Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΣΕ ΜΙΑ  ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πώς εκτελεί τα καθήκοντα του ένας φύλακας ασφαλείας .

 

ΆΡΘΡΟ : ___ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ _ Σ. _ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ___ Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης _________ Καθηγητής Ενηλίκων σε ( Κ.Ε.Κ. ) & ( Ι.Ε.Κ. ) _____ .

 

Στην εταιρεία φυλάξεων " TSIFLIDIS  SECURITY "  με επικεφαλής τον Εκπαιδευτικό της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης  και Καθηγητή  Ενηλίκων κύριο " ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ "  , έχει θεσμοθετήσει ως επιχείρηση Ασφαλείας   ο  φύλακας περιπολάρχης  να  περιπολεί και να επιθεωρεί ένα χώρο ή μία ιδιοκτησία από κλοπή, βανδαλισμό, πυρκαγιά και οποιαδήποτε συναφή άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Παρακολουθεί, παρατηρεί ανθρώπους, συμπεριφορές και κτίρια σε μια προσπάθεια να προβλεφτεί  για να αποτρέψει ένα πιθανό παράπτωμα.

Οι συνήθεις δραστηριότητες είναι :

• Προστασία και επιβολή κανονισμών σχετικά με την ιδιοκτησία και τον εσωτερικό κανονισμό εργοδότη και πελάτη.
• Παρακολούθηση συναγερμών και καμερών κλειστού κυκλώματος καταγραφής της εικόνας .
• Έλεγχος πρόσβασης για υπαλλήλους, επισκέπτες και εξωτερικούς εργολάβους με καταγραφή .
• Διεξαγωγή ελέγχων ασφαλείας σε μια συγκεκριμένη περιοχή επίβλεψης .
• Καθημερινές περιεκτικές αναφορές και περιγραφή συμβάντων σε ότι παρατηρεί ο φύλακας κατά την περιπολία του.

Οι φύλακες πρέπει να παραμένουν σε εγρήγορση, αναζητώντας οτιδήποτε δεν είναι σύνηθες και προβλεπόμενο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

Σε περίπτωση ανάγκης, αλλά και στα πλαίσια της πρόληψης μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από υπηρεσίες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, αλλά και από κάθε αρμόδια υπηρεσία του κράτους στα πλαίσια του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι αρμοδιότητες ποικίλλουν από τον έναν εργοδότη και πελάτη στον άλλο...Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να είναι αντίθετες με την ελληνική νομοθεσία.

• Στα καταστήματα λιανικής πώλησης, έμφαση δίνεται στα εμπορεύματα στα χρήματα και τον εξοπλισμό... Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία με υπαλλήλους των καταστημάτων για αποτροπή κλοπής από πελάτες αλλά και κράτηση υπόπτων μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.
• Σε κτίρια γραφείων, τράπεζες, ξενοδοχεία και νοσοκομεία, οι φύλακες διατηρούν την τάξη και προστατεύουν τους πελάτες, το προσωπικό και την ιδιοκτησία του οργανισμού.
• Στα μουσεία και γκαλερί προστατεύουν τα έργα τέχνης και τα εκθέματα παρακολουθώντας τους ανθρώπους και ελέγχοντας τα πακέτα που εισέρχονται και εξέρχονται από το κτίριο.
• Στα εργοστάσια και στα κυβερνητικά κτίρια προστατεύουν τις πληροφορίες και τα προϊόντα, ελέγχουν τα διαπιστευτήρια των ανθρώπων και των οχημάτων που εισέρχονται και εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις.
• Στα πανεπιστήμια, στα πάρκα και στα γήπεδα, ελέγχουν το πλήθος, εποπτεύουν το πάρκινγκ  και κατευθύνουν την κυκλοφορία εάν χρειαστεί.
• Οι φύλακες που εργάζονται σε κέντρα μεταφορών προστατεύουν ανθρώπους, εξοπλισμό, φορτία σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σε άλλες εγκαταστάσεις μεταφοράς.
• Υπάρχουν και οι φύλακες παρατήρησης που το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς τους είναι η παρακολούθηση χρησιμοποιώντας εξοπλισμό ήχου και βίντεο μεταβιβάζοντας τις πληροφορίες στο κέντρο επιχειρήσεων.
• Οι περισσότεροι φύλακες είναι στατικοί, μία καθόλου εύκολη εργασία με πολλές απαιτήσεις και σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.                   Ορθοστασία  με αρκετό  περπάτημα ,  τοποθετούνται σε μια συγκεκριμένη θέση  για να περιπολούν κτίρια και  επαγγελματικούς χώρους .

Παρόλο που η εργασία μπορεί να είναι ρουτίνα, η να φαίνεται έτσι, μπορεί εύκολα να γίνει επικίνδυνη... Ένα επάγγελμα απαιτητικό, καθόλου εύκολο, που στην Ελλάδα δεν αμείβεται ανάλογα με την προσφορά και τις υπηρεσίες που παρέχουμε... Αυτό βέβαια, έχει παγιωθεί και συντηρείται αποκλειστικά με δική μας υπαιτιότητα ...

Προστατέψτε σήμερα κιόλας τα περιουσιακά αγαθά σας , όπως και την σωματική σας ακεραιότητα με το οικογενειακό σας περιβάλλον με την εταιρεία Φυλάξεων  ''TSIFLIDIS SECURITY '' , 24 ώρες πάντοτε δίπλα σας .
Η Ασφάλεια σας για εμάς είναι πάνω από όλα .
 

 

___________________ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ __ Σ. __ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ___________________
Εκπαιδευτικός της Ελληνικής Αστυνομίας των Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων Τριετούς φοίτησης ___Καθηγητής Ενηλίκων ___ Σύμβουλος Ασφαλείας ___ Ειδικός στα Συστήματα Ασφαλείας ___ Marketing Direktor ___ Security Managing ___ Ειδικός Ερευνητής ___ Πιστοποιημένος από το Ελληνικό Κράτος ( V.I.P.) Συνοδός Ασφαλείας , με εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό .  www.securitytsiflidis.gr  .