Καλέστε μας : +30 23310 27102

Manager Director

Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος

Τσιφλίδης Χαράλαμπος

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος γεννήθηκε στο ΝΟΪΣ του Ντίσελντορφ στην Γερμανία και προέρχεται από μετανάστες γονείς  , 6 ετών σε πολύ μικρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον του για τον Αθλητισμό ,  ξεκίνησε την ενασχόληση του κυρίως με την Ενόργανη Γυμναστική για 4 ακριβώς χρόνια , αργότερα ήρθε η γνωριμία του με την πάλη σε ένα μικρό γυμναστήριο της περιοχής στην Γερμανία όπου διέμενε , η γνωριμία του με της Μαχητικές Τέχνες δεν άργησε καθόλου γιατί μέσα από της διάφορες κινηματογραφικές ταινίες τότε του δόθηκε το ερέθισμα , ξεκίνησε να διδάσκεται ΚΑΡΑΤΕ στην ηλικία των 9 ετών σε διάφορες και πολλές τεχνικές μορφές και στυλ του αθλήματος αυτού , αργότερα στην εφηβική ηλικία εντάχθηκε σε πιο βαρέα αθλήματα όπως είναι το KICK BOXING και η ΠΥΓΜΑΧΙΑ - κτλ. 

Το ενδιαφέρον για της μαχητικές τέχνες, όπως την πειθαρχεία , τον σεβασμό στον συνάνθρωπο , την αυτοσυγκράτηση και την φιλοσοφία που υπάρχει μέσα από αυτή την ενασχόληση με τον αθλητισμό ήταν πολύ μεγάλο , έτσι καθημερινά διψούσε για μάθηση και αρίστευε σε οποιοδήποτε είδος τεχνικής - στυλ και να μάθαινε σε διάφορα σεμινάρια και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.... 

Στης σπουδές του στο σχολείο επίσης ήτανε αριστούχος διότι του άρεσε πάντοτε η πειθαρχεία ο σεβασμός και η μάθηση , με αυτό τον τρόπο μάθησης και ζωής που διάλεξε να κάνει , έφτασε να πάρει το πτυχίο του με άριστα στον τομέα της ηλεκτρολογίας από το τεχνικό λύκειο , το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου του κέντριζε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, και ασχολήθηκε αργότερα και επαγγελματικά με την εταιρεία του.

Από ηλικία 6 ετών που ασχολείται με τον αθλητισμό και της μαχητικές τέχνες διέπρεψε τόσο στην Γερμανία και σε πολλά άλλα κράτη του Εξωτερικού  , όπως και στην Ελλάδα σε Πανελλήνιους , Μεσογειακούς , Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς , και Διεθνής Αγώνες σε Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είναι πολλά χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας από όπου και αποχώρισε από την ενεργό δράση ως αθλητής το 2008 Αήττητος .....

Ο Κύριος Τσιφλίδης  Σ.  Χαράλαμπος ως ερασιτέχνης προπονητής άρχισε να διδάσκει ερασιτεχνικά στης διάφορες Σχολές που προπονούνταν  ο ίδιος σε ηλικία 14 ετών σε πολυάριθμα  τμήματα αθλητών, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μεγάλη πείρα στον προπονητικό τομέα της Αυτοάμυνας με τη σωστή εκμάθηση και μεταδοτικότητα όπου τον διέκρινε , με απώτερο σκοπό να δώσει εξετάσεις για να πάρει το Πτυχίο της Σχολής Προπονητών το 1997 με επιτυχία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μαζί με την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή από το Ελληνικό κράτος..... 

Δίδαξε σε πολλά γυμναστήρια Ελλάδα και Εξωτερικό όπου διέμενε λόγω εργασίας , δίδαξε επίσης και παρακολούθησε ο ίδιος αμέτρητα σεμινάρια μεγάλων δασκάλων και όχι μόνο παγκοσμίως με απώτερο σκοπό την γνώση και βελτίωση του ιδίου σε όλους τους τομείς που τον ενδιέφεραν ..... Δίδαξε σε Αστυνομικές Ακαδημίες Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων 16 συναπτά έτη , του ζητήθηκε από την Αστυνομική Ακαδημία σε όλα αυτά τα έτη που δίδαξε , να γράψει διάφορες εκθέσεις με της απόψεις του με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης στης Ακαδημίες της Ελληνικής Αστυνομίας με διάφορα εποπτικά και (βοηθητικά) μέσα , έγραψε 8 πολυσέλιδες εκθέσεις οι οποίες στάλισαν υπηρεσιακά στο Υπουργείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη βελτίωση της εκμάθησης στης Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας....                                                                           Επίσης δίδαξε και σε διάφορα Ιδιωτικά Κολέγια και Σχολεία για 7 συναπτά έτη ως προπονητής  Αυτοάμυνας και σωματικής διάπλασης ...

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλά Σεμινάρια της Αστυνομίας όπως και του Στρατού με σκοπό την εκμάθηση και διάδοση της αυτοάμυνας , σήμερα είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής με την Σφραγίδα του ΝΑΤΟ που είναι μια από της πιο Μεγαλύτερες Τιμητικές Διακρίσεις για Εκπαιδευτές  που υπάρχει ανά τον κόσμο , έχει πάρει μέρος    ως ομιλητής σε διάφορα Συνέδρια για την  Ασφάλεια του Κράτους και την βελτίωση της  από τα Σώματα Ασφαλείας . Σήμερα έχει Διπλώματα Συμμετοχής Σεμιναρίων , Πιστοποιήσεων και διάφορων εκπαιδεύσεων από πάρα πολλά κράτη ανά τον κόσμο , με μόνο σκοπό την απόκτηση γνώσης στον τομέα αυτό και όχι μόνο .

Σήμερα είναι από τους πρώτους Κρατικά Επίσημα Αναγνωρισμένους Εκπαιδευτές Αυτοάμυνας και δεν έχει σταματήσει να Εκπαιδεύει σε διάφορα Σεμινάρια Ασφαλείας που τον καλούνε ανά τον κόσμο  όπως και να Εκπαιδεύετε ο ίδιος , παίρνει μέρος πάντοτε σε οποιοδήποτε νέο Σεμινάριο είναι αυτό στους τομείς της Ασφάλειας και πρόσφατα πηρέ από το Ελληνικό Κράτος το πτυχίο της Σ.Ο.Α. ...Ως Επικεφαλής  ( Αρχηγός )  Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δική του ομάδα ασφαλείας ειδικά εκπαιδευμένων ατόμων - συνοδών ασφαλείας . 

 Σήμερα είναι Εθνικός Διαιτητής ΚΑΡΑΤΕ στην ( ΕΛ.Ο.Κ. ) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε  που είναι ολυμπιακό άθλημα , όπως επίσης είναι και διεθνής Διαιτητής στο ΚICK BOXING και Μ.Μ.Α. σε διάφορες ομοσπονδίες που είναι εγγεγραμμένος ανά τον κόσμο .

 Έχει πάρει μέρος σε Επιχειρήσεις Κάλυψης και Συνοδείας Υψηλών Προσώπων και επιχειρηματιών ως Επικεφαλής Ομάδας Συνοδών Ασφαλείας  ( V.I.P. )  "Very  Important   Person"  (« Πολύ  Σημαντικό  Πρόσωπο »)  σε  Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και Επιχειρησιακός Υπεύθυνος Επικεφαλής Ομάδας Συνοδευτικών Ομάδων Ασφαλείας σε Εμπόλεμες ζώνες ανά τον Κόσμο με πολλές διεθνής αποστολές ...

Άνοιξε τα δικά του γυμναστήρια στον Νομό Γρεβενών όπου και τα πούλησε ύστερα από 12 έτη για να έρθει στην γενέτειρα του πόλη της Βέροιας το 1999 και να διαπρέψει και πάλη ως Καθηγητής Αυτοάμυνας , ξεκινώντας την Νέα Σχολή της Αστυνομίας στην Πόλη της Νάουσας το 2000 , Διδάσκοντας στην Αστυνομική Ακαδημία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Αυτό που τον διέκρινε και τον χαρακτήριζε πάντοτε ως άνθρωπο ήτανε η Ασφάλεια και στον τομέα της Ασφάλειας Επένδυσε αυτή την φορά και διέπρεψε και πάλι ιδρύοντας την Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Υπηρεσιών Ασφαλείας με τον διακριτικό τίτλο "TSIFLIDIS SECURITY" όπου διατηρεί μέχρι και σήμερα ύστερα από πολλά χρόνια με πολυάριθμο προσωπικό Ασφαλείας και Πανελλαδική Κάλυψη σε όλους τους τομείς .

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα είναι μεγάλη και δεν σταματάει εδώ ιδρύοντας πολλές εταιρίες με διάφορες δραστηριότητες. Η εμπειρία και οι γνώσεις που τον διακατέχουν στον τομέα της ασφάλειας είναι πολλές και συνεχώς παρακολουθεί τα κεκτημένα με αποτέλεσμα να είναι πάντοτε επίκαιρος και με άποψη σε πολλά θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο .

 

 • Καθηγητής Αυτοάμυνας Ελληνικής Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων επί σειρά πολλών ετών .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
 • Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητή Αυτοάμυνας .
 • Ειδικός αναλυτής επικίνδυνων συμπεριφορών σε ότι αφορά τη γλώσσα του σώματος .... BODY LANGUAGE .... Ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας για κάποιον που ετοιμάζεται να κάνει κάτι , ανίχνευση υπόπτων κινησιολογίας όταν κάποιος οπλοφορεί και τέλος ανάλυση και ανίχνευση ψεύδους .... ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ....
 • Πτυχιούχος Προπονητής Συστήματος SHITO - RYU - ΚΑΡΑΤΕ - (ΕΛ.Ο.Κ.) - Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής της (ΕΛ.Ο.Κ.) Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε - Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Μέλος Διεθνής Ομοσπονδία Καράτε , ( W.K.F.) - World Karate Federation - Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε , Ολυμπιακό Άθλημα .
 • Πτυχιούχος Εθνικός Διαιτητής Kick Boxing, (Ε.Ο.Μ.Α.) . Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων , Kick Boxing , Thai Boxing , M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Διεθνής Διαιτητής Kick Boxing, ( W.K.N.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing, M.M.A. .
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (I.S.Κ.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing, Thai Boxing. 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Kick Boxing (W.P.K.A.) Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας (I.S.D.O.) - International Self Defense Organization, Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοάμυνας . 
 • Πτυχιούχος Προπονητής Αυτοάμυνας Πιστοποιημένος από το ( Ν.Α.Τ.Ο.) - NATO  -  MILITARY  TRAINING  CENTER  .
 • Άδεια Εργασίας για Προστασία Φυσικών Προσώπων και αγαθών Προϊόντων με Παροχές Υπηρεσιών Ασφαλείας σε Ελλάδα & Εξωτερικό . 
 • Ειδικός Ερευνητής  –  Detective με Αναθέσεις Υποθέσεων Ελλάδα και Εξωτερικό - και Κατασκοπευτικά προϊόντα .
 • Μέλος (Σ.Ε.Ε.Α.) Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας.
 • Μέλος της (Ε.Ο.Ε.Α.) Ελληνικής Ομοσπονδίας Εταιριών Ασφαλείας.
 • Πτυχιούχος Ειδικού Σχολείου - Σεμιναρίου Close Protection Operative (BASIC) Training Cource - from CBI Security Training Academy ( Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές  Ομάδες Ασφαλείας . 
 • Πτυχιούχος ( Κ.Ε.Κ.) Επικεφαλής υπό την Αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , (Σ.Ο.Α.) Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας - (V.I.P.) "Very Important Person" («Πολύ Σημαντικό Πρόσωπο») Προστασία και Συνοδεία Υψηλών Προσώπων και Επιχειρηματιών με Ειδικό Οπλισμό από Ειδικά Εκπαιδευμένους Σωματοφύλακες με ειδικά προσόντα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό , όπως και σε εμπόλεμες χώρες.
 • (ΣΚ.Ο.Ε.) Σκοπευτής Αθλητής , Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
 • Πτυχία με εξετάσεις και Σεμινάρια για την Ασφάλεια και την Αυτοάμυνα από διάφορες χώρες του Εξωτερικού ανά τον κόσμο  στον  τομέα  της  Ασφάλειας ( SAFETY  and SECURITY) και των Συνοδών Ασφαλείας , όπως και μέλος σε Παγκόσμιες και Ελληνικές  Ομοσπονδίες Μαχητικών Αθλημάτων KICK BOXING - M.M.A. - KARATE - JU-JITSU - ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - κλπ.

 

Ρωτήστε μας - Tsiflidis Security

Ζητήστε μία προσφορά ή στείλτε μας τις απορίες σας από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ή καλέστε μας στο +30 23310 27102