Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΤΡΟΠΟΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  &  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΤΩΝ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

     ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ    ΚΑΙ   ΑΣΦΑΛΕΙΣ  ΤΡΟΠΟΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  &  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Στην σημερινή εποχή οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς , η τεχνολογία είναι σε έξαρση , για  αυτό  το  λόγο  βλέπουμε κάθε τρείς με έξι μήνες κάτι καινούργιο και καινοτόμο προϊών να βγαίνει ανταγωνιστικά στην παγκόσμια αγορά .

Τα  Συστήματα Ασφαλείας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας γιατί η εγκληματικότητα  ακμάζει , γιαυτό το λόγο πρέπει να έχουμε ασφαλή επικοινωνία του συστήματος συναγερμού μας , έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την επικοινωνία του χώρου που φυλάσσουμε 24ώρες τι 24ωρο , 365ημέρες το χρόνο .                                                                                           Σημαντικός παράγοντας λοιπόν είναι  να μας ειδοποιεί το σύστημα μας στα τηλέφωνα ανάγκης μας σε κάθε περίπτωση , όπως και να μας ενημερώνει  μέσο οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας το σύστημα μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή με όλες εκείνες της απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να γνωρίζουμε όλα  τα γεγονότα από το σύστημα μας και να τα αξιολογούμε .

 

                                                     ΤΡΟΠΟΙ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο πρώτος  ( 1ος ) τρόπος ειδοποίησης του Συστήματος Συναγερμού είναι ο πανικός που θα δημιουργηθεί σε περίπτωση που χτυπήσει - ενεργοποιηθεί ο συναγερμός μας για οποιαδήποτε λόγο .

Ο δεύτερος ( 2ος ) τρόπος ειδοποίησης του Συστήματος Συναγερμού είναι με τηλεφωνική κλίση από τον Συναγερμό του χώρου μας στα κινητά ή σταθερά τηλέφωνα ανάγκης μας .

( 3ος ) Τρίτος  τρόπος ειδοποίησης

Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω πόσο ευάλωτη είναι η σταθερή γραμμή τηλεφωνίας για την επικοινωνία του Συναγερμού μας και τι πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα .

Το καλώδιο του τηλεφώνου είναι ευάλωτο για να το κόψει κάποιος γιατί είναι εκτεθειμένο έξω στο περιβάλλον σε γυμνό οφθαλμό . Οι πυλώνες που κουβαλάνε της γραμμές της τηλεφωνίας μπορούν άνετα να βανδαλιστούν με αποτέλεσμα να μην έχουμε γραμμή τηλεφώνου σε όλη την γειτονιά μας και στο σπίτι μας , επειδή κάποιος επίδοξος διαρρήκτης έκοψε το καλώδιο επίγεια ή εναέρια , επίσης μπορεί κάποιος να κόψει το καλώδιο του τηλεφώνου έξω από το σπίτι μας στο καφάο ή κυτίο  , εκεί δηλαδή που συνδέετε εξωτερικά η γραμμή τηλεφωνίας  στον τοίχο του σπιτιού μας ή της πολυκατοικίας  μας .  

Επίσης όταν έχουμε διακοπή ρεύματος πάλι δεν έχουμε τηλεφωνική γραμμή γιατί κόπηκε το σήμα στην συσκευή τηλεφώνου μας για τον εξής  λόγο , το ρούτερ  του κάθε παρόχου τηλεφωνίας λειτουργεί με ρεύμα και χωρίς ρεύμα σβήνει τελείως .

Αν ένας επαγγελματίας διαρρήκτης , παραβιάσει γρήγορα το χώρο μας , εισβάλει και προλάβει να μπει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την πόρτα ή το παράθυρο του σπιτιού μας, πριν προλάβει καλά καλά να χτυπήσει ο συναγερμός μας και βγάλει αμέσως από το ρεύμα το καλώδιο του ρούτερ της τηλεφωνίας , ή κατεβάσει από το τηλέφωνό μας το ακουστικό για να είναι η γραμμή του τηλεφώνου μας και να φαίνετε κατειλημμένη,  τότε και σε αυτές της περιπτώσεις  δεν θα μπορούμε πάλι να ειδοποιηθούμε .

( 4ος ) Τέταρτος  τρόπος ειδοποίησης

Σε περίπτωση που έχουμε ως Επικοινωνία στον Συναγερμό μας κινητή  ( GSM ) τηλεφωνία με κάρτα ( SIM ) , σε αυτή την περίπτωση αισθανόμαστε λίγο παραπάνω ποιό ασφαλής θα έλεγα , αλλά έχουμε μεγάλες χρεώσεις στο λογαριασμό μας και επίσης κάποιος επαγγελματίας επίδοξος διαρρήκτης αν γνωρίζει από τεχνολογίες , μπορεί να μπλοκάρει το σήμα της κινητής τηλεφωνίας που είναι κάπως αλλά επίσης ευάλωτο σε αντίμετρα τεχνολογίας σήματος  . Όπως καταλαβαίνεται αγαπητοί μου φίλοι και σε αυτή την περίπτωση μπορεί κάποιος επαγγελματίας να καταφέρει αν θέλει να κάνει ζημία στο χώρο μας .

 

( 5ος ) Πέμπτος  και  ποιό ασφαλείς  τρόπος επικοινωνίας  και  ειδοποίησης

 

Τι  είναι το  Global Cart Sim ( internet )

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για την μεταφορά των Σημάτων του Συναγερμού σας  στο 24ωρο Κέντρο Λήψης  &  Διαχείρισης  Σημάτων Συναγερμών , γιατί  έχουμε  πλέων  την  καλύτερη  δυνατή  λύση .                                                                                                                     Με τα νέα προγράμματα Global Cart Sim ( internet ) , ο Συναγερμός σου βρίσκεται διαρκώς ( on line ) συνέχεια δηλαδή σε ασύρματη σύνδεση με απαράμιλλη  και αδιάκοπη λειτουργία στο δίκτυο GPRS ( internet ) , για να σου  προσφέρει  την  μέγιστη  ταχύτητα  μεταφοράς  και  ενημέρωσης επικοινωνίας  με απομακρυσμένη  δική  σου  διαχείριση  στο  κινητό  σου τηλέφωνο , με αναφορά συμβάντων και ημερολόγιο για να γνωρίζεις άμεσα  όλα τα σήματα του συναγερμού σου και το τί γίνετε στο δικό σου χώρο  , αποτρέποντας αποτελεσματικά και τον πιο επίδοξο διαρρήκτη  , γιατί τα Σήματα σου μεταφέρονται  πλέων σε ( 1 sec ) δευτερόλεπτο .

Πως  λειτουργεί:
Η Global Cart Sim ( internet ) είναι συνεχώς σε ( on line ) λειτουργία  , τοποθετείται μέσα στην συσκευή του Συναγερμού σας και τροφοδοτείτε  άμεσα από την μπαταρία του Συναγερμού σας , οπότε  έχουμε  συνεχώς  ρεύμα  και  επικοινωνία  . Τη συσκευή - πλακέτα  και την  Global Cart Sim ( internet ) σας την προμηθεύουμε εμείς  ως  εγκαταστάτες σας . Αυτή η συσκευή  αναλαμβάνει την μεταφορά όλων των σημάτων από τον συναγερμό σου στο 24ωρο  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης των  Σημάτων Συναγερμών  μέσω  GPRS ( internet ), ότι και εάν συμβεί,  24ώρες  το  24ωρο, 365ημέρες το χρόνο, με την απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο , τόσο γρήγορα .
 

Ασταμάτητη  λειτουργία :
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος συνεχίζει να δουλεύει ασταμάτητα το σύστημα μας και μας ειδοποιεί για ότι συμβαίνει . Σε περίπτωση διακοπής οποιουδήποτε δικτύου ( internet )  παρόχου κινητής τηλεφωνίας που έχει κουμπώσει η Global Cart Sim ( internet ) , (πχ. στην Cosmote), ενεργοποιούνται αυτόματα οι εναλλακτικοί  πάροχοι που είναι οι (πχ. Vodafone , Wind κτλ. ) και μας ειδοποιεί  αδιάλειπτα για  ότι συμβαίνει γιατί είμαστε  διαρκώς (on line) σε συνεχόμενη επικοινωνία  συνδεδεμένοι  με τον συναγερμό σας και μας ειδοποιεί σε κάθε περίπτωση , ακόμη και όταν χάσει το σήμα επικοινωνίας μας το δείχνει αμέσως, γιατί το πρόγραμμα του είναι έτσι κατασκευασμένο , ώστε όταν χαθεί για κάποιο λόγο  η  ( on line )  συνεχόμενη επικοινωνία , εμείς να το γνωρίζουμε γιατί η λειτουργία του , όπως και η επικοινωνία του είναι δικτυακή και συνεχής για να στέλνει σήματα , στο 24ωρο  Κέντρο  Λήψης  &  Διαχείρισης  των  Σημάτων  Συναγερμών της  << TSIFLIDIS  SECURITY >>  ασύρματα  και  με  απίστευτη  ταχύτητα  ανά  ( 1 sec ) δευτερόλεπτο μέσο GPRS Global Cart Sim (internet)  , όπως  επίσης στέλνει σήματα και στα τηλέφωνα ανάγκης του κάθε πελάτη μας που έχουμε περασμένο το πρόγραμμα του συναγερμού του μέσω δικτύου ( internet )  .  Το μοναδικό σύστημα στον κόσμο που ότι και να συμβεί ειδοποιείσαι άμεσα όπου και να βρίσκεσαι , για να αισθανόμαστε και να κοιμόμαστε ήσυχοι και απόλυτα ασφαλείς .

 

                  __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ __
Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης ___ Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας ___ Εθνικός Διαιτητής (Kick Boxing ) ___ Καθηγητής Ενηλίκων σε ( Κ.Ε.Κ. ) & ( Ι.Ε.Κ. ) ___ Σύμβουλος Ασφαλείας ___ Ειδικός στα Συστήματα Ασφαλείας ___ Marketing Direktor ___ Security Managing ___ Ειδικός Ερευνητής ___ Πιστοποιημένος από το Ελληνικό Κράτος ( V.I.P.) Συνοδός Ασφαλείας , με Εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό. __ Ενημερωθείτε μέσα από το . ___ www.securitytsiflidis.gr . ___