Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

Ποιός είναι ο ρόλος εργασιών πουν προσφέρουν οι εταιρείες ( SECURITY ) και ποιες οι αρμοδιότητες τους .

Ποιός είναι ο ρόλος εργασιών πουν προσφέρουν οι εταιρείες ( SECURITY ) και  ποιες οι  αρμοδιότητες τους .

Ποιος είναι ο ρόλος εργασιών πουν προσφέρουν οι εταιρείες ( SECURITY ) και ποιες  οι  αρμοδιότητες  τους  .

 

Αγαπητοί φίλοι χαίρετε .

 
 
Το επάγγελμα της Ασφάλειας , είναι ένα ιδιαίτερο επάγγελμα και σκοπό έχει την Πρόληψη της Προστασίας κάθε ατόμου και των περιουσιακών αγαθών του από έναν η περισσότερους επίδοξους διαρρήκτες.
Ο σκοπός αυτός επιτυγχάνετε με την Πρόληψη , την Μελέτη και Εγκατάσταση ενός εξειδικευμένου Συστήματος Ασφαλείας Συναγερμού , τον οποίο εμείς ως Εταιρεία Φυλάξεων παρακολουθούμε 24 ώρες από το Κέντρο Επιχειρήσεων μας , δηλαδή το (Κ.Λ.Σ.Σ.) - Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμών .
Όταν ενεργοποιηθεί το σύστημα του συναγερμού μας όπου έχουμε τοποθετημένο στον χώρο μας και χτυπήσει η σειρήνα , μας ειδοποιεί άμεσα στα τηλέφωνα ανάγκης που έχουμε δηλώσει, μέσο ενός τρόπου επικοινωνίας , οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε , 24 ώρες το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο .
Ο ρόλος της εταιρειών (SECURITY ) είναι : η Πρόληψη , η Μελέτη για την Εγκατάσταση των Συστημάτων Ασφαλείας , η Συντήρηση και η 24ωρη Επίβλεψη μέσο του ( Κ.Λ.Σ.Σ.) που συλλέγει πληροφορίες και τέλος η Άμεση Ενημέρωση όλων αυτών των πληροφοριών προς όλους τους Αρμόδιους Υπευθύνους του εκάστοτε χώρου , όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας αν και εφόσον αυτό απαιτείτε κατά περίπτωση .
Επίσης να ενημερώσουμε ότι οι εργασίες που προσφέρουμε , αποσκοπούν στην Άμεση Ενημέρωση όλων των πελατών μας σε σχέση με τα σήματα - πληροφορίες του Συναγερμού τους με αυτά που βλέπουμε , αναλύουμε , παρακολουθούμε και καταγράφουμε καθημερινά .
Σε καμία περίπτωση ο Νόμος του Ελληνικού Κράτους δεν μας δίνει το δικαίωμα ως εταιρείες ( SECURITY ) με το Προσωπικό Ασφαλείας μας να πράξουμε την καταστολή ατόμων , ή την καταδίωξη αυτών , ο ρόλος αυτός ανήκει αποκλειστικά και μόνον στην Ελληνική Αστυνομία η οποία βάση του Νόμου αυτού είναι υποχρεωμένη αποκλειστικά και μόνο αυτή να ασκήσει τα καθήκοντα αυτά .
Ο δικός μας ρόλος στον τομέα της Ασφάλειας σε συνεργασία πάντοτε με την Ελληνική Αστυνομία , είναι περισσότερο κατατοπιστικός και ενημερωτικός σε σχέση με αυτά που είδαμε και αντιληφθήκαμε σε ένα χώρο ή ένα συμβάν των πελατών μας που επιβλέπουμε από το (Κ.Λ.Σ.Σ.) .
Τώρα σε ότι αφορά την Άμεση Επέμβασή μας σε περίπτωση Συναγερμού στο χώρο του πελάτη μας , Άμεση Επέμβαση από το Προσωπικό Ασφαλείας , νοείτε ότι σε κάθε περίπτωση Συναγερμού , θα πάμε με το όχημα περιπολικό της εταιρείας μας με το Προσωπικό Ασφαλείας μας , Άμεσα στο χώρο του πελάτη και σε σχέση με αυτά που θα δούμε ή θα αντιληφθούμε επιτόπου , θα ειδοποιήσουμε πρώτα την Ελληνική Αστυνομία να πράξει το έργο της κατασταλτικά , δηλαδή να συλλάβει ένα πιθανό κλέφτη ή να πράξει καταδίωξη πιθανών κλεφτών εφόσον τους ενημερώσαμε για ότι είδαμε και προς τα πού κατευθύνονται και με αυτό τον τρόπο βοηθούμε την Αστυνομία . Τέλος ειδοποιούμε τον εκάστοτε ιδιοκτήτη του εκάστοτε χώρου για να έρθει στο χώρο του αφού πρώτα εμείς ως Φύλακες Ασφαλείας πράξαμε τα δέοντα και τον περιμένουμε στην είσοδο του χώρου του .
__ INSTRUCTOR ___ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __
Καθηγητής Ενηλίκων για Θέματα Ασφάλειας σε ( Κ.Ε.Κ. ) , ( Ι.Ε.Κ. ) και λοιπά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα _ Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης __ Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού __ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας __ Εθνικός Διαιτητής ( KARATE ) & ( KICK BOXING ) _ Σύμβουλος Ασφαλείας , Ειδικός Μελετών & Πωλήσεων Συστημάτων Ασφαλείας _ Marketing and Security Direktor_ Ειδικός Ερευνητής _ Πιστοποίηση ( Ε.Ο.Π.Ε.Π.) & ( I.S.O.) _ Επαγγέλματος από το Ελληνικό Κράτος - ( V.I.P.) - Συνοδός Ασφαλείας , με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Δείτε όλα μας τα Πτυχία & Διπλώματα από Εκπαιδεύσεις και Ενημερωθείτε σήμερα κιόλας σε θέματα Ασφαλείας μέσα από το ποιο ενημερωμένο site για την ασφάλεια , συνδεθείτε άμεσα στο : www.securitytsiflidis.gr Τηλ. επικοινωνίας : 23310 27102 - Κινητό : 6937 226565 - email : sales@securitytsiflidis.gr
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ , ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΕΩΝ ___ '' TSIFLIDIS SECURITY '' ___ 24 ΩΡΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από εμάς που Διδάσκουμε την ασφάλεια στης αίθουσες διδασκαλίας , την ασφάλεια χώρου και την προσωπική ασφάλεια προσώπων και υποδομών.
___ '' TSIFLIDIS SECURITY '' ___ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ