ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αρχική | Προφίλ | Υπηρεσίες | Προϊόντα | Επικοινωνία  

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ


ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ

 

ΠΡΟΦΙΛ

Η Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας « Ι.Ε.Π.Υ.Α. » με πολυετή εμπειρία στο χώρο, όπως και το Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών της "TSIFLIDIS SECURITY" με έδρα την πόλη της Βέροιας όπως και την πόλη της Θεσσαλονίκης έχει κύκλο εργασιών σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, σας κάνει γνωστό ότι έχει στο δυναμικό της πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο με βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων από Κ.Ε.Κ. ή και Ι.Ε.Κ.. Η Εταιρία έχει στόλο 14ων περιπολικών οχημάτων - (αυτοκινήτων) με 3 μόνιμους τεχνικούς πτυχιούχους ηλεκτρονικούς εγκαταστάτες βάση του Νόμου περί Συστημάτων Ασφαλείας, Αδειούχους και Εγκεκριμένους με Άδεια Εργασίας από την Ελληνική Αστυνομία (Αρμόδιο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης - ΚΕ. ΜΕ.Ε.Α.) για να εργάζονται στην Εταιρία μας ως Εγκαταστάτες και μόνο με αυτή την Άδεια μπορεί και έχει το δικαίωμα να τοποθετεί Νόμιμα κάποιος Συστήματα Ασφαλείας που όμως πρέπει να εργάζεται αποκλειστικά και μόνο σε Εταιρία security. Επίσης η Εταιρία μας κατέχει και Άδεια Στολής από το Αρμόδιο Γενικό Επιτελείο Στρατού που είναι απαραίτητη για να μπορούμε να διενεργούμε νόμιμα φυλάξεις και ένστολοι ελέγχους, και το προσωπικό που εργάζεται σε εμάς είναι επίσης κατάλληλα εκπαιδευμένο σε θέματα ασφάλειας για κάθε χώρο ξεχωριστά από τον 16 χρόνια Εκπαιδευτή της Ελληνικής Αστυνομίας ΤΣΙΦΛΙΔΗ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και ιδιοκτήτη της "TSIFLIDIS SECURITY" με Άδεια Εργασίας της Εταιρίας από την Ελληνική Αστυνομία και με πάρα πολλά πτυχία και διακρίσεις, όπως και εισηγήσεις με συμμετοχή σε σεμινάρια σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό για τον χώρο της Ασφάλειας. 

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε μία από της μεγαλύτερες Εταιρίες Security με κύκλο κυρίων Εργασιών κυρίως στην Βόρειο Ελλάδα και έδρα το Νομό Ημαθίας όπως και τον Νομό Θεσσαλονίκης και είμαστε μία Άξια Εταιρεία Ασφαλείας στο χώρο με Πανελλαδική Κάλυψη, είμαστε η Εταιρία που μπορεί να προσφέρει πολλά στο χώρο της Ασφάλειας επειδή έχουμε πολυάριθμο προσωπικό ασφαλείας και πολυετή γνώση στον χώρο της Ασφάλειας με όλες της παροχές υπηρεσιών ασφαλείας στα πλαίσια του Νόμου για την Ασφάλεια. Η Εταιρία μας είναι Πιστοποιημένη με ISO σε εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας, όπως και σε όλες της παροχές υπηρεσιών ασφαλείας με Φυλάξεις και τα προϊόντα που Εμπορευόμαστε έχουνε υψηλές προδιαγραφές (στάνταρ) με γραπτές εγγυήσεις 5 Ετών, επίσης η Εταιρία μας έχει στην κατοχή της και Άδεια Ραδιοσυχνότητας VHF (ενδοεπικοινωνία) με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική ομιλία μεταξύ μας σε περίπτωση ανάγκης και γρήγορης επικοινωνίας με τον Κεντρικό Σταθμό της Επιχείρησης 24 ΏΡΕΣ το 24ΩΡΟ. 

Η εταιρία
"TSIFLIDIS SECURITY" σας ενημερώνει ότι έχει Ιδιόκτητο κτήριο (γραφεία και έκθεση) 350τ.μ., με όλα τα συναφή μηχανήματα καταγραφής συμβάντων απαράμιλλης λειτουργίας διότι διαθέτουμε γεννήτριες για άμεση απόκλιση του ρεύματος στο χώρο μας και UPS τερματικά για αποφυγή προβλημάτων στα Συστήματά μας, για να μην έχουμε ποτέ μα ποτέ προβλήματα με διακοπές ρεύματος, όπως και υπόγειες μισθωμένες γραμμές του δικτύου Ο.Τ.Ε.

Διαθέτουμε ψηφιακό μοντέλο 2016 (DATA – ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ) Ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό Λήψης και Διαβίβασης Εντολών Σημάτων Συναγερμού με άμεση ειδοποίηση στους αρμόδιους υπευθύνους του εκάστοτε χώρου, όπως και της Ελληνικής Αστυνομίας και δεχόμαστε μέχρι 16.000 λήψεις Δεδομένων Συναγερμών το λεπτό, αυτό μας φέρνει στην καλύτερη κατηγορία Εταιριών SECURITY Πανελλαδικά με τα τελειότερα μηχανήματα παγκοσμίως. 

Διαθέτουμε ψηφιακό μοντέλο Ιδιόκτητο Κεντρικό Σταθμό Τηλεπαρακολούθησης Καμερών Εικόνας – Ήχου με back up αυτόματης καταγραφής συμβάντων για κάθε κατάστημα που παρακολουθούμε αυτόματα.

Διαθέτουμε ψηφιακό Ιδιόκτητο Σταθμό GPS Tracker εντοπισμού και διαχείρισης στόλου οχημάτων & ανθρώπων.

Το προσωπικό που εργάζεται στην Εταιρία "TSIFLIDIS SECURITY" ακολουθεί κατά γράμμα της εντολές του Νόμου και της Εταιρίας, όπως και τους κανόνες ασφαλείας σε κάθε πόστο εργασίας ξεχωριστά και κάνει εντελώς τυπικά την δουλειά του γιατί συνεχώς δέχεται ελέγχους ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα μέσο GPRS, όπως και από τους υπευθύνους προσωπικού ασφαλείας αλλά και από την Ελληνική Αστυνομία για να μπορούν να προσφέρουν άριστα τις υπηρεσίες τους σε κάθε χώρο που είναι τοποθετημένοι οι φυλακές μας 24ώρες.

Εμείς 365 ημέρες τον χρόνο, όπως και 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά αγρυπνούμε έτσι ώστε εσείς να κοιμόσαστε ήσυχα, γιατί ή εταιρία
"TSIFLIDIS SECURITY" σας εξασφαλίζει σιγουριά και ασφάλεια.

Η Εταιρεία
"TSIFLIDIS SECURITY" σας κάνει γνωστό ότι μπορεί να καλύψει όλα σας τα καταστήματα πανελλαδικά, όπως και τις οικίες σας, τους αποθηκευτικούς σας χώρους, με σκοπό σωστή φύλαξη είτε με φύλακα σκοπό, είτε με ηλεκτρονικά μέσα 24ώρες, την Εγκατάσταση με Συστήματα Ασφαλείας, την Συντήρηση, την Επίβλεψη, όπως και την Άμεση Αυθημερόν Τεχνική και Τηλ. υποστήριξη για οποιαδήποτε βλάβη ....

Τι προσφέρει η συνεργασία με την "TSIFLIDIS SECURITY" 

* ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ με την εγκατάσταση ενός μόνιμου φύλακα (φρουρού), και την σύνδεση συστήματος συναγερμού απευθείας με το κέντρο λήψης σημάτων.

* ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ γιατί εμείς προστατεύουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα της επιχείρησης σας και τα εξασφαλίζουμε.

* ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ για την παροχή συμβουλών και οδηγιών επί των θεμάτων φρούρησης (φύλαξης) και ασφάλειας.

* ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ που σίγουρα θα σκεφθεί να "κτυπήσει" τον χώρο ο οποίος φρουρείτε ή φυλάσσεται από την "TSIFLIDIS SECURITY".

Το προσωπικό ασφαλείας που εργάζεται στην επιχείρηση είναι ένστολο με άδεια εργασίας και εκπαιδευμένο σε θέματα όπως ...

 • Σεμινάρια σκοπευτικού συλλόγου

 • Προστασία υψηλών προσώπων

 • Ασφάλεια νοσοκομείου

 • Ασφάλεια μεταφορών

 • Ασφάλεια σχολικών κτιρίων

 • Ασφάλεια τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών

 • Πυροπροστασία

 • Ασφάλεια λαϊκών αγορών

 • Ασφάλεια κτιριακών εγκαταστάσεων

 • Σεμινάρια ασφαλής οδήγησης

 • Χρηματαποστολές

 

Manager Director : ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 • Καθηγητής Αυτοάμυνας Ελληνικής Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων επί σειρά ετών.
 • Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
 • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή Αυτοάμυνας.
 • Πτυχιούχος Προπονητής Συστήματος SHITO - RYU - ΚΑΡΑΤΕ - (ΕΛ.Ο.Κ.) - Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα.
 • Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα.
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής της (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα.
 • Μέλος Διεθνής Ομοσπονδία Καράτε , ( W.K.F.) - World Karate Federation - Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε , Ολυμπιακό Άθλημα.
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής Kick Boxing, (Ε.Ο.Μ.Α.) .Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων,Kick Boxing, Thai Boxing, M.M.A..
 • Πτυχιούχος Διεθνής Διαιτητής Kick Boxing, ( W.K.N.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing, M.M.A..
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (I.S.Κ.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (W.P.K.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας (I.S.D.O.) - International Self Defense Organization, Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας Πιστοποιημένος από το ( Ν.Α.Τ.Ο.) - NATO - MILITARY TRAINING CENTER.
 • Άδεια Εργασίας για Προστασία Φυσικών Προσώπων και αγαθών Προϊόντων με Παροχές Υπηρεσιών Ασφαλείας σε Ελλάδα & Εξωτερικό. 
 • Ειδικός Ερευνητής – Detective με Αναθέσεις Υποθέσεων Ελλάδα και Εξωτερικό - και Κατασκοπευτικά προϊόντα.
 • Μέλος (Σ.Ε.Ε.Α.) Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας.
 • Μέλος της (Ε.Ο.Ε.Α.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Εταιριών Ασφαλείας.
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου Close Protection Operative (BASIC) Training Cource - from CBI Security Training Academy Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας. 
 • Πτυχιούχος ( Κ.Ε.Κ.) Επικεφαλής (Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας - (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όπως και σε εμπόλεμες χώρες.
 • (ΣΚ.Ο.Ε.) Σκοπευτής Αθλητής, Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
 • Πτυχία με εξετάσεις και Σεμινάρια από διάφορες χώρες του Εξωτερικού στον τομέα της Ασφάλειας (SECURITY) και των Συνοδών Ασφαλείας, όπως και μέλος σε Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων JU-JITSU - ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ.

Ο Κύριος Τσιφλίδης Χαράλαμπος γεννήθηκε στο ΝΟΪΣ του Ντίσελντορφ στην Γερμανία και προέρχεται από μετανάστες γονείς οι οποίοι εργαζόταν στη Γερμανία για πολλά χρόνια, σε πολύ μικρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Αθλητισμό και ξεκίνησε την ενασχόληση του κυρίως με την Ενόργανη Γυμναστική για 4 ακριβώς χρόνια , αργότερα ήρθε η γνωριμία του με την πάλη σε ένα μικρό γυμναστήριο της περιοχής στην Γερμανία όπου διέμενε, η γνωριμία του με της Μαχητικές Τέχνες δεν άργησε καθόλου γιατί μέσα από της διάφορες κινηματογραφικές ταινίες του δόθηκε το ερέθισμα, όπου σε μικρή ηλικία ξεκίνησε να διδάσκεται ΚΑΡΑΤΕ σε διάφορες τεχνικές μορφές και στυλ αυτού του αθλήματος, αργότερα στην εφηβική ηλικία και προς την ενηλικίωση εντάχθηκε σε πιο βαρέα αθλήματα όπως είναι το KICK BOXING και η ΠΥΓΜΑΧΙΑ - κτλ. 

Το ενδιαφέρον για της μαχητικές τέχνες, όπως την πειθαρχεία, την αυτοσυγκράτηση και την φιλοσοφία που υπάρχει μέσα από αυτή την ενασχόληση ήταν πολύ μεγάλο και έτσι καθημερινά διψούσε για μάθηση και αρίστευε σε οποιοδήποτε είδος τεχνικής και να μάθαινε σε διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις ανά τον κόσμο.... 

Στης σπουδές του στο σχολείο επίσης ήτανε αριστούχος διότι του άρεσε πάντοτε η πειθαρχεία και η μάθηση και με αυτό τον τρόπο μάθησης και ζωής που διάλεξε έφτασε να πάρει το πτυχίο του με άριστα στον τομέα της ηλεκτρολογίας από το τεχνικό λύκειο, όπου το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου του κέντριζε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, και ασχολήθηκε αργότερα και επαγγελματικά.

Από ηλικία 7 ετών που ασχολείται με τον αθλητισμό και της μαχητικές τέχνες διέπρεψε στην Γερμανία όπως και στην Ελλάδα σε Πανελλήνιους, Μεσογειακούς, Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς, και Διεθνής Αγώνες σε Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είναι πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας από όπου και αποχώρισε από την ενεργό δράση ως αθλητής το 2008 Αήττητος....

Ο Κύριος Τσιφλίδης Χαράλαμπος ως ερασιτέχνης προπονητής άρχισε να διδάσκει ερασιτεχνικά στης διάφορες Σχολές που προπονούνταν και ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών σε πάμπολλα τμήματα αθλητών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλη πείρα στον προπονητικό τομέα της Αυτοάμυνας με τη σωστή εκμάθηση και μεταδοτικότητα όπου τον διέκρινε, με απώτερο σκοπό να δώσει εξετάσεις για να πάρει το Πτυχίο της Σχολής Προπονητών το 1997 με επιτυχία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μαζί με την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από το Ελληνικό κράτος..... 

Δίδαξε σε πολλά γυμναστήρια Ελλάδα και Εξωτερικό όπου διέμενε λόγω εργασίας και παρακολούθησε αμέτρητα σεμινάρια μεγάλων δασκάλων παγκοσμίως με απώτερο σκοπό την γνώση και βελτίωση του ιδίου σε όλους τους τομείς..... Δίδαξε σε Αστυνομικές Ακαδημίες Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων 16 συναπτά έτη και του ζητήθηκε από την Ακαδημία της Αστυνομίας σε όλα αυτά τα έτη να γράψει διάφορες εκθέσεις με της απόψεις του με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης στην Ακαδημία της Αστυνομίας με διάφορα εποπτικά και (βοηθητικά) μέσα, έγραψε 8 εκθέσεις πολυσέλιδες οι οποίες στάλισαν στο Υπουργείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης στης Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων.... Επίσης δίδαξε και σε διάφορα Ιδιωτικά Κολέγια και Σχολεία για 7 συναπτά έτη.

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά Σεμινάρια της Αστυνομίας όπως και του Στρατού με σκοπό την εκμάθηση και σήμερα είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής με την Σφραγίδα του ΝΑΤΟ που είναι μια από της πιο Μεγάλες Τιμητικές Διακρίσεις για Εκπαιδευτές , έχει πάρει μέρος και ως ομιλητής σε διάφορα Συνέδρια με σκοπό την Ασφάλεια και την βελτίωση της με Διπλώματα Συμμετοχής από όλο σχεδόν τον πλανήτη με μόνο σκοπό την απόκτηση γνώσης στον τομέα αυτό.

Σήμερα είναι από τους πρώτους Κρατικά αναγνωρισμένους εκπαιδευτές και δεν έχει σταματήσει να Εκπαιδεύει σε διάφορα Σεμινάρια Ασφαλείας όπως και να Εκπαιδεύετε , παίρνει μέρος πάντοτε σε οτιδήποτε νέο Σεμινάριο είναι αυτό στους τομείς της Ασφάλειας και πρόσφατα πηρέ από το Ελληνικό Κράτος το πτυχίο της Σ.Ο.Α. ...Ως Αρχηγός Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας. 

Σήμερα είναι Εθνικός Διαιτητής ΚΑΡΑΤΕ στην ( ΕΛ.Ο.Κ. ) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε , επίσης είναι και διεθνής Διαιτητής στο ΚICK BOXING . Έχει πάρει μέρος σε Επιχειρήσεις Κάλυψης και Συνοδείας Υψηλών Προσώπων ως Επικεφαλής Ομάδας Συνοδών Ασφαλείας σε Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Επικεφαλής Ομάδας Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας σε Εμπόλεμες ζώνες ανά τον Κόσμο...

Άνοιξε τα δικά του γυμναστήρια στον Νομό Γρεβενών όπου και τα πούλησε ύστερα από 12 έτη για να έρθει στην γενέτειρα του πόλη της Βέροιας το 1999 και να διαπρέψει και πάλη ως Καθηγητής Αυτοάμυνας , ξεκινώντας την Νέα Σχολή της Αστυνομίας στην Πόλη της Νάουσας το 2000 , Διδάσκοντας στην Αστυνομική Ακαδημία Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Αυτό που τον διέκρινε και τον χαρακτήριζε πάντοτε ως άνθρωπο ήτανε η Ασφάλεια και στον τομέα της Ασφάλειας Επένδυσε αυτή την φορά και διέπρεψε και πάλι ιδρύοντας την Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας με τον διακριτικό τίτλο "TSIFLIDIS SECURITY" όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα ύστερα από πολλά χρόνια με πολυάριθμο προσωπικό Ασφαλείας και Πανελλαδική Κάλυψη.

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι μεγάλη και δεν σταματάει εδώ ιδρύοντας πολλές εταιρίες με διάφορες δραστηριότητες. Η εμπειρία και οι γνώσεις που τον διακατέχουν στον τομέα της ασφάλειας είναι πολλές και συνεχώς παρακολουθεί τα κεκτημένα με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε επίκαιρος και με άποψη σε πολλά θέματα της καθημερινότητας.

 

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 45 ΒΕΡΟΙΑ Τ.Κ. 59100 ΗΜΑΘΙΑ
E-MAIL:  sales@securitytsiflidis.gr

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 45   ΒΕΡΟΙΑ  TK 59100    τηλ. 23310 27102     κιν. 6937 226565

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

© 2004 Tsiflidis Security  -  All Rights Reserved.

Designed by Valentine floral creations    Hosted by Imathia1.gr     Web Hosting by ART Data