Καλέστε μας : +30 23310 27102

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μείνετε ενημερωμένοι για θέματα ασφαλείας, νόμους και διατάξεις, προσφορές και για τα νέα μας προϊόντα!

Ενημέρωση Πελάτων __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ __ '' TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S.''

Ενημέρωση Πελάτων __ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   -   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  __ '' TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES - T.S.S.''

Ενημέρωση Πελάτων

__ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ  Σ.  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   -   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  __ '' TSS __T.S.S. – TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''

Αγαπητοί μας πελάτες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την Νομιμότητα που ισχύει στης "Εταιρείες SECURITY" , το Ελληνικό Κράτος με τον Νόμο 2518/1997 τροποποιημένος με τον 3707/2008 δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα σε ότι αφορά , την  Μελέτη , Εγκατάσταση , Συντήρηση και Επίβλεψη πάσης φύσεως Συστημάτων Ασφαλείας «Συναγερμών - καμερών - καταγραφικών - ηλεκτρονικής πυρανίχνευσης - παθητικής πυρανίχνευσης - Συναγερμών εμπορευμάτων των καταστημάτων - access control (συστήματα πρόσβασης έλεγχου) - φωτισμό ασφαλείας και αποκλειστικό δικαίωμα επίσης  όλων των Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας με Φύλακες Σκοπούς Στατικής Φύλαξης αποκλειστικά και μόνον ως νέο ξεχωριστό επάγγελμα για την Ασφάλεια και μόνο που ισχύει απο το 1997 , το επάγγελμα αυτό ανήκει αποκλειστικά στις << Εταιρείες SECURITY >> , όπως είναι η << '' TSS __T.S.S. – TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES '' >> ως ( Ι.Ε.Π.Υ.Α. ) Ιδιωτική Εταιρεία Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας προσφέρουμε τα δέοντα .
Η επίτευξη των εγκαταστατών μας , δίνεται να γίνει μόνο με πτυχιούχο ηλεκτρονικό για ευπαθή ρεύματα 6, 9, 12 & 24 volt, ο οποίος τεχνικός εγκαταστάτης ως υπάλληλος της εταιρείας μας με το πτυχίο του, έχει δώσει εξετάσεις στα «ΚΕ.ΜΕ.Α.» Κέντρα Μελετών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας για την έκδοση ειδικής άδειας εργασείας εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας αποκλειστικά απο το κατά τόπους Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας , η οποία όμως ειδική άδεια εργασείας εγκαταστάτη που εκδίδεται από την Ελληνική Αστυνομία, έχει εφαρμογή ως εργασία μονάχα στις εταιρίες οι οποίες ονομάζονται «Ι.Ε.Π.Υ.ΑΙδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχών Υπηρεσιών Ασφαλείας και προσφέρουμε αποκλειστικά ασφάλεια. Απαγορεύετε Ηλεκτρολόγος να ασκήσει το επάγγελμα του Εγκαταστάτη Συστημάτων Ασφαλείας Αυτόνομα και αυτό γιατί δεν μπορεί σε καμία περίπτωση βάση του πτυχίου του να εκδοθεί η ειδική αυτή άδεια εργασίας που χρειάζεται από την Ελληνική Αστυνομία για εγκαταστάσεις συστημάτων Ασφαλείας, διώκετε αυτεπάγγελτα από την Αστυνομία, ποινικά με τακτική δικάσιμο και αφαίρεση αδείας ηλεκτρολόγου, όπως και με χρηματικό πρόστιμο και κατάσχεση του παράνομου υλικού εγκατάστασης που έχει κάνει, επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γνωστοποιήσει την παράνομη εγκατάσταση που έκανε στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων γιατί δεν είναι αδειοδοτημένος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας από το Ελληνικό κράτος όπως είναι αποκλειστικά οι εταιρείες <<SECURITY>> βάση του νόμου, η άγνοια του νόμου τιμωρείτε.


Η Εταιρία «'' TSS __T.S.S. – TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''» αισθάνεται την υποχρέωση να σας ενημερώσει έτσι ώστε να έχετε Γνώση και άποψη για τον χώρο της Ασφάλειας και την νομιμότητα αυτής.


Αυτό που χαρακτηρίζει την «'' TSS __T.S.S. – TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''» είναι το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχει απέναντι στους εκλεκτούς πελάτες της και ως ολοκληρωμένη εταιρία με πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έχει στο ενεργητικό της, ιδιόκτητο (Κ.Λ.Σ.) Κέντρο Λήψης και Διαβίβασης Σημάτων Συναγερμού με άμεση ειδοποίηση στους αρμόδιους υπευθύνους του εκάστοτε χώρου, όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας αμέσως μόλις ενεργοποιηθεί το σύστημα του κάθε πελάτη μας.
Διαθέτει επίσης Κεντρικό Σταθμό Τηλεπαρακολούθησης Απομακρυσμένης Μετάδοσης καταγραφής ήχου και εικόνας, όπως επίσης διαθέτουμε και κέντρο διαχείρισης και εντοπισμού GPS - GPRS - GSM με κάρτα SIM, για εντοπισμό αυτοκινήτων - μηχανών - φορτηγών
- εμπορευμάτων -σκαφών αναψυχής - ποδηλάτων - κατοικίδιων και πάνω από όλα εντοπισμός ανθρώπων, κτλ.


Τέλος σας ενημερώνουμε ότι είμαστε η τεχνική και εμπορική εταιρία συστημάτων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ασφαλείας με πανελλαδική κάλυψη και 5έτη εγγυήσεις προϊόντων συστημάτων ασφαλείας με 24ωρη τεχνική αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη από τους μόνιμους τεχνικούς εγκαταστάτες της εταιρίας μας , το πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας μας μπορεί να σας προσφέρει πολλές και αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου σας όπως και την ασφάλεια σας σε προσωπικό επίπεδο.

'' TSS __T.S.S. – TSIFLIDIS  SECURITY  SERVICES ''
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΑΝΤΟΝΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ TSIFLIDIS SECURITY SERVICES - T.S.S