Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

Γιατί πρέπει να συνδεθώ με το σύστημα συναγερμού μου, σε ένα ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’ !

Γιατί πρέπει να συνδεθώ με το σύστημα συναγερμού μου,  σε ένα  ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών  - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’ !

ΑΡΘΡΟ :

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ  &  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Γιατί πρέπει να συνδεθώ με το σύστημα συναγερμού μου,  σε ένα  ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών  - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’ !  

Οι  κύριοι βασικοί λόγοι είναι :

1) Πρώτων : μόνο το ( Κ.Λ.Σ.Σ) με την καταγεγραμμένη γραπτή αναφορά report,  είναι το νόμιμο παραστατικό ενός συμβάντος, το οποίο ως ( Κ.Λ.Σ.Σ) το  ζητάνε να κατατεθεί η Ελληνική Αστυνομία, η Εισαγγελία και η Ασφαλιστική Εταιρεία με τον πραγματογνώμονα που θα εκτιμήσει μία πιθανή ζημία. Τίποτε άλλο πέραν του ( Κ.Λ.Σ.Σ) ως καταγραφή συμβάντων, δεν ευσταθεί ως νόμιμο παραστατικό στης αρμόδιες υπηρεσίες και δεν αποζημιώνει καμία Ασφαλιστική Εταιρεία αν ο Συναγερμός δεν είναι Συνδεδεμένος με ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών  -  ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’.     

2) Δεύτερων :  οι δευτερεύοντες λόγοι  είναι αρκετοί θα έλεγα για να συνδεθούμε με ένα ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’ .

Πρώτα από όλα, σε ένα πιθανό συμβάν, ΚΛΟΠΗΣ,  ΦΩΤΙΑΣ, ή  ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ, όταν χτυπήσει ο συναγερμός σας από ένα οποιοδήποτε σημείο το οποίο εμείς ονομάζουμε ΖΩΝΗ ΧΏΡΟΥ 1, οι διαχειριστές του Κέντρου Επιχειρήσεων στο ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’ παρακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όλα τα σήματα του Συναγερμού  κάθε πελάτη ξεχωριστά, με σκοπό σε κάθε περίπτωση να ενημερώνουν τηλεφωνικά εντός 10δευτερολέπτων το αργότερο το πρώτο, δεύτερο και τρίτο συμβαλλόμενο πρόσωπο της εκάστοτε επιχείρησης ή οικίας, όπως και την Ελληνική Αστυνομία κατά τόπους σε κάθε περίπτωση μίας πιθανής εξέλιξης  ΚΛΟΠΗΣ, ΦΩΤΙΑΣ,  ή ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ, κτλπ.  3) Τρίτων : Σε  ένα νέας τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας συναγερμού, ΜΟΝΤΕΛΟ του 2023+ υπάρχει  εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης στα κινητά τηλέφωνα των πελατών μας και ημερολόγιο συμβάντων, όπου ειδοποιούνται όλοι μαζί ταυτόχρονα στα κινητά τους τηλέφωνα εντός ενός δευτερολέπτου μέσο INTERNET το οποίο είναι  ON LINE , δηλαδή σε συνεχή επικοινωνία με το ‘’Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών - ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’, όπου  αν χάσει η εφαρμογή το σήμα επικοινωνίας έστω για ένα δευτερόλεπτο, ηχούν οι σειρήνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων και αμέσως ενημερώνουμε άπαντες τηλεφωνικά. Μιλάμε για το απόλυτο πλέων Σύστημα Συναγερμού και Άμεσης Επικοινωνίας ταυτόχρονα με τον πελάτη και το  ( Κ.Λ.Σ.Σ).  Με ένα τέτοιο σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας νιώθουμε πραγματικά το αίσθημα της Ασφάλειας και εξασφαλίζουμε την ψυχική μας ηρεμία. Το  σύστημα αυτό το ασφαλίζουμε εμείς για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά ως 1,000,000€ με αστική ευθύνη έναντι τρίτων, σε κάθε περίπτωση βλάβης από δική μας υπαιτιότητα.  Το  σύστημα συναγερμού και του τρόπου της επικοινωνίας, το χαρακτηρίζουμε  απόλυτα ασφαλή για τον τρόπο της απομακρυσμένης  διαχείρισης του πιθανού προβλήματος από τον πελάτη μας και την άμεση ενημέρωση από το  ( Κ.Λ.Σ.Σ)  όπου καταγράφουμε όλα τα γεγονότα  με συνεχή παρακολούθηση,  η οποία επιτυγχάνεται μόνο όμως με την  κατάλληλη Υλικοτεχνική Υποδομή και τον πλήρη εξοπλισμένο Σταθμό Βάσης των Επιχειρήσεων ενός ειδικευμένου  ‘’Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμών – ( Κ.Λ.Σ.Σ)’’.

4) Τέταρτον : Η  εταιρεία  ‘’T.S.S. – TSIFLIDIS SECURITY SERVICES’’, είναι μία εταιρεία 27 ετών και την εμπιστεύεται όλος ο κόσμος, γιατί απέδειξε τόσο καιρό τώρα ότι είναι αξιόπιστη με 5 έτη γραπτές ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ και  ότι λέει ως ενημέρωση στους αξιόλογους πελάτες της είναι μόνο η αλήθεια..

Για αυτό και καθημερινά γινόμαστε δέκτες πολλών ατόμων, πιθανών δηλαδή πελατών που  ζητάνε γραπτή προσφορά από εμάς, με σκοπό να καλύψουνε της ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την εταιρεία μας, την T.S.S. – TSIFLIDIS SECURITY SERVICES’’.  Εμείς δεν είμαστε ένα απλό κατάστημα, είμαστε σύμβουλοι της ασφάλειας και αφού σας ακούσουμε , σας συμβουλεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τι ακριβώς  χρειάζεται για ασφάλεια, ο δικός σας αποκλειστικά χώρος.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ  ΚΑΛΥΨΗ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  -  ΕΠΙΒΛΕΨΗ  -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

                     Τηλ. Κέντρο : 23310 27102  -  Κινητό : 6937 22 65 65

‘’ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ‘’

www.securitytsiflidis.gr - sales@securitytsiflidis.gr

   ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΠΤΥΧΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

https://www.securitytsiflidis.gr/σελιδα/manager-director-βιογραφικο-τσιφλιδη-σ-χαραλαμπου

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S