Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ __ '' TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.''

ΤΡΟΠΟΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   -   ΠΟΣΟ  ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  __ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ  __ '' TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES - T.S.S.''

ΤΡΟΠΟΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   -   ΠΟΣΟ  ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ

 

1 ) Τα περισσότερα σε πλειοψηφία είδη των Συναγερμών, σε  ενημερώνουν μέσο της σταθερής γραμμής του καλωδιακού τηλεφωνικού δικτύου , η τηλεφωνική αυτή καλωδιακή γραμμή στης περισσότερες περιπτώσεις είναι επίγεια ή εναέρια , άρα ένας επίδοξος διαρρήκτης μπορεί να κόψει αυτό το καλώδιο επικοινωνίας από την κολόνα , με αποτέλεσμα μία ολόκληρη γειτονιά να μην έχει τηλέφωνο επικοινωνίας που σημαίνει ότι ούτε ο συναγερμός μας δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει . Αυτό το επίγειο καλώδιο επίσης , φτάνει από την επίγεια κολώνα σε κυτίο - καφάο , έξω από την πολυκατοικία μας ή την οικία μας , που σημαίνει επίσης ότι μπορεί να βανδαλιστεί - κοπεί εύκολα με καταστροφικό επίσης αποτέλεσμα . Το αποκορύφωμα είναι ότι όλα τα ρούτερ - μηχανισμοί  παρόχων σταθερής τηλεφωνίας , λειτουργούν αποκλειστικά με ρεύμα , με αποτέλεσμα αν κοπεί το ρεύμα στο χώρο μας ή την περιοχή μας, πάλι δεν μπορεί να λειτουργεί το τηλέφωνό μας με αποτέλεσμα πάλι να μην έχουμε επικοινωνία . Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα αγαπητοί μου φίλοι , ότι η καλωδιακή γραμμή σταθερής τηλεφωνίας είναι 100% ευάλωτη από πιθανούς επαγγελματίες διαρρήκτες , που σκοπό έχουν τον βανδαλισμό της καλωδιακής γραμμής τηλεφωνίας και μετά την κλοπή στον ευάλωτο αυτό χώρο που δεν θα μπορεί σε καμία περίπτωση να μας ενημερώσει - ειδοποιήσει . 

2 ) Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει ως έξτρα τηλεφωνική γραμμή σε περίπτωση που η απλή γραμμή τηλεφώνου δεν λειτουργήσει , έχουμε εναλλακτικά την ''GSM γραμμή κινητής τηλεφωνίας'' η οποία μας προσφέρει επίσης κάποια μεγαλύτερα ποσοστά ασφαλείας στο χώρο μας , αλλά αυτή η ''GSM γραμμή κινητής τηλεφωνίας'' κοστίζει αρκετά χρήματα κάθε μήνα και έχει ογκοχρέωση , δηλαδή αν μέσα στον μήνα ξεπεράσει την βασική χρέωση του μηνιαίου κοστολογίου χρημάτων σε πακέτο χρόνου  ομιλίας,  τότε φέρει υπέρογκες χρεώσεις που σημαίνει φουσκωμένους μηνιαίους λογαριασμούς και επίσης είναι ευάλωτη για λόγους που δεν πρέπει να αναφέρουμε αυτή την στιγμή .

3 ) Υπάρχει επίσης ο τρόπος επικοινωνίας μέσο σταθερής γραμμής ''δικτύου internet'' όπου και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα παραπάνω στοιχεία της πρώτης ( 1ης ) περίπτωσης , συνεχίζει δηλαδή να είναι ευάλωτη η σταθερή γραμμή του ''δικτύου internet'' .

4 ) Υπάρχει επίσης και ο τελευταίος τρόπος επικοινωνίας , όπου  αυτή την στιγμή είναι ότι ποιό ασφαλές υπάρχει σε τρόπο επικοινωνίας στον κόσμο και προτείνετε κυρίως σε εγκαταστάσεις και μονάδες υψηλού κινδύνου και οικήματα που είναι εντελώς ευάλωτα, εκτεθειμένα δηλαδή και παραμεθόρια - απομονωμένα , επίσης αυτά τα συστήματα τα τοποθετούμε ως το απόλυτο για την ασφάλεια και μάλιστα σε πελάτες μας που ζητάνε  απλά το απόλυτο για την ασφάλεια τους.

Είναι το΄΄Global Cart Sim ( internet )''Απομακρυσμένης διαχείρησης από το κινητό σας.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την μεταφορά των Σημάτων του Συναγερμού σας  στα κινητά σας τηλέφωνα , όπως και στο 24ωρο ( Κ.Λ.Σ.Σ.) - Κέντρο Λήψης  &  Διαχείρισης  Σημάτων Συναγερμών , γιατί  έχουμε  πλέων  την  καλύτερη  δυνατή και ποιο ασφαλής λύση για εσάς. Με τα νέα προγράμματα  ''Global Cart Sim ( internet )'' , ο Συναγερμός  σας βρίσκεται διαρκώς ( on line ) , συνέχεια δηλαδή σε ασύρματη σύνδεση με απαράμιλλη  και αδιάκοπη λειτουργία στο δίκτυο  ''GPRS ( internet )'' , για να σου  προσφέρει  την  μέγιστη  ταχύτητα  μεταφοράς  και  ενημέρωσης επικοινωνίας πληροφοριών για τα Σήματα του Συναγερμού σου με απομακρυσμένη  δική  σου άμεση ενημέρωση και  διαχείριση  από το  κινητό - προσωπικό  σου τηλέφωνο , σε ενημερώνει επιτόπου με αναφορά και ημερολόγιο συμβάντων για να γνωρίζεις άμεσα  όλα τα σήματα με της πληροφορίες του συναγερμού σου και το τί γίνετε στο δικό σου χώρο από το κινητό σου , αποτρέποντας αποτελεσματικά και τον πιο επίδοξο διαρρήκτη  , γιατί τα Σήματα σου με όλες της πληροφορίες του Συναγερμού σου μεταφέρονται  πλέων μέσα σε (1 sec) δευτερόλεπτο σε όλους τους διαχειριστές.    

                           
Πως  λειτουργεί :


Η κρυπτογραφημένη  ''Global Cart Sim ( internet )'' είναι συνεχώς σε ασταμάτητη ( on line ) λειτουργία επικοινωνίας  ,η συσκευή αυτή μαζί με την ''Global Cart Sim ( internet )''  τοποθετείται μέσα στην συσκευή του Συναγερμού σας και τροφοδοτείτε  άμεσα από την μπαταρία του Συναγερμού σας , οπότε  έχουμε  συνεχώς  ρεύμα  και  επικοινωνία σε κάθε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η καλωδιακής γραμμής τηλεφωνίας στο χώρο σας . Τη συσκευή - πλακέτα σύνδεσης  και την  ''Global Cart Sim ( internet )'' σας την προμηθεύουμε εμείς  ως  προμηθευτές αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εγκαταστάτες σας . Αυτή η συσκευή  αναλαμβάνει άμεσα την μεταφορά όλων των σημάτων  και πληροφοριών από τον Συναγερμό σας, στο κινητό σας τηλέφωνο και ταυτόχρονα στο 24ωρο ( Κ.Λ.Σ.Σ.) -  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης των  Σημάτων Συναγερμών  μέσω  ''GPRS ( internet )'' δικτύου , ότι και εάν συμβεί,  24ώρες  το  24ωρο, 365ημέρες το χρόνο, με την απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα και σε όλους τους διαχειριστές  που έχουν την εφαρμογή αυτή στο κινητό τους με ξεχωριστό κωδικό ονόματος χρήστη .
 

Ασταμάτητη  λειτουργία :


Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα το σύστημα μας και μας ειδοποιεί για ότι συμβαίνει στο χώρο μας με όλες της  πληροφορίες γιατί έχει εναλλακτική πηγή ενέργειας την μπαταρία του Συναγερμού μας . Σε περίπτωση διακοπής οποιουδήποτε δικτύου - κεραίας  ( internet )  παρόχου κινητής τηλεφωνίας που έχει κουμπώσει η ''Global Cart Sim ( internet ) ως το δυνατότερο σήμα''  , (Πχ. κούμπωσε  στην Cosmote) και ξαφνικά για οποιοδήποτε λόγο χάθηκε αυτό το σήμα ,  ενεργοποιούνται αυτόματα και κυλιόμενα οι εναλλακτικοί  πάροχοι  γιατί η  ''Global Cart Sim ( internet )'' είναι κυλιόμενου κωδικού σε συχνότητες και όχι σταθερού κωδικού συχνοτήτων για μία μονάχα πάροχο κεραίας κινητής τηλεφωνίας , χρησιμοποιεί όλους τους παρόχους κεραιών κινητής τηλεφωνίας, βρίσκει την εναλλακτική πηγή του καλύτερου δυνατού ή πλησιέστερου σήματος και κουμπώνει στην επόμενη κεραία, αν χάσει το σήμα της πρώτης κεραίας πηγαίνει και κουμπώνει αυτόματα από μόνο του το σύστημα αυτό στην επόμενη και στην επόμενη και πάει λέγοντας  (Πχ. Vodafone , Wind και οποιουσδήποτε εναλλακτικούς παρόχους υπάρχουν) και μας ειδοποιεί  αδιάλειπτα συνεχώς δηλαδή για  ότι συμβαίνει, γιατί είμαστε  διαρκώς ασταμάτητα (on line) γιατί χρησιμοποιούμε internet και είμαστε σε συνεχόμενη επικοινωνία  συνδεδεμένοι  με τον συναγερμό μας , μας ειδοποιεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων με άμεσα σήματα προς όλους τους διαχειριστές , δεν είναι τηλεφωνία έτσι ώστε να κάνει προσπάθεια να μας καλέσει στο κινητό μας και μετά στον δεύτερο τηλέφωνο και μετά στον τρίτο , τα σήματα τα παίρνουν ταυτόχρονα όλα τα τηλέφωνα ανάγκης μαζί με το ( Κ.Λ.Σ.Σ.) -  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης των  Σημάτων Συναγερμών  μέσω  ''GPRS ( internet )'' δικτύου  , όπως καλεί και εσάς τους ιδίους σε κάθε περίπτωση , είναι έτσι κατασκευασμένο ακόμη και όταν χάσει το σήμα επικοινωνίας σε μία κεραία μας το δείχνει αμέσως μέχρι να κουμπώσει στην επόμενη, γιατί το πρόγραμμα του λειτουργεί με αυτό τον τρόπο , ώστε όταν χαθεί για κάποιο λόγο  η  ( on line )  συνεχόμενη επικοινωνία , εμείς  το γνωρίζουμε γιατί η λειτουργία του όπως και η επικοινωνία του είναι δικτυακή και συνεχής για να στέλνει σήματα , στο 24ωρο  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης  των  Σημάτων  Συναγερμών της  << TSIFLIDIS  SECURITY >>  ασύρματα  και  με  απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο μέσο GPRS Global Cart Sim (internet)  , όπως  επίσης στέλνει ταυτόχρονα σήματα και στα τηλέφωνα ανάγκης του κάθε πελάτη μας που έχουμε περασμένο στο κινητό τους το πρόγραμμα εφαρμογής του Συναγερμού του μέσω δικτύου ''GPRS ( internet )'' .  Το μοναδικό σύστημα στον κόσμο που ότι και να συμβεί στο χώρο μας ειδοποιούμαστε άμεσα όπου και να βρισκόμαστε , για να αισθανόμαστε και να κοιμόμαστε ποιό ήσυχοι πλέων , αλλά και απόλυτα ασφαλείς .

                  __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __
Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης ___ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας ___ Εθνικός Διαιτητής (Kick Boxing ) ___ Καθηγητής Ενηλίκων σε ( Κ.Ε.Κ. ) & ( Ι.Ε.Κ. ) ___ Σύμβουλος Ασφαλείας ___ Ειδικός στα Συστήματα Ασφαλείας ___ Marketing Direktor ___ Security Managing ___ Ειδικός Ερευνητής ___ Πιστοποιημένος από το Ελληνικό Κράτος ( V.I.P.) Συνοδός Ασφαλείας , με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. __ Ενημερωθείτε μέσα από το . ___ www.securitytsiflidis.gr . ___

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S