Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ : Συμβουλές για την ασφάλειάς σας __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ __ ''TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.''

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ  :  Συμβουλές για την ασφάλειάς σας  __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  __ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ __ ''TSIFLIDIS  SECURITY SERVICES - T.S.S.''

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ  :  Συμβουλές για την ασφάλειάς σας .

''T.S.S. - TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES''

 

Το σλόγκαν της  ''T.S.S. - TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES'' είναι  ( το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν ) να είμαστε πάντοτε προετοιμασμένοι με ένα σχέδιο ασφάλειας για το σπίτι μας πριν  συμβεί μια καταστροφή  , είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα από την πλευρά μας , κάνουμε μια ενέργεια εμείς για εμάς . Όσο πιο καλά προετοιμασμένοι είμαστε , τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει εμάς προσωπικά αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα όπως  είναι η οικογένειά μας κτλ. . Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενισχύσετε την ασφάλεια στο σπίτι σας .

Ενισχύστε όλες τις εξωτερικές πόρτες με έξτρα σύρτες ασφαλείας και καλύτερες ποιό ασφαλείας κλειδαριές . Εάν η πόρτα σας έχει τζάμια , βεβαιωθείτε ότι είναι ενισχυμένα σε πάχος και να έχουν πλαστική  μεμβράνη εσωτερικά  . Τα τζάμια ασφαλείας  λοιπόν θα μπορέσουν να αποτρέψουν σε χρόνο  τους εισβολείς να εισέλθουν στο σπίτι σας . Οι μεντεσέδες της πόρτας καλό θα είναι επίσης να κοιτάζουν προς τα μέσα στο σπίτι σας . Με αυτόν τον τρόπο ένας εισβολέας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτούς ώστε να βγάλει ολόκληρη την πόρτα από το πλαίσιο της . Οι εξωτερικές πόρτες πρέπει να είναι πάντοτε κλειστές και κλειδωμένες όταν δεν τις χρησιμοποιείτε . Το ίδιο ισχύει και για την πόρτα του γκαράζ σας .

Σε όλα τα σημεία εισόδου πρέπει να υπάρχει ένα φως τουλάχιστον πάντα αναμμένο κατά την διάρκεια της νύχτας . Χρήσιμο θα είναι να γίνει εγκατάσταση ανιχνευτών κίνησης σε όλο τον χώρο σας , οι οποίοι θα μπορούν να  ενεργοποιήσουν τα εξωτερικά φώτα σε περίπτωση κίνησης , αυτό είναι αρκετά αποτρεπτικό . Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τρομάξει και τον ποιό επίδοξο πιθανό διαρρήκτη . Αν φύγετε για διακοπές ή απουσιάζετε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι σας , μπορείτε να βάλετε χρονοδιακόπτες στα εσωτερικά φώτα . Αυτό θα κάνει να φαίνεται σαν κάποιος να είναι ακόμη στο σπίτι και όταν δεν είναι κανείς και είναι αποτρεπτικό για όποιον επιβουλεύεται την περιουσία σας .

Χρησιμοποιήστε στα παράθυρά σας μια πρόσθετη κλειδαριά και σύρτες ασφαλείας επώνυμους , γνωστή και ως κλειδαριά πλαισίου . Αυτό θα βοηθήσει ώστε να μην μπορεί κάποιος να ανοίξει το παράθυρο από το εξωτερικό μέρος . Θα μπορούσατε επίσης να τοποθετήσετε ράβδους ασφαλείας για να εξασφαλίσετε ότι τα παράθυρα σας δεν μπορούν να ανοίξουν καθόλου .

Στον κήπο σας εάν έχετε θάμνους να είναι πάντα κομμένοι και κουρεμένοι για να μην υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να μπορεί να κρυφτεί σε αυτούς έτσι ώστε να έχετε οπτικό επίπεδο . Φροντίστε επίσης να μην υπάρχουν σκοτεινές περιοχές που να δίνουν την δυνατότητα σε έναν διαρρήκτη να γίνει αόρατος έτσι ώστε να μπορεί να κρυφτεί στο σκοτάδι ποιό άνετα . Στην εξώπορτα σας αν έχετε την οικονομική άνεση τοποθετήστε μια θυροτηλεόραση με κάμερα για να είστε σίγουροι εφόσον βλέπετε πλέων  σε ποιον ανοίγετε την πόρτα του σπιτιού σας .

Όταν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι σας για διακοπές ή για οποιοδήποτε λόγο , φροντίστε να αφήσετε σε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας τα κλειδιά σας για να επισκέπτεται τακτικά τον χώρο σας και να επιβλέπει αν όλα είναι καλά δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι στο σπίτι υπάρχει ζωή και δεν είναι άδειο .

Το σίγουρο πάντως είναι ένα , πως η καλύτερη προστασία είναι ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι μας γιατί είναι αποτρεπτικό από την φύση του επειδή λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο . Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και  όλα μαζί τα παραπάνω  σαφώς με πολύ χαμηλότερο κόστος από την υλικοτεχνική υποδομή που θα πάρετε , φυσικά για εμάς όσα περισσότερα μέτρα ασφαλείας πάρετε , τόσο καλύτερα για εσάς  .  Έτσι θα έχετε μεγαλύτερη σιγουριά  και αίσθημα ασφάλειας πως είστε πραγματικά ασφαλείς και δεν έχετε αφήσει τίποτα στην τύχη. Το σπίτι σας δεν θα είναι πλέον ένας εύκολος στόχος για τους τυχόν επίδοξους ληστές  ή διαρρήκτες και εσείς θα έχετε την σιγουριά και την ηρεμία πως οι δικοί σας άνθρωποι έχουν την προστασία που τους αξίζει επιτέλους , πρέπει όμως να το βάλετε ως προτεραιότητα για να υλοποιήσετε το έργο εγκατάστασης για την ασφάλεια σας  .

Εμείς σας προτείνουμε την εταιρεία μας  '' T.S.S. - TSIFLIDIS SECURITY SERVICES '' όπου είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες συστημάτων συναγερμού οικιών και καταστημάτων , όπου μέσα από την μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας , έχουμε την εμπειρία με εκατοντάδες χιλιάδες εγκαταστάσεις από ευχαριστημένους πελάτες μας και σίγουρα ένας Σύμβουλος Ασφαλείας μας  θα σας δώσει την πιο σωστή και υπεύθυνη λύση για την ασφάλειά σας . Κατόπιν μελέτης του χώρου σας από τους ποιό έμπειρους τεχνικούς μας , θα σας πουν τι ακριβώς χρειάζεστε στο χώρο σας και ποια σημεία χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής και ασφάλειας . Πάντα βρίσκονται δίπλα σε εσάς και σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε 24 ώρες το 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο .

 

T.S.S.-TSIFLIDIS SECURITY SERVICES  -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 45 - ΒΕΡΟΙΑ 59131

Τηλ. : 23310 27102   -  Κινητό : 6937 22 65 65 - sales@securitytsiflidis.gr 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ   ΚΑΛΥΨΗ   ΜΕ   ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ   ΚΑΙ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ__INSTRUCTOR ___ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __

Πιστοποιημένος Καθηγητής Ενηλίκων για Θέματα Ασφάλειας σε ( Κ.Ε.Κ. ) , ( Ι.Ε.Κ. ) και λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα _ Αναγνωρισμένος & Πιστοποιημένος Καθηγητής από το ( Υπουργείο Παιδείας  &  Θρησκευμάτων ) _ Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης __ Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού __ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος __ Εθνικός Διαιτητής ( KARATE ) & Διεθνής στο ( KICK BOXING ) _ Σύμβουλος Ασφαλείας , Ειδικός Μελετών & Πωλήσεων Συστημάτων Ασφαλείας _ Marketing and Security Direktor_ Ειδικός Ερευνητής ντεντέκτιβ _ Πιστοποίηση Επαγγέλματος από τον ( Ε.Ο.Π.Ε.Π.) ,  Πιστοποίηση Εργασιών με  2ο ( I.S.O.)  από το Ελληνικό Κράτος . - ( V.I.P.) - Συνοδός Ασφαλείας - Bodyguard  με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό .  Δείτε όλα μας τα Πτυχία  &  τα Διπλώματα από Εκπαιδεύσεις και Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας σε θέματα Ασφαλείας μέσα από το ποιο ενημερωμένο site για την ασφάλεια , συνδεθείτε άμεσα στο : www.securitytsiflidis.gr Τηλ. επικοινωνίας : 23310 27102 - Κινητό : 6937 226565 - email : sales@securitytsiflidis.gr   -   Αυτοί  είμαστε  εμείς , αγαπητοί  μας  φίλοι  .

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ,  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  &  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ,  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΦΥΛΑΞΕΩΝ  ___ '' TSIFLIDIS  SECURITY SERVICES - T.S.S.'' ___ 24 ΩΡΕΣ  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΔΙΠΛΑ  ΣΑΣ

Κανείς  δεν  γνωρίζει  καλύτερα  από  εμάς  που  Διδάσκουμε  την  ασφάλεια  στης  αίθουσες διδασκαλίας , την ασφάλεια  χώρου  και  την  προσωπική  ασφάλεια  προσώπων  και  υποδομών.

___ '' TSIFLIDIS  SECURITY SERVICES - T.S.S.'' __ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΣΕ  ΟΛΑ ΤΑ  ΕΠΙΠΕΔΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S