Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΠΤΥΧΙΑ _ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ _ T.S.S. - TSIFLIDIS SECURITY SERVICES

ΠΤΥΧΙΑ _ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ _ T.S.S. - TSIFLIDIS SECURITY SERVICES
Όλα στην ζωή με κόπους γίνονται, έχουμε τρέλα με την αυτοβελτίωση, τι να κάνουμε.
C1-SP-VET-SHORT-SHORT-TERM JOINT STAFF
PROJECT 2021-1-EL01-KA220-VET-000033026
ECVET Points:1
Duration: 3 days
#Smart_Education_and_Training_Program_For_Central_and_Local_Govenment_servants: Embrace vulnerability as our greatest strength and innovative tools For risk management – SETOFF”, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+.
Επικεφαλής του έργου είναι το (ΔΙΠΑΕ) International Hellenic University/Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Χάλαρη και συμμετέχουν το ΕΛΙΝΥΑΕ και άλλοι φορείς από την Ελλάδα, την Ισπανία, το Βέλγιο και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε και εδώ.
Το έργο SETOFF, στοχεύει στη βελτίωση της ετοιμότητας και της υγείας και ασφάλειας στην εργασία τόσο του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας, όσο και του προσωπικού ασφάλειας και φύλαξης του ιδιωτικού τομέα, έναντι μελλοντικών κρίσεων και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Σκοπός είναι η ανάπτυξη ενός καινοτόμου εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικού προγράμματος που θα βασίζεται τόσο σε επιτυχώς δοκιμασμένο και εφαρμοσμένο μοντέλο προσομοίωσης σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις, όσο και σε ολοκληρωμένη ανάλυση αναγκών. Το τελικό αποτέλεσμα του έργου θα είναι μια πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης με θεματικές ενότητες σχετικές με την πολιτική προστασία. Το πρόγραμμα αυτό θα αφορά τέσσερις χώρες (Ελλάδα, Βέλγιο, Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας, Ισπανία).

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S