Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΖΗΤΟΥΛΕΣ - ΛΑΚΕΔΕΣ

ΖΗΤΟΥΛΕΣ - ΛΑΚΕΔΕΣ

ΖΗΤΟΥΛΕΣ :

Πρόκειται περί αξιολύπητων λακέδων των ανθρώπων της εξουσίας. Άτεγκτοι συνήθως στους από κάτω και εύκαμπτοι σε υποκλίσεις στους από πάνω. Είναι οι πιο πολλοί απ΄ αυτούς, το σαράκι της δημόσιας ζωής. Συνήθως εξασφάλισαν τη θέση εργασίας τους  ξεσκονίζοντας τα αφεντικά, έτοιμοι να αποτελέσουν το μακρύ τους βραχίονα σε οποιαδήποτε αυθαιρεσία.

Αυτά τα άτομα έχουν την άνεση να προσκολλώνται σε κομμάτια της εξουσίας. Δεν έχουν καμιά σταθερή ιδεολογική στόχευση. Κι είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να μεταπηδήσουν με μεγάλη άνεση από τον ένα χώρο στον άλλο για να κάνουν την δουλειά τους χωρίς ενδοιασμούς . Πρόκειται για άτομα  αναξιοπρεπή και αναξιόπιστα. Ως εκ τούτου  ατάλαντα στην πλειοψηφία τους , άτομα για τα θελήματα δηλαδή , είναι ανθρωπάκια που δε μάθανε ποτέ το «όχι» απέναντι στα αφεντικά τους. Μόνο ένα «όχι» ξέρουν. Εκείνο που προβάλλουν την ώρα που τους ζητείται να απομακρυνθούν. Είναι η στιγμή που έρχεται για παράδειγμα μια νέα κυβέρνηση, η οποία καλείται να υλοποιήσει την πολιτική της, και ζητά την παραίτηση τους. Και τότε, η συνήθης απάντηση που εισπράττει απ΄ αυτά τα «λουλούδια» είναι: «Όχι, πριν ολοκληρώσω την θητεία μου. Διαφορετικά, θα πρέπει ν αποζημιωθώ…»

Είναι τότε η στιγμή που αναδύεται σ΄ όλη τη μεγαλοπρέπεια η ηθική τους ανηθικότητα , είναι κακομοίρηδες και γυμνοσάλιαγκες της δημόσιας ζωής. Καρφωμένοι σε μία καρέκλα , απόβλητοι και καταραμένοι της  ηθικής τους , έτοιμοι να  εκβιάζουν και να κάνουν τα πάντα  για την όποια εξουσία  θα υπηρετήσουν ,  δεν ιδρώνει καθόλου τ΄ αυτί τους αν, ας πούμε, διορίστηκαν από τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα η χώρα κυβερνάται από τον ΣΥΡΙΖΑ . Τους ενδιαφέρει απλά να κάνουν την δουλειά τους σε σχέση με αυτό που θα τους πούνε να κάνουν , χωρίς καμία ηθική αξία .

Η στάση τους αυτή εκθέτει βέβαια  αυτούς  που τους επέλεξαν . Είναι στάση τους απαράδεκτη και ασεβής ακόμα και απέναντι σε αυτούς που υπηρετούν , φυσικά όχι μπροστά στα μάτια του εργοδότη τους . Είναι στάση που χλευάζει και περιφρονεί την λαϊκή εντολή.

Αυτό το φαινόμενο παρατηρούμε και σήμερα. Αφεντικά  , να ζητάνε παραιτήσεις στελεχών που διορίστηκαν από άλλους πριν από αυτούς ,  κι αυτά τα άτομα να επιμένουν ως ζήτουλες που είναι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι να λήξει η θητεία τους, η αλλιώς να τσεπώσουν μία  αποζημίωση με κάθε  τρόπο . Κι αυτοί υποτίθεται ότι είναι άτομα εμπιστοσύνης μπροστά μας

Όλοι αυτοί λοιπόν , που  τρύπωσαν σε μία θέση εργασίας , χρησιμοποιώντας κάθε τέχνασμα, σε θέση κρατικού λειτουργού για παράδειγμα κι επιμένουν να είναι καρφωμένοι στη δερμάτινη πολυθρόνα της εξουσίας, αποτελούν το ΟΝΕΙΔΟΣ της  ζωής και της κοινωνίας μας . Σ΄ όποια  παράταξη και αν ανήκουν. Κι όταν κάποια στιγμή απομακρυνθούν, είναι άξιοι της περιφρόνησης ολόκληρης της κοινωνίας. Ζήτουλες του κερατά ήταν μια ζωή και ζήτουλες θα παραμείνουν.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S