Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

Δραστήριο άτομο, ΜΑΘΗΜΑ, ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Δραστήριο άτομο, ΜΑΘΗΜΑ,  ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τι σημαίνει να  είσαι ένα δραστήριο άτομο :

Το δραστήριο άτομο καταρχάς είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, όπου βάση του χαρακτήρα που έχει διαπλάσει και της δυναμικής του προσωπικότητάς που το διακρίνει , είναι ενεργό σε δραστηριότητες και διάφορες δράσεις που αφορούν κυρίως την προσωπική του αυτοβελτίωση σε γνώσεις , όπου προάγει την αυτονομία του, τονώνει την ανεξαρτησία του και ενισχύει την αυτοεκτίμηση του , επαγγελματικά και ατομικά. Ένα τέτοιο δραστήριο άτομο, είναι συνεχώς σε εγρήγορση και δεν κάθετε καθόλου περιμένοντας να συμβεί κάτι στην ζωή του , κάθε άλλο θα έλεγα, μεσολαβεί και κάνει ενέργειες το ίδιο το άτομο με σκοπό να συμβεί κάτι. Αυτό είναι το ανήσυχο πνεύμα ενός δραστήριου ατόμου που δεν του επιτρέπει να καθησυχάζει ποτέ. Ένα τέτοιο άτομο έχει χαρακτηριστικά δραστήριας συμπεριφοράς , που απλά σημαίνει : αίσθημα ενεργού πολίτη με ανάληψη ευθυνών που αποκρίνεται άμεσα , έχει αντίληψη και κυρίως έχει άμεση αντίδραση. Παρόλο που συνήθως οι δραστηριότητες τέτοιων ενεργών ατόμων, συνδέονται κυρίως με το εργασιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον, το να είστε ένα δραστήριο άτομο, είναι μια ιδιότητα που εκτιμάται ιδιαίτερα σε όλες τις πτυχές της ζωής και από άλλα άτομα που σας σέβονται και σας εκτιμούν φανερά ή κρυφά για της έντονες δραστηριότητές σας. Όλοι θέλουν και σπεύδουν να συνεργαστούνε με ένα τέτοιο άτομο που είναι πάντα πρόθυμο απέναντι σε φίλους και γνωστούς , να αναλάβει δράση και να αναζητήσει μια λύση, αλλά μας αρέσει επίσης να συναντιόμαστε σε φιλικό περιβάλλον και να ανταλλάσουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας , γιατί έχουν μάθει να ακούν ιδέες με σκοπό την υλοποίησή τους προς όφελος όλων , οργανώνουν σχέδια χωρίς να τα κάνουν περίπλοκα στο ευρύτερο κοινό , με σκοπό την υλοποίηση τους για το ευρύτερο και κοινό καλό όλων όσων αντιπροσωπεύει.
Ένα τέτοιο άτομο είμαι και εγώ και σας καλώ όλους για ένα καφέ στα γραφεία της εταιρείας μου με σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα , να έρθουμε ποιο κοντά , να ανταλλάξουμε απόψεις , έτσι ώστε να έχουμε πλέον άποψη εφόσον γνωριστούμε , ο ένας απέναντι στον άλλο. Σας περιμένω λοιπόν ελεύθερα .
 
ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Πιστοποιημένος Καθηγητής Ενηλίκων σε ( Κ.Ε.Κ. – Ι.Ε.Κ. ) & λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα - Σύμβουλος & Εκπαιδευτικός σε θέματα Ασφαλείας - Εκπαιδευτής της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων & των Σωμάτων Ασφαλείας - Manager Director Πωλήσεων - Διευθύνων Εταιρείας Φυλάξεων της ‘T.S.S. – SECURITY’ - Εκπαιδευτής Όπλων της ( ΣΚ.Ο.Ε. - Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ) – Φιλανθρωπικό Έργο – Συγγραφικό Έργο - Δράσεις ως Εθελοντής Διασώστης - Δράσεις ως Εκπαιδευτής του ( Ι.Δ.Α.Φ.Κ. ) - Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών Φυσικών Καταστροφών - Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ.) , Πανελλαδικό Δίκτυο Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων της Ελλάδος. . .Τηλ. Κέντρο : 23310 27102 - Κινητό : 6937 22 65 65 - . . . Email : sales@securitytsiflidis.gr - Site : www.securitytsiflidis

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S