Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

T.S.S. SECURITY, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

T.S.S. SECURITY, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ  ΤΣΙΦΛΙΔΗ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ  &  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ‘’SECURITY’’.

Σήμερα θα σας κάνουμε μια ξεχωριστή αναφορά όσον αφορά αυτούς που σας παρουσιάζουν ότι δήθεν διαθέτουν ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’,  κτλπ. .

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρείς ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ με πλήρη υλικοτεχνική υποδομή και όλο αυτόν τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπου θα είναι αποκλειστικά δικός σου, ο λόγος είναι ότι κοστίζει πολύ ακριβά σε χρήματα αλλά και συντήρηση για να στήσεις κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά δύσκολο θα έλεγα γενικότερα και απαιτείτε πολύς χρόνος  να διατηρείς  έναν  ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ και συνέχεια κάθε χρόνο σχεδόν να τον αναβαθμίζουμε, γιατί η τεχνολογία τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και από οικονομικής άποψης θέλει πολλά χρήματα και συνεχώς να επενδύεις και να επενδύεις.

Λίγοι είναι οι ‘’Κεντρικοί Σταθμοί Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’που είναι εντελώς αυτόνομοι με UPS ON LINE τερματικά, γεννήτριες για αυτονομία ρεύματος  και  να δουλεύουν όλα σωστά με 24ωρη επίβλεψη και  να είναι πλήρης σε όλα τα λειτουργικά τους προγράμματα τα οποία κάθε χρόνο αναβαθμίζονται και βγαίνουν ποιο νέα και πρέπει να τα αγοράσεις για να μην μείνεις πίσω σε τεχνολογία.

 

Η Εταιρεία ‘’T.S.S. - SECURITY’’ διαθέτει τα πάντα σε ότι αφορά όλη αυτή την υλικοτεχνική υποδομή με δικό της  ιδιόκτητο ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ . Επίσης για να λειτουργήσει ένας ’Κεντρικός Σταθμός Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ θέλει μισθωμένες και αποκλειστικά ασφαλείς δικές του γραμμές επικοινωνίας. Επίσης χρειάζεται οπωσδήποτε  το λιγότερο ( 5 πέντε) άτομα  ως διαχειριστές προσωπικό το μήνα για τον 24ωρο έλεγχο του. Οι περισσότερες δήθεν εταιρείες SECURITY κοροϊδεύουν στην κυριολεξία τους ανυποψίαστους πελάτες που δεν γνωρίζουν καθόλου το πώς λειτουργεί πραγματικά το σύστημα ελέγχων του ‘’Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ . Εμείς ως ‘’T.S.S. – SECURITY’’ σας καλούμε στα γραφεία μας,  να σας ξεναγήσουμε και να δείτε από κοντά της υποδομές μας και τον διαφορετικό δικό μας τρόπο λειτουργίας  του ‘’Κεντρικού Σταθμού Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’, με σκοπό να ενημερωθείτε, έτσι ώστε να έχετε άποψη για να μην σας κοροϊδεύουν επειδή δεν έχετε γνώσεις του αντικειμένου.

 

Οι πιο πολλές εταιρείες (SECURITY) μπορεί να λένε στον κόσμο και να το διαφημίζουν ότι  δήθεν διαθέτουν ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ αλλά  ένα είναι σίγουρο, ότι οι περισσότερες από αυτές και μάλιστα οι ποιο νέες σε ίδρυση στο χώρο,  κοροϊδεύουν τον κόσμο όλο,  επειδή συνήθως οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, ούτε έχουν γνώσεις και πάθος για μια τέτοια εργασία και έτσι αυτές οι εταιρείες υπολειτουργούν ότι δήθεν έχουν δικό τους Σταθμό Παρακολούθησης Συμβάντων και δήθεν μπορούν να κάνουν ότι και μία μεγάλη οργανωμένη εταιρεία.

 

Ποια  είναι η πραγματικότητα με της μικρές αυτές εταιρείες ή επιχειρήσεις (SECURITY)  ;

Είναι σίγουρα συμβεβλημένοι σε μία μεγάλη εταιρεία (SECURITY) που διαθέτει ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’για να παρακολουθεί αυτή η εταιρεία για λογαριασμό τους , τους δικούς τους πελάτες.

Σε περίπτωση που λάβει σήμα  αυτή η δεύτερη εταιρεία για λογαριασμό της μικρής εταιρείας ή επιχείρησης (SECURITY) και πρέπει να επέμβει δεν διαθέτει προσωπικό ασφαλείας και δικά τους άτομα ως βάρδια ατόμων για άμεση επέμβαση και ενημέρωση, αλλά ψάχνονται εκείνη την στιγμή και παίρνουν τηλέφωνο σε διάφορους (συνεργάτες) που έχουν συμφωνία,  μέχρι να βρουν κάποιον που είναι διαθέσιμος και να μπορεί να επέμβει αυτός άμεσα. Υπολειτουργούν δηλαδή και υπόσχονται σε όλους ότι δήθεν και αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι, αλλά στην πραγματικότητα απλά κοροϊδεύουν τον τελικό πελάτη που τους εμπιστεύτηκε και μέχρι να κάνουν κάποια ενέργεια είναι πλέον αργά γιατί δεν διαθέτουν τα απαραίτητα, προσπαθούν δηλαδή μέσω τρίτων να δουλέψουν, ο κόσμος όμως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά του υποσχέθηκαν κάτι τελείως διαφορετικό και αυτοί απλά το πίστεψαν γιατί δεν γνωρίζουν το τι πραγματικά ισχύει.

 

Άρα γιατί να πληρώνω μια τέτοια χωρίς υποδομές εταιρεία για να μου επιβλέπει το σπίτι μου, την επιχείρηση, το εξοχικό μου, χωρίς να γνωρίζω πραγματικά ότι διαθέτει όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως και το κατάλληλα εξειδικευμένο και  εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας για να μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό τον εξοπλισμό ασφαλείας, άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά, και μάλιστα με  (5 πέντε άτομα για επίβλεψη τον μήνα). Τα πράγματα είναι απλά, ζητήστε κατάσταση προσωπικού  ΕΦΚΑ, έτσι θα επαληθεύσετε ότι σας κοροϊδεύουν γιατί δεν διαθέτουν προσωπικό ασφαλείας επίβλεψης 24 ώρες.  

Κάποιες  μικρές εταιρείες ή επιχειρήσεις  δεν έχουν καθόλου ‘’Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’,  αλλά συνεργάζονται με άλλες εταιρείες που διαθέτουν, αυτό από μόνο του είναι ακόμη  χειρότερο γιατί  όταν χτυπήσει ο συναγερμός ενός πελάτη, από εκεί και ύστερα ο χρόνος είναι πολύτιμος και μέχρι να πάρει σήματα το ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ, να ειδοποιηθεί  ο ‘’Κεντρικός Σταθμός Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’ και να  τους ειδοποιήσουν,  για να ειδοποιήσουν αυτοί με την σειρά τους πελάτες τους, χάθηκε όλος ο πολύτιμος χρόνος αποτροπής της ζημίας.  Έτσι αγαπητοί φίλοι έχουν τα πράγματα, για  αυτό κάντε έρευνα αγοράς πριν εμπιστευτείτε κάποιους οι οποίοι δεν είναι, αλλά και ούτε υπήρξαν ποτέ κάτι στο χώρο της Ασφάλειας.

 

Δεν ξέρουμε πως το βλέπετε εσείς και αν μπορούν να σας κοροϊδεύουν, εμάς εννοείτε πως όχι,  αλλά επειδή δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε θα μιλήσουμε ξεκάθαρα ως επαγγελματίες και Καθηγητές της Ασφάλειας.

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ  &  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Το βλέπουμε μια μεγάλη αρπαχτή από άτομα τα οποία δεν κατέχουν και δεν γνωρίζουν καθόλου καλά το αντικείμενο της ασφάλειας, το οποίο έχει να κάνει με δικλείδες ασφαλείας και με την εμπιστοσύνη σε σχέση με της γνώσεις και της υποδομές. Στην ουσία τι κάνουν τέτοιου είδους άτομα που απλά άνοιξαν μία εταιρεία ή επιχείρηση (SECURITY), κάνουν μία μεγάλη αρπαχτή και κυρίως μία μεγάλη απάτη σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών που δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης εργασίας και χωρίς να το θέλουν από την καλή τους την καρδιά και λόγο του ότι είναι ευκολόπιστοι μερικοί πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης.  Πολλές από αυτές της απάτες και τα ψέματα αμαυρώνουν την εικόνα  των εταιρειών με όλα αυτά  που συμβαίνουν στον κλάδο της ασφάλειας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Όλοι εσείς που διερωτάστε τώρα αν όντως κάποιος σας παρακολουθεί και ότι  ίσως επέμβει ανά πάσα στιγμή στο πρόβλημα σας,  σας λέμε εμείς ως επαγγελματίες του χώρου, να είστε πολύ προσεκτικοί  στην επιλογή σας και με ποιον θα συνεργαστείτε,  να ζητάτε πάντα να βλέπετε αν όντως υπάρχει  στης εγκαταστάσεις της εταιρείας αυτής ‘’Κεντρικός Σταθμός Λήψης Σημάτων Συναγερμών -         ( Κ.Σ.Λ.Σ.Σ)’’, αν όντως υπάρχει προσωπικό ασφαλείας να  παρακολουθεί 24 ώρες τις κάμερες ή το σύστημα συναγερμού σας και αν όντως σε περίπτωση παραβίασης θα υπάρχει κάποιος να επέμβει άμεσα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ,  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  -  ΕΠΙΒΛΕΨΗ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

                     Τηλ. Κέντρο : 23310 27102  -  Κινητό : 6937 22 65 65

‘’ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ‘’

www.securitytsiflidis.gr - sales@securitytsiflidis.gr

   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΠΤΥΧΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

https://www.securitytsiflidis.gr/σελιδα/manager-director-βιογραφικο-τσιφλιδη-σ-χαραλαμπου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S