός σε θέματα Ασφαλείας - Εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων & των Σωμάτων Ασφαλείας - Manager Director Πωλήσεων - Διευθύνων Εταιρείας Φυλάξεων της ‘T.S.S. – SECURITY’ - Εκπαιδευτής Όπλων της ( ΣΚ.Ο.Ε. - Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ) – Φιλανθρωπικό Έργο – Συγγραφικό Έργο - Δράσεις ως Εθελοντής Διασώστης - Δράσεις ως Εκπαιδευτής του ( Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ) - Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών Φυσικών Καταστροφών - Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.) , Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων της Ελλάδος. .Τηλ. Κέντρο : 23310 27102 - Κινητό : 6937 22 65 65 - Facebook : TSS Tsiflidis Security Services - Email : sales@securitytsiflidis.gr - Site : www.securitytsiflidis.gr


 • MAK-22

  Ελληνικό μενού και ελληνικές οδηγίες. Κιτ Συναγερμού ασύρματο και ενσύρματο . Η κεντρική μονάδα συναγερμού έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, δέχεται μέχρι 8 ασύρματα τηλεχειριστήρια, ανοιχτή ακρόαση χώρου έχει εσωτερική σειρήνα με πληκτρολόγιο και οθόνη .Τηλεφωνική ειδοποίηση & απομακρυσμένος έλεγχος.Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων
  Με φωτιζόμενη οθόνη. Στο Κιτ Περιλαμβάνονται:
  1 μαγνητική επαφή, 1 ραντάρ υπερύθρων, 2 τηλεχειριστήρια


 • MAK-24 PSTN ΜΕ ΣΤΑΘ. ΤΗΛΕΦ. ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΥΚΟ

  Υποστηρίζει PTSN τεχνολογία.
  Touch Panel Κιτ Συναγερμού ασύρματο και ενσύρματο η κεντρική μονάδα συναγερμού έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, δέχεται μέχρι 8 ασύρματα τηλεχειριστήρια, ανοιχτή ακρόαση χώρου εσωτερική σειρήνα με πληκτρολόγιο και οθόνη/ Τηλεφωνική ειδοποίηση & απομακρυσμένος έλεγχος

  Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων
  Με φωτιζόμενη οθόνη
  Φωνητικό μενού και οδηγίες
  Στο Κιτ Περιλαμβάνονται:
  1 μαγνητική επαφή
  1 ραντάρ υπερύθρων, 2 τηλεχειριστήρια
  Ελληνικό μενού και ελληνικές οδηγίες


 • MAK-32 ΜΕ ΣΤΑΘ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΥΚΟ

  Υποστηρίζει PTSN/GSM τεχνολογία.
  Touch Panel Κιτ Συναγερμού ασύρματο και ενσύρματο η κεντρική μονάδα συναγερμού έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, δέχεται μέχρι 8 ασύρματα τηλεχειριστήρια, ανοιχτή ακρόαση χώρου εσωτερική σειρήνα με πληκτρολόγιο και οθόνη Τηλεφωνική ειδοποίηση & απομακρυσμένος έλεγχος

  Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων
  Με φωτιζόμενη οθόνη
  Φωνητικό μενού και οδηγίες
  Στο Κιτ Περιλαμβάνονται:
  1 μαγνητική επαφή
  1 ραντάρ υπερύθρων, 2 τηλεχειριστήρια
  Ελληνικό μενού και ελληνικές οδηγίες


 • MAK-32 ΜΑΥΡΟ : ΜΕ ΣΤΑΘ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΗ

  Υποστηρίζει PTSN/GSM τεχνολογία.

  ΣΤΑΘΕΡΗ  ΚΑΙ  ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ .
  Touch Panel Κιτ Συναγερμού ασύρματο και ενσύρματο - Υβριδικό , η κεντρική μονάδα συναγερμού έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες, δέχεται μέχρι 8 ασύρματα τηλεχειριστήρια, ανοιχτή ακρόαση χώρου εσωτερική σειρήνα με πληκτρολόγιο και οθόνη/ Τηλεφωνική ειδοποίηση 4ων αριθμών & δέχεται απομακρυσμένο χειρισμό μέσο τηλεφώνου και μέσο SMS για οπλισμό , αφοπλίσμό, αναγνώριση ζώνης και πολλά  άλλα. 

  Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων
  Με φωτιζόμενη οθόνη
  Φωνητικό μενού και οδηγίες
  Στο Κιτ Περιλαμβάνονται:
  1 μαγνητική επαφή
  1 ραντάρ υπερύθρων, 2 τηλεχειριστήρια
  Ελληνικό μενού και ελληνικές οδηγίες • MAK - 40 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ

  Κιτ Συναγερμού Ασύρματο και Ενσύρματο - Υβριδικό.

  Το Σύστημα περιλαμβάνει: Την Κεντρική Μονάδα του Συναγερμού, έχει 24 ασύρματες και 16 ενσύρματες ζώνες με πληκτρολόγιο LCD με πλήρης μενού στα Ελληνικά. Έχει ενσωματωμένο Αυτόματο τηλεφωνητή με Τηλεφωνική ειδοποίηση σε 4ης διαφορετικούς αριθμούς, δέχεται απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος μέσω τηλεφώνου και απάντηση στα Ελληνικά με ηχογραφιμένες οδηγείες για οπλίσμό αφοπλίσμό, ακρόαση χώρου ζώνη συναγερμού και απάντηση στα Ελληνικά με ηχογραφιμένες οδηγείες για οπλίσμό, ζώνη συναγερμού και πολλά άλλα . Δέχεται 8 ασύρματα τηλεχειριστήρια και μέχρι 8 ενσύρματα πληκτρολόγια. Έχει ενσωματομένο κωδικοποιητή DATA δεδομένων για σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών. Contact ID. Έχει πολαπλά σενάρια οπλισμού. *Με προστασία υπέρτασης, για αδιάλειπτη παροχή και φιλτράρισμα της τάσης εισόδου.


 • MAK - 41 ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ

  Κιτ Συναγερμού Ασύρματο και Ενσύρματο - Υβριδικό.

  Το Σύστημα περιλαμβάνει : Την Κεντρική Μονάδα του Συναγερμού, έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες με πληκτρολόγιο LCD με πλήρης μενού στα Ελληνικά .Υποστηρίζει μέχρι 128 ζώνες με επεκτάσεις BUS. Έχει ενσωματωμένο Αυτόματο τηλεφωνητή με Τηλεφωνική ειδοποίηση σε 4ης αριθμούς, δέχεται απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος μέσω τηλεφώνου και απάντηση στα Ελληνικά με ηχογραφιμένες οδηγείες για οπλίσμό, αφοπλίσμό, ακρόαση χώρου, ζώνη συναγερμού και πολλά άλλα . Δέχεται 16 ασύρματα τηλεχειριστήρια και μέχρι 10 ενσύρματα πληκτρολόγια. Έχει ενσωματομένο κωδικοποιητή DATA δεδομένων για σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών. Contact ID. Έχει πολαπλά σενάρια οπλισμού. Δέχεται SD κάρτα. Μέχρι 32 κωδικούς χρήστη και log file μέχρι 512 συμβάντα/ Bus support.

  *Με προστασία υπέρτασης, για αδιάλειπτη παροχή και φιλτράρισμα της τάσης εισόδου.


 • MAK - 47 GSM ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ

  Κιτ Συναγερμού GSM - Ασύρματο και Ενσύρματο - Υβριδικό.

  Το Σύστημα περιλαμβάνει : Την Κεντρική Μονάδα του Συναγερμού, έχει 32 ασύρματες και 8 ενσύρματες ζώνες με πληκτρολόγιο LCD με πλήρης μενού στα Ελληνικά .Υποστηρίζει μέχρι 128 ζώνες με επεκτάσεις BUS. Έχει ενσωματωμένο Αυτόματο τηλεφωνητή με Τηλεφωνική ειδοποίηση σε 4ης αριθμούς, δέχεται απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος μέσω τηλεφώνου και απάντηση στα Ελληνικά με ηχογραφιμένες οδηγείες για οπλίσμό, αφοπλίσμό, ακρόαση χώρου, ζώνη συναγερμού και πολλά άλλα . Δέχεται 8 ασύρματες σειρήνες  , 16 ασύρματα τηλεχειριστήρια και μέχρι 10 ενσύρματα πληκτρολόγια. Έχει ενσωματομένο GSM module κινητής τηλεφωνίας για απαράμιλη λειτουργεία , κωδικοποιητή DATA δεδομένων για σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών. Contact ID. Έχει πολαπλά σενάρια οπλισμού. Δέχεται SD κάρτα. Μέχρι 32 κωδικούς χρήστη και log file μέχρι 512 συμβάντα/ Bus support .

  *Με προστασία υπέρτασης, για αδιάλειπτη παροχή και φιλτράρισμα της τάσης εισόδου.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S