Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

T.S.S. - TSIFLIDIS SECURITY SERVICES, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ, ΚΑΜΕΡΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

T.S.S. - TSIFLIDIS SECURITY SERVICES, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ, ΚΑΜΕΡΕΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η Ασφάλεια σας είναι δική μας αποκλειστικά και μόνο υπόθεση, σύμφωνα πάντοτε με το νόμο του Ελληνικού Κράτους 3707/2008 , οι Εταιρείες Φυλάξεων (Ι.Ε.Π.Υ.Α. – SECURITY), αποτελούν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο Επάγγελμα όπου, μόνον αυτές ως Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας, έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα με ειδικές άδειες από το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για Μελέτη – Εγκατάσταση – Συντήρηση & Επίβλεψη των Συστημάτων Ασφαλείας, βάση του Νόμου 2518/1997 – 3707-2008, οι Παραβάτες ως φυσικά πρόσωπα που είναι κυρίως ( Ηλεκτρολόγοι ) διώκονται ποινικά με αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης από την Αστυνομία, διότι οι εγκαταστάσεις που πραγματοποιούν με Συστήματα Ασφαλείας, είναι όλες παράνομες από το Νόμο του Ελληνικού Κράτους και πρέπει να καταγγέλλονται άμεσα στην Αστυνομία γιατί δεν είναι μέσα στα πλαίσια των εργασιών τους, λόγο της άδειας εργασίας τους η οποία είναι για ρεύματα άνω των 220v.
Τέλος, καμία Ασφαλιστική Εταιρεία που Ασφαλίσατε το Κατάστημά ή την Οικία σας για Κλοπή ή Βανδαλισμό, δεν θα σας Αποζημιώσει, διότι ο πραγματογνώμονας εκτιμητής της Ασφαλιστικής Εταιρείας θα σας ζητήσει το τιμολόγιο εγκατάστασης για την πιστοποιημένη εταιρεία εγκαταστάσεων SECURITY σύμφωνα με τον νόμο του Ελληνικού κράτους και θα σας ζητήσει επίσης την Αναφορά Σύνδεσης σας με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών, αν δεν τα έχετε όλα αυτά και η Εγκατάσταση σας είναι παράνομη από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο χωρίς τα νόμιμα παραστατικά όπως μόνο οι Εταιρείες Φυλάξεων (Ι.Ε.Π.Υ.Α. – SECURITY) έχουν, τότε ένα είναι σίγουρο, σας εξαπάτησαν γιατί δεν σας ενημέρωσαν σωστά για το τι πρέπει να κάνετε και η εγκατάστασή σας κηρύσσεται αυτομάτως παράνομη.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΥΛΑΞΕΩΝ ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. – SECURITY ) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΦΥΛΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
‘’ΝΙΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ‘’
www.securitytsiflidis.gr - sales@securitytsiflidis.gr-Τηλ. Κέντρο : 23310 27102-Mobile : 6937226565

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S