Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Προστασία φυσικών προσώπων .
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Με τον όρο Προστασία , εννοούμε την ολοκληρωμένη προφύλαξη ενός ή περισσοτέρων απλών ατόμων , ή επισήμων , ή διασήμων προσώπων , από πράξεις επιτιθέμενων ατόμων ή ομάδων σε ουδέτερο χρόνο που ίσως από πριν αυτές έχουν προαποφασιστεί , οι οποίες αυτές πράξεις στρέφονται κατά της ζωής τους , της προσωπικής τους ελευθερίας , της προσβολής της τιμής τους , της υπόληψης , της αξιοπρέπειας τους , όπως και της περιουσίας τους . Στον όρο προστασία ενός ή περισσοτέρων ατόμων ή επισήμων , συμπεριλαμβάνεται επίσης και η προστασία από διάφορα ατυχήματα και ιατρικά περιστατικά που απαιτούν πρώτες βοήθειες από τους ειδικευμένους Συνοδούς Ασφαλείας .
Επίσης ο τρόπος της προστασίας επιτυγχάνετε πάντα με διάφορα ηλεκτρονικά όπως και εποπτικά συστήματα ασφαλείας 24ωρης παρακολούθησης & ενημέρωσης που έχουμε τοποθετήσει ως εταιρεία ασφαλείας << TSIFLIDIS
SECURITY >> στους χώρους του προστατευόμενου ατόμου , όπως και η διακριτική ή μη 24ωρη συνοδεία - προστασία με ειδικά εκπαιδευμένα άτομα Συνοδούς Ασφαλείας , με ειδικά σωματικά προσόντα ένοπλης συνοδείας αν και εφόσον χρειάζεται σε κάθε περίπτωση .

H <> , με το πολυάριθμο & εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας της, άριστα εκπαιδευμένο σε θέματα ( Σ.Ο.Α. ) Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας , (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο»),Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Πιστοποιημένους από το ελληνικό κράτος Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όπως και σε εμπόλεμες χώρες , έχει μεγάλη πολυετής εμπειρία στον χώρο αυτό. Η προστασία επιτυγχάνετε από υλικοτεχνική υποδομή υψηλών προδιαγραφών, που έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες γνώσεις & υπηρεσίες στον τομέα της τεχνητής & φυσικής προστασίας, των Ελλήνων και Αλλοδαπών πελατών της, εξασφαλίζοντας πλήρη μέτρα προστασίας τόσο για το χώρο διαμονής και εργασίας τους, όσο και κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε μετακίνησης, με χρήση χερσαίων, πλωτών ή εναέριων μέσων , ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί ....

Κατάστρωση πλάνου για τον σχεδιασμό της φύλαξης φυσικών προσώπων & αγαθών. Ο συνοπτικός σχεδιασμός , ο σχηματισμός της ειδικής ομάδας ασφαλείας και η πλήρη στελέχωση όλης της συνοδευτικής ομάδας προστασίας από τα έμπειρα στελέχη της <> , διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της και το σχέδιο ασφαλείας που καταρτίζεται βασίζεται πάντοτε στην ανάλυση του επιπέδου απειλής, καλύπτοντας οποιαδήποτε πεζή ή εποχούμενη κίνηση και αποσκοπεί στην πρόβλεψη & αποτροπή οποιασδήποτε απειλής & οπωσδήποτε κάθε πιθανού κινδύνου. Οι διατιθέμενοι για το αντίστοιχο σχέδιο, πόροι και μέσα, διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της κάθε φύλαξης – συνοδείας με εφεδρικά οπωσδήποτε σχέδια Α΄-Β΄-Γ΄ PLAN , για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστάσεων.
Για τον σκοπό αυτό, διατίθενται ειδικά επανδρωμένα θωρακισμένα αυτοκίνητα , δίκυκλες μηχανές μόνο ως προπομποί , με έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να ανταποκριθεί στις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες για την κατάλληλη υλοποίηση σχεδίων συνοδευτικής ομάδας ασφάλειας, προπομπών και δρομολογίων , όλων των συνοδών ασφαλείας ,τον επικεφαλή αρχηγό της ομάδας ασφαλείας και της παρακολούθησης στόχων.

 

Γράφει ο Καθηγητής Ενηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης ,
Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος ...

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S