Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! ΜΑΘΗΜΑ , ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !   ΜΑΘΗΜΑ , ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !
Κυρίως οι ηθικές αξίες των ανθρώπων έχουν ως βωμό τα χρήματα .
Οι άνθρωποι προσαρμόζουν επίσης τις ηθικές τους αξίες ανάλογα με το ποια αρχή και ποιος άνθρωπος τους ωφελεί περισσότερο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή .
Οι ηθικές τους αρχές παύουν να υφίσταται και είναι πιο ευέλικτες και πιο εξυπηρετικές από ό,τι θα θέλαμε να παραδεχτούμε , γιατί πολύ απλά τους βολεύει .
Δεν υπάρχει ημέρα που να μην αναγνωρίζω ανηθικότητα σε πολλά άτομα και κυρίως σε προσωπικότητες της καθημερινότητας που συναντώ από όλους τους τομείς , όπως δημόσια πρόσωπα και ιδιώτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια .
Η τοξικότητα που τους διακρίνει είναι μεγάλη και επικίνδυνη , έχοντας δίπλα τους επέτες γυρολόγους οι οποίοι ζητιανεύοντας με τον τρόπο τους την εύνεια τέτοιων ανθρώπων για να κάνουν απλώς την δουλειά τους και να ανυψώνουν κατανοώντας αυτούς που τους προσβάλουν για τον σκοπό τους και για όλα αυτά που υποτίθεται θα τους παρέχουν , τους ανέχονται επειδή τους έχουν ανάγκη εκείνη την στιγμή .
Αυτού του είδους οι άνθρωποι όμως δεν μετατοπίζουν σε καμμία περίπτωση τις ηθικές τους κρίσεις ως αξίες προς την ιδιοτέλεια .
Οι άνθρωποι μπορούν να πιαστούν στα πράσα μετρώντας τις ηθικές τους αξίες με ένα απλό και μόνο δόλωμα , τα χρήματα .
Οι ηθικές αξίες τους αλλάζουν και χάνονται μέσα σε λίγα λεπτά για να ευνοήσουν το άτομο ώς κανόνα που τους δίνει μεγαλύτερο μερίδιο στα χρήματα .
Το φαινόμενο αυτό το συναντάμε καθημερινά σε άτομα που τυγχάνει να έχουμε ακόμη και δίπλα μας , που είναι πρόθυμα να μας προδόσουν αμέσως γιατί ευκαριακά τους βολεύει να κάνουν την δουλειά τους , ή αλλιώς την αρπαχτή τους , χωρίς να κοιτάνε την διάρκεια και το δάσος μαζί σου , παρά μόνο το δέντρο και στο τέλος , πάντα μένουν μόνοι τους να αναλογίζονται την βλάβη που κάνανε , το να σε συγκρίνουν απλά με τοξικούς ανθρώπους που τους παράσυραν στο βωμό του χρήματος την συγκεκριμένη χρονική στιγμή , δυστυχώς στο τέλος μένουν πάντα μόνοι τους κατά κανόνα χάνοντας από κοντά τους ίσως το μοναδικό άτομο που τους νοιάζεται , για μία αρπαχτή της στιγμής .
Έχουν όλο το χρόνο να σκεφτούν τι κάνανε και το τι πάθανε , αλλά της περισσότερες φορές δεν έχουν το θάρρος να το παραδεχθούν , έτσι λοιπόν μένουν μόνοι τους με το μικρό τους φιλαράκι που ονομάζεται εγωισμός .
 

                              

                                   ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ    Σ.   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Πιστοποιημένος  Καθηγητής   Ενηλίκων  σε  ( Κ.Ε.Κ. –  Ι.Ε.Κ. )  &  λοιπά Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα  -  Σύμβουλος  &  Εκπαιδευτικός σε θέματα  Ασφαλείας  -  Εκπαιδευτής   της   Ελληνικής  Αστυνομίας  των  Σχολών  Δοκίμων  Αστυφυλάκων  &  των  Σωμάτων  Ασφαλείας  -  Manager  Director  Πωλήσεων  -  Διευθύνων  Εταιρείας  Φυλάξεων  της ‘T.S.S. – SECURITY’  -  Εκπαιδευτής Όπλων της ( ΣΚ.Ο.Ε. - Σκοπευτικής  Ομοσπονδίας  Ελλάδος ) – Φιλανθρωπικό Έργο  –  Συγγραφικό Έργο  -  Δράσεις  ως  Εθελοντής  Διασώστης  -  Δράσεις ως  Εκπαιδευτής  του ( Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ) - Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών  Φυσικών  Καταστροφών  - Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.) , Πανελλαδικό  Δίκτυο  Πολιτικής  Προστασίας  &  Διαχείρισης  Κρίσεων της  Ελλάδος.    .Τηλ. Κέντρο : 23310 27102  -  Κινητό : 6937 22 65 65 - Facebook : TSS Tsiflidis Security Services   -  Email : sales@securitytsiflidis.gr  -  Site : www.securitytsiflidis.gr   

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S