Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ  ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ  ΚΑΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ,  ΠΟΣΟ  ΑΣΦΑΛΗΣ   ΕΙΝΑΙ  Ο  ΤΡΟΠΟΣ  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΣΑΣ

           ( T.S.S. )  - '' TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''

Τι  είναι το  ΄΄ Global   Cart   Sim   ( internet )   πολλών  παρόχων   κινητής   τηλεφωνίας ''

      ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ  ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ  ΜΕΣΟ  ΚΙΝΗΤΗΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

               Η  ΠΟΙΟ  ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την μεταφορά των Σημάτων του Συναγερμού σας στο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών και σε όλα σας όμως τα κινητά τηλέφωνα  ταυτόχρονα.

Η τροφοδοσία της πλακέτας  της  επικοινωνίας με την κάρτα SIM γίνετε  απευθείας από την μπαταρία των 12V του συναγερμού σας , οπότε και να σας κόψουνε το ρεύμα ή  τα  καλώδια , το σύστημα μας θα  συνεχίσει  να λειτουργεί  τουλάχιστον  για  5 ώρες με της καινούργιες μπαταρίες του . Η εντολή του οπλισμού – αφοπλισμού – διάρρηξης – διακοπής ή επαναφοράς του ρεύματος , κτλ. ,  δίνετε άμεσα εντός  (1 sec  δευτερολέπτου) , η απάντηση των ενεργειών που κάνατε , έρχεται την ίδια στιγμή μέσα σε (4 sec) προς όλους τους συμβαλλόμενους χρήστες  του συναγερμού .  Ενημερώνετε  πρώτα  το  ( Κ.Λ.Σ.Σ.) - Κέντρο Επιχειρήσεων της Εταιρείας       ( SECURITY)  με όλες της Πληροφορίες που μεταβιβάζονται για κάθε Συναγερμό ξεχωριστά από τον δέκτη του Κέντρου στα κινητά σας τηλέφωνα , γιατί  έχουμε  πλέων  την  καλύτερη  δυνατή και ποιο ασφαλής  σε παγκόσμια κλίμακα λύση για εσάς , μέσο δεδομένων ιντερνέτ κινητής τηλεφωνίας , σήμερα είναι ότι ποιο γρήγορο σε μεταφορά δεδομένων , γιατί ! , γιατί  δεν είναι τηλέφωνο , είναι το δίκτυο που κάνει την διαφορά και το πρόγραμμα εφαρμογής της απομακρυσμένης διαχείρισης, απευθείας σε όλα τα κινητά σας  τηλέφωνα  με  ταυτόχρονη  ενημέρωση  προς  όλους τους  πελάτες  μας ,  όσους  δηλαδή  διαχειρίζονται  τον  συναγερμό  τους.

Με  τα  νέα  προγράμματα  '' Global  Cart  Sim  ( internet ) '' , με απεριόριστα δεδομένα ιντερνέτ , ο  Συναγερμός  σας  βρίσκεται  διαρκώς  ( on line ) 24 ώρες το 24ωρο  , 365ημέρες το χρόνο ,  συνέχεια δηλαδή σε ασύρματη σύνδεση με απαράμιλλη  και αδιάκοπη λειτουργία στο δίκτυο ''GPRS  internet '', για να σου  προσφέρει  την  μέγιστη  ταχύτητα  μεταφοράς  και  ενημέρωσης επικοινωνίας  δεδομένων  όλων των πληροφοριών με απομακρυσμένη  δική  σου άμεση ενημέρωση και  διαχείριση  από το  κινητό  σου τηλέφωνο , με ενέργεια  οπλισμού και αφοπλισμού ,άμεσα σε (1 sec) τόσο γρήγορα και αναφορά επιβεβαίωσης της ενέργειας που έχετε κάνει από το κινητό σας σε  (4 sec) . Το ημερολόγιο συμβάντων του προγράμματος της εφαρμογής που έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο , το έχετε  για να ενημερώνεστε   άμεσα και όποτε εσείς θέλετε  για όλα τα σήματα με της πληροφορίες του συναγερμού σας από οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, μήνα ή χρόνο θελήσετε , ενημερώνεστε άμεσα για το τί γίνετε αποκλειστικά στο δικό σας χώρο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο , αποτρέποντας αποτελεσματικά  και ποιό γρήγορα πλέων τον πιο επίδοξο διαρρήκτη , γιατί τα Σήματα σου με όλες της πληροφορίες του Συναγερμού σου μεταφέρονται  πλέων  πολύ  ποιο  γρήγορα , μέσα  σε  (4 sec) δευτερόλεπτα , ταυτόχρονα  όμως  σε όλους τους διαχειριστές που έχουν κατεβασμένη την εφαρμογή στο κινητό τους , δηλαδή είναι ένα πρόγραμμα ιντερνέτ δεδομένων  με εικονίδιο στο κινητό σας και όχι τηλεφωνική κλήση  που προσπαθεί να  καλέσει  αποκλειστικά  εσάς  με  μία  μονάχα κλήση , αυτό σας ενημερώνει άμεσα όλους μαζί ταυτόχρονα , άμεσα  μέσα  σε  (4 sec) δευτερόλεπτα  .


Πως   λειτουργεί  :
Η Κρυπτογραφημένου Αλγόριθμου κάρτα ''Global Cart Sim ( internet )''είναι συνεχώς σε ( on line ) λειτουργία  , τοποθετείται η πλακέτα μέσα στην συσκευή του Συναγερμού σας και τροφοδοτείτε  άμεσα από την μπαταρία του Συναγερμού σας , οπότε  έχουμε  συνεχώς  ρεύμα  και  επικοινωνία σε κάθε περίπτωση διακοπής του ρεύματος στο χώρο σας,  εσείς θα ειδοποιείστε άμεσα μέσα σε (4 sec)  .    Την συσκευή  - πλακέτα σύνδεσης  και την  ''Global Cart Sim ( internet )'' σας την προμηθεύουμε εμείς  ως  προμηθευτές και εγκαταστάτες σας . Αυτή η συσκευή  αναλαμβάνει άμεσα την μεταφορά όλων των σημάτων  και πληροφοριών από τον Συναγερμό σου πρώτα στο (Κ.Λ.Σ.Σ.) και μετά στο κινητό σας τηλέφωνο , ταυτόχρονα δηλαδή με το 24ωρο  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης των  Σημάτων Συναγερμών  μέσω ''GPRS ( internet )'', ότι και εάν συμβεί,  24ώρες  το  24ωρο, 365ημέρες το χρόνο, με την απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα και σε όλους τους διαχειριστές  , χρήστες που έχουν την εφαρμογή αυτή στο κινητό τους με ξεχωριστό κωδικό  ονόματος  χρήστη . 

       
Λειτουργεί  ασταμάτητα  ακόμη  και  χωρίς  ρεύμα  & τηλέφωνο :
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα το σύστημα μας και μας ειδοποιεί για ότι συμβαίνει στο χώρο μας με όλες της δυνατές πληροφορίες γιατί έχει εναλλακτική πηγή ενέργειας την μπαταρία του Συναγερμού μας . Σε  περίπτωση  διακοπής  οποιουδήποτε  δικτύου  - κεραίας  του   ( internet ) παρόχου κινητής τηλεφωνίας που έχει κουμπώσει η ''Global Cart Sim  internet  ως το δυνατότερο σήμα''  , (Πχ. κούμπωσε  στην Cosmote) και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο χάθηκε αυτό

το σήμα ,  ενεργοποιούνται αυτόματα  κυλιόμενα οι εναλλακτικοί  πάροχοι  γιατί η  ''Global  Cart  Sim   ( internet )'' είναι κυλιόμενου κωδικού σε συχνότητες και όχι σταθερού κωδικού συχνοτήτων για μία μονάχα πάροχο κεραίας κινητής τηλεφωνίας , βρίσκει την εναλλακτική πηγή του καλύτερου δυνατού η πλησιέστερου σήματος και κουμπώνει στην επόμενη κεραία , αν χάσει το σήμα της πρώτης κεραίας πηγαίνει και κουμπώνει αυτόματα από μόνο του το σύστημα αυτό στην επόμενη και στην επόμενη και πάει λέγοντας  (Πχ. Vodafone , Wind , Q , Κτλ. εναλλακτικούς παρόχους ) και μας ειδοποιεί  αδιάλειπτα συνεχώς  δηλαδή  για  ότι συμβαίνει , γιατί είμαστε  διαρκώς (on line) σε συνεχόμενη επικοινωνία  συνδεδεμένοι  με τον συναγερμό μας και μας ειδοποιεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όπως και εσάς τους ιδίους σε κάθε περίπτωση  και για οποιοδήποτε σήμα , ακόμη και όταν χάσει το σήμα επικοινωνίας σε μία κεραία μας το δείχνει αμέσως μέχρι να κουμπώσει στην επόμενη, γιατί το πρόγραμμα του είναι έτσι κατασκευασμένο , ώστε όταν χαθεί για κάποιο λόγο  η  ( on line )  συνεχόμενη επικοινωνία , εμείς  το γνωρίζουμε γιατί η λειτουργία του όπως και η επικοινωνία του είναι δικτυακή και συνεχής για να στέλνει σήματα  όλο  το  24ωρο  στο  Κέντρο  Λήψης   &  Διαχείρισης  των  Σημάτων  Συναγερμών  της   << ''T.S.S. - TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''>>  ασύρματα  και  με  απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο μέσο της ''GPS Global Cart Sim (internet)''  , όπως  επίσης στέλνει ταυτόχρονα  σήματα και στα τηλέφωνα ανάγκης του κάθε πελάτη μας που έχουμε περασμένο το πρόγραμμα του Συναγερμού του μέσω δικτύου ( internet )  . Το μοναδικό σύστημα στον κόσμο που ότι και να συμβεί στο χώρο μας , ειδοποιούμαστε  άμεσα όπου και να βρισκόμαστε , για να αισθανόμαστε και να κοιμόμαστε ήσυχοι και απόλυτα ασφαλείς  με την ''T.S.S. - TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''.

Τί   κάνει   το  GLOBAL  CART   SIM   INTERNET  GPRS  ! ! !     

KANEI   ΤΗΣ   ΠΟΙΟ   ΓΡΗΓΟΡΕΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ   ΜΕΣΟ   ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ    ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,

 Ταυτόχρονα   όμως   σε  όλους  τους  χρήστες   του  συναγερμού  και  του  ( Κ.Λ.Σ.Σ.).

 

1 ) Πρόγραμμα εφαρμογής με εικονίδιο  στο  κινητό  μας  τηλέφωνο , το  οποίο  πλέων  θα  το χρησιμοποιείτε  και  ως  Χειριστήριο  Απομακρυσμένης  Διαχείρισης του  Συναγερμού  σας  μέσο       του κινητού σας τηλεφώνου  για οποιαδήποτε εντολή δώσετε ή την απάντηση  που θα πάρετε .

     ΤΟ  ΚΙΝΗΤΟ  ΣΑΣ  ΠΛΕΩΝ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ΣΑΣ

2 ) Έχουμε πλήρη  απομακρυσμένη διαχείριση με εντολή σε 1sec για όλα : όπλιση , αφόπλιση , ονομαστική ενημέρωση με επιβεβαίωση στο κινητό σας ποιός χρήσης - Άτομο του συστήματος αριθμητικά έκανε οποιαδήποτε ενέργεια , πότε έχουμε διακοπή ρεύματος , επαναφορά ρεύματος , ενεργοποίηση ζώνης ονομαστικά π.χ. πότε χτύπησε ο συναγερμός μας ως διάρρηξη ζώνης 1 που είναι η μαγνητική επαφή παγίδα της πόρτας εισόδου , πότε ενεργοποιήθηκε  ο ανιχνευτής καπνού της  ζώνης  6  που είναι στο λεβητοστάσιο κτλ., ενημέρωση για το πότε θέλει κάποιο υλικό του συστήματος μπαταρία , ενημέρωση ότι μας ξηλώσανε την εξωτερική σειρήνα  , επίσης  πολλές ακόμη πληροφορίες που έρχονται άμεσα στο κινητό μας τηλέφωνο σε 4secΜε λίγα λόγια σας ενημερώνει για όλα .

3 ) Άμεση επιβεβαίωση με απάντηση στο κινητό σας τηλέφωνο για οποιαδήποτε ενέργεια  γίνετε και από οποιονδήποτε  π.χ. όπλισε ο άνδρας του σπιτιού και το γνωρίζει η γυναίκα του και τα παιδία του ταυτόχρονα με σήμα που έρχεται στην εφαρμογή των κινητών τους , γύρισε το παιδί από το σχολείο και αφόπλισε, το γνωρίζουν ταυτόχρονα όλοι οι διαχειριστές που έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους.

4 ) Μόνιμο Ημερολόγιο Συμβάντων που δεν σβήνει ποτέ , για να μπορούμε όποτε θέλουμε να γυρίσουμε το αρχείο πίσω και να βρούμε ότι ψάχνουμε μεταγενέστερα .

5 ) Κάρτα  GLOBAL  SIM  GPRS , παγκόσμιου ασύρματου δικτύου που κουμπώνει σε όλες της κεραίες κινητής τηλεφωνίας και όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας , η οποία κάρτα είναι κυλιόμενου κωδικού,  κρυπτογραφημένη για αποκλειστική χρήση στα συστήματα ασφαλείας και τροφοδοτείτε αποκλειστικά από την μπαταρία του Συναγερμού για άμεση ενημέρωση σας .

6 ) Το σύστημα αυτό δεν είναι κάρτα κινητής τηλεφωνίας  GSM  η οποία θα κάνει προσπάθεια να καλέσει τον πρώτο αριθμό ανάγκης σε κάποια δευτερόλεπτα  και αν σας βρει στο κινητό σας τηλ. ή αν το ακούσετε , η  κάρτα κινητής τηλεφωνίας  GSM  έχει ογκοχρέωση σε κάθε κλίση που κάνει και αν τελειώσει ο χρόνος ομιλίας της κάρτας έχει από εκεί και ύστερα υπέρογκες ογκοχρεώσεις σε χρήματα.

7 ) Το σύστημα αυτό είναι ένα δικτυακό ( ON LINE ) πρόγραμμα πολύ ποιο γρήγορο από οποιοδήποτε άλλο σύστημα ,  ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα εις διπλούν και απεριόριστα χωρίς παραπάνω χρεώσεις  , στέλνει μηνύματα οπτικά αλλά και ηχητικά σήματα σε όλους τους χρήστες με πλήρη ενημέρωση συμβάντων , ταυτόχρονα όμως σε όλους , δεν είναι τηλέφωνο για να προσπαθήσει να κάνει κλήση να σε καλέσει , είναι δικτυακή εφαρμογή με άμεση αποστολή σημάτων επιβεβαίωσης σε 4 sec σε όλους.

8 ) Είναι ένα αντικλεπτικό σύστημα της ποιό γρήγορης επικοινωνίας που υπάρχει για ψαγμένους ανθρώπους που θέλουν και ζητάνε το απόλυτο , είναι για μονάδες & απομακρυσμένα  κτήρια  υψηλού κινδύνου , όπως είναι οι τράπεζες , τα χρυσοχοεία , τα εργοστάσια , εργοτάξια , βιομηχανίες παραμεθόρια σε απομακρυσμένες περιοχές , όπου  δεν  υπάρχει  τηλεφωνία κτλ. , επίσης σπίτια  και καταστήματα παραμεθόρια σε απομακρυσμένες περιοχές  σε βουνό και θάλασσα και οπωσδήποτε είναι για άτομα που γνωρίζουν και ξέρουνε πολύ καλά τι ζητάνε και θέλουν  απλά το απόλυτο . Αντιπροσωπεία σε 12 Νομούς της Βορείου Ελλάδας , ΗΜΑΘΙΑΣ , ΠΕΛΛΑΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΠΙΕΡΙΑΣ , ΚΟΖΑΝΗΣ , ΓΡΕΒΕΝΩΝ , ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , κτλ. .

9 ) Αίσθημα  απόλυτης ασφάλειας  γιατί έχουμε πλέων το απόλυτο σύστημα ειδοποίησης , απευθείας σε  εμάς  τους  ιδίους  , όπως  και  στα οικία  σε εμάς  άτομα , με ( ON LINE ) διαχείριση .

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S